+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO SONIC
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Lai bērnu iztēles sasniedz jaunus apvāršņus ar rotaļu lidmašīnas komplektu LEGO® Animal Crossing™ "Lido ar Dodo Airlines" (77051). Meitenes un zēni no 7 gadu vecuma iekāpj hidroplānā, lai dotos pētīt jaunu salu – gluži kā viņi to darītu videospēlēAnimal Crossing.

Šis funkcijām bagātais būvēšanas komplekts ļauj bērniem izspēlēt pašiem savus stāstus pazīstamajā Animal Crossing vidē. Tāpat kā videospēlē, rotaļu lidostai ir mols, kas ved uz pludmali, vadības tornis un atverami oranži vārti. Kad mei tenes un zēni ir uzbūvējuši rotaļu lidmašīnu, biļete ļauj ceļotājiem iekāpt. Bērni griež hidroplāna rotaļu dzenskrūvi un iztēlojas, ka sūta pilota Wilbur un Tangy minifigūras uz galamērķi – jaunu salu.

Šajā komplektā ir lietotne LEGO Builder, kur bērni var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, un atklāt, kā pielāgot rotaļu lidostas karogu. LEGO Animal Crossing rotaļu komplekti radošām meitenēm un zēniem dod videospēļu sērijas jautrību.

  • Uzbūvējamas lidostas rotaļu komplekts. Lido ar Dodo Airlines lidostas rotaļu komplekts, kurā iekļauts vadības tornis un mola modelis, ļauj bērniem no 7 gadu vecuma atveidot ainas no videospēles Animal Crossing.
  • Iekļauti 2 pazīstami Animal Crossing personāži. Bērni rada radošus stāstus, kuros pilota Wilbur un pasažieres Tangy minifigūras dodas jaunos piedzīvojumos rotaļu lidmašīnā.
  • Bērni atklāj pazīstamas detaļas no videospēles. Meitenes un zēni ar biļeti iziet cauri pazīstamajiem atveramajiemvārtiem un iekāpj hidroplānā, kam ir griežams propellers.
  • Meitenes un zēni izpaužas radoši. Videospēles radošās jautrības iedvesmoti, bērni var paši pielāgot lidostas karogu, izmantojot iekļautos papildu elementus.
  • Animal Crossing™ dāvana bērniem.Šis LEGO® būvēšanas rotaļlietas komplekts ir aizraujoša svētku dāvana īpašā gadījumā zēniem un meitenēm, kam patīk videospēle un radošas rotaļas.
  • Digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO® Builder ir pieejama šajā komplektā iekļauto būvēšanas instrukciju digitāla versija.
  • Radošas būvēšanas rotaļlietas. Šie LEGO® komplekti ļauj bērniem pielietot radošuma un stāstu veidošanas prasmes, lai pētītu Animal Crossing™ pasauli pat tad, kad dators izslēgts.
  • Izmēri. Šis komplekts ar 292 detaļām ietver rotaļu lidostu, kas ir 13 cm augsta, 27 cm plata un 10 cm dziļa.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SONIC. 77051 LEGO® Animal Crossing™ Lido ar Dodo Airlines - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 77051 LEGO® Animal Crossing™ Lido ar Dodo Airlines – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

77051 LEGO® Animal Crossing™ Lido ar Dodo Airlines

Kods: 4040101-7365
Svītrkods: 5702017592718
3759
4699
37,59 €
46,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav