+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO JURASSIC WORLD
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Jauni un negaidīti dzīvnieku piedzīvojumi gaida fanus no 8 gadu vecuma ar šo "Dinozauru misijas: alozaura transportēšanas auto" (76966) modeli, kurā ir daudz lomu spēļu piedzīvojumu. Šis LEGO® Jurassic World dinozauru rotaļu komplekts ir aizraujoša dāvana bērnu ballītēm. Tā ļauj bērniem izspēlēt neierobežoti daudz piedzīvojumu, izmantojot alozaura rotaļu figūru ar kustīgām kājām, galvu un atveramu muti, kā arī Dariusa, Kendži, Jazas un sarga minifigūrām. Ir arī kravas auto ar atveramu jumtu un pārsegu, vieta 3 minifigūrām un atverama aizmugures rampa, būris, ko atvērt ar sviru, kvadracikls un drons, kā arī daudz stāstu sākšanas elementu.

Lietotne LEGO Builder pavadīs mazos dinozauru fanus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā, ļaujot viņiem tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam. Ikviens bērns, kuram patīk transportlīdzekļi un dinozauri, nevarēs sagaidīt, kad tiks pie šī detalizētā dinozauru komplekta, kam ir daudz iezīmju, funkciju un stāstu veidošanas iespēju.

  • Rotaļu alozaura komplekts. Iepriecini dinozauru fanus no 8 gadu vecuma ar šo detalizēto komplektu "Dinozauru misijas: alozaura transportēšanas auto", kas radīts, lai piepildītu bērnu aizraušanos ar piedzīvojumiem, dzīvniekiem un varonīgiem stāstiem.
  • Kustīga alozaura figūra. Izveidots dinozaura rotaļu komplekts ar kustīgām rokām, kājām, galvu un atveramu žokli, kā arī Dariusa, Kendži, Jazas un sarga/šofera minifigūras, ar ko iesākt lomu spēles un stāstus.
  • Piedzīvojumu rotaļu komplekts. Bērni, kuriem patīk transportlīdzekļi, izbaudīs šo Juras laikmeta parka rotaļlietu, kurā ir kravas auto ar LEGO® dinozauru būri un piekabi, kurai ir nolaižama rampa un sienas, kvadracikls un vēl daudz kas cits.
  • Viegli paņemt līdzi ciemos. Iekļauti papildu stāstu veidošanas elementi, piemēram, drons, šautra ar trankvilizatoru un pistole, tādēļ šī Jurassic World dinozauru rotaļlieta ir gatava bēgšanas un atrašanas stāstiem.
  • Aizraujoša dāvana bērniem no 8 gadu vecuma. Uzdāvini ikvienam zēnam vai meitenei no 8 gadu vecuma uzbūvējamu dinozauru, par ko runās visi – LEGO® rotaļlietu, kam ir daudz funkciju, iezīmju un detaļu rotaļām daudzu stundu garumā.
  • Aizraujošs veids, kā būvēt. Lietotne LEGO® Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā, kur viņi var saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam, un būvēšanas laikā tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās.
  • Rosini radošumu. LEGO® Jurassic World būvēšanas komplekti ir radīti, lai vairotu bērnu aizrautību ar dinozauru rotaļlietām, palīdzētu viņiem radoši izpausties un attīstītu stāstu veidošanas prasmes.
  • Izmēri. Šis komplekts sastāv no 588 detaļām un ietver kravas auto ar piekabi un alozaura figūru, kas ir 16 cm augsta, 43 cm gara un 8 cm plata.

76966_lifestyle-668ce75341461.jpg

Dinozauru piedzīvojumi Jurassic World faniem

Iepriecini mazos dinozauru un piedzīvojumu fanus ar smalku LEGO® Jurassic World komplektu būvēšanai un neierobežotām rotaļām.

76966_hero-668ce75e9a130.jpg

Radoša rotaļlieta bēgošu dinozauru ķeršanai

Bērni var iztēloties un izspēlēt dinozauru piedzīvojumu stāstus ar komplektu, kurā ir sākuma elementi jautrības vairošanai.

76966_build-668ce7716c35a.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, un sekot līdzi progresam.

76966_inthebox-668ce77f43da4.jpg

Dinozauru dāvana bērniem no 8 gadu vecuma

LEGO® Jurassic World komplekts ietver auto ar puspiekabi un dinozauru būri, Alozaura figūru, 4 minifigūras un vēl.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO JURASSIC WORLD. 76966 LEGO® Jurassic World™ Dinozauru misijas: alozaura transportēšanas auto - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76966 LEGO® Jurassic World™ Dinozauru misijas: alozaura transportēšanas auto – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76966 LEGO® Jurassic World™ Dinozauru misijas: alozaura transportēšanas auto

Kods: 4040101-7267
Svītrkods: 5702017583204
8799
10999
87,99 €
109,99 €
-20% noteiktām zīdaiņu precēm, apģērbiem un rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-10-09
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav