+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO JURASSIC WORLD
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iedvesmo TV seriāla Camp Cretaceous fanus ar rotaļu modeli "Mazule Bampija: ankilozaurs" (76962), kurā ir daudz rotaļu un apskates piedzīvojumu iespēju. Vispirms mazie dinozauru kopēji no 7 gadu vecuma uzbūvē šo LEGO® Jurassic World komplektu un pēc tam nododas rotaļām, iepazīdami pasauli kopā ar Bampiju. Uzbūvējamā dinozaura piedzīvojumu komplekta figūra ietver atveramu žokli, posmainu asti, kas kustās no vienas puses uz otru, posmainas kājas un dažus dārzeņus. Kad rotaļas galā, nostādi aizraujošo dinozaura figūru dažādās dinamiskās pozās un noliec uz plaukta vai galda.

Šī radošā rotaļlieta bērniem labi sader ar pārējiem LEGO Jurassic World klāsta modeļiem (katrs jāiegādājas atsevišķi), tādēļ bērni var izklaidēties gan, ja vēlas izveidot klasiskas ainas no animācijas seriāla, gan tad, ja vēlas vienkārši uzbūvēt un izlikt apskatei jauku modeli, lai izrādītu savu aizraušanos. Komplekts ir ideālā izmērā, lai to varētu pacelt un pārvietot.

  • Rotaļu dinozaurs – ankilozaurs. Rosini aizrautību ar dinozauriem un to piedzīvojumiem bērniem no 7 gadu vecuma ar šo rotaļlietu "Mazule Bampija: ankilozaurs", kas faniem piedāvā aizraujošas rotaļu un apskates iespējas.
  • Rotaļu Bampija. Iekļauta dinozaura – ankilozaura – figūra no TV animācijas seriāla Jurassic World Camp Cretaceous, kā arī 4 dārzeņu elementi, kas rosina lomu spēles un paver stāstu veidošanas iespējas.
  • Kustīgs dinozaura modelis. Ar atveramu žokli un kustīgu galvu, kas kustina asti, kā arī kustīgām kājām, šo uzbūvējamā dinozaura piedzīvojumu komplektu var nostādīt jebkādā pozā rotaļām un apskatei.
  • Dāvana – dinozaurs. Radīts bērniem, kuriem patīk dinozauri, dzīvnieku piedzīvojumi un iejušanās varoņa lomā, šis ankilozaura komplekts ir radoša dāvana vai jauks ikdienas pārsteigums zēniem un meitenēm, kas pelnījuši pārsteigumu.
  • Izvērs jautrību. Šis detalizētais rotaļu komplekts rosina dinozauru fanus izvērst rotaļas radošā veidā, pievienojot to citiem LEGO® komplektiem (jāiegādājas atsevišķi), tostarp no Jurassic World klāsta.
  • Camp Cretaceous LEGO® komplekts. LEGO® Jurassic World būvēšanas komplekti ir radīti, lai vairotu bērnu aizrautību ar dinozauru rotaļlietām, palīdzētu viņiem radoši izpausties un attīstītu stāstu veidošanas prasmes.
  • Izmēri. Šajā komplektā ir 358 detaļas, un tas ietver mazules Bampijas figūru, kas ir 8 cm augsta, 20 cm gara un 9 cm plata.

76962_lifestyle-668ce6c2db829.jpg

Mīļš pavadonis mazajiem Jurassic World faniem

Radošas rūpes sagaida tevi no klucīšiem būvējamā LEGO® Jurassic World komplektā, kas radīts stāstiem, rotaļām un apskatei.

76962_hero-668ce6cd78104.jpg

Iedvesmo mazo dinozauru fanu radošām rotaļām

Bērni var iztēloties un izspēlēt neierobežotus stāstus ar kustīgo Mazuli Bampiju, rotaļu Ankilozauru un dažādiem piederumiem.

76962_build-668ce6dbd166a.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, un sekot līdzi progresam.

76962_76960_76964_76965_76966_inthebox-668ce6ee119b2.jpg

Vairāk dinozauru vairāk piedzīvojumiem

Apskati citus LEGO® Jurassic World komplektus (jāiegādājas atsevišķi), kas paplašinās bērnu rotaļu un stāstu veidošanas priekus.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO JURASSIC WORLD. 76962 LEGO® Jurassic World™ Mazule Bampija: ankilozaurs - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76962 LEGO® Jurassic World™ Mazule Bampija: ankilozaurs – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76962 LEGO® Jurassic World™ Mazule Bampija: ankilozaurs

Kods: 4040101-7279
Svītrkods: 5702017583174
2479
3099
24,79 €
30,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav