+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO SPEED CHAMPIONS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Zēni un meitenes no 9 gadu vecuma un NASCAR® fani var pievienot kolekcijai, būvēt, rotaļāties un izrādīt šo LEGO® Speed Champions NASCAR Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 (76935) rotaļu auto bērniem. Šo jaudīgo sacīkšu auto rotā košas krāsas un liesmas, kā arī tās dizaina detaļas, ko iemieso īstie NASCAR kausa sērijas auto.

NASCAR rotaļu auto modelītis ietver tādas reālistiskas funkcijas kā aizmugurējo spoileru, priekšējo resti, pārsegu, lukturus un riteņus, interjeru ar drošības rāmi, informācijas paneli, ātruma pārslēgu un ugunsdzēšamo aparātu, un autentiskus Camaro, Cup Series un NASCAR logo. Sacīkšu auto komplekts ietver arī NASCAR pilota minifigūru, ko bērni var novietot pie stūres un izspēlēt aizraujošas sacīkstes.

LEGO Speed Championsrotaļu transportlīdzekļi ļauj bērniem un aizrautīgiem auto faniem uzbūvēt dažus no pasaulē zināmākajiem transportlīdzekļiem. Katru rotaļu auto var izveidot ar drukāto instrukciju un lietotnes LEGO Builder palīdzību, kas pavada tevi un tavu bērnu vienkā ršā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā.

  • NASCAR® rotaļu auto bērniem. LEGO® Speed Champions NASCAR Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 sacīkšu auto rotaļlieta zēniem un meitenēm no 9 gadu vecuma un NASCAR faniem.
  • 1 minifigūra. Kolekcionējamais rotaļu Chevrolet ietver NASCAR® pilota minifigūru ar ķiveri, ko bērni var novietot pie stūres, lai izspēlētu paši savas NASCAR sacīkstes.
  • Autentiskas Chevrolet detaļas. NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 sacīkšu auto modelītis ietver īpašu aizmugurējo spoileru, priekšējo resti, lukturus un reālistiskas interjera detaļas.
  • LEGO® rotaļu auto apskates modelis. Kad bērni palaiduši būvējamo auto modelīti braucienā, viņi var to lepni izlikt apskatei uz plaukta vai naktsgaldiņa.
  • Dāvana – sacīkšu auto. NASCAR® rotaļu komplekts piedāvā aizraujošu būvēšanas un rotaļu pieredzi, un tā ir dāvanas ideja bērniem no 9 gadu vecuma, NASCAR faniem un pieaugušajiem auto modelīšu kolekcionāriem.
  • Lielāki sacīkšu piedzīvojumi. Izpēti vēl LEGO® Speed Champions auto (komplekti jāiegādājas atsevišķi) ar autentiskām detaļām.
  • Leģendāru auto modelīši rotaļām un apskatei. LEGO® Speed Champions būvēšanas komplekti ļauj bērniem un aizrautīgiem auto faniem uzbūvēt pašu leģendārāko transportlīdzekļu modelīšus.
  • Izmēri. Šis uzbūvējamā auto modelītis sastāv no 328 detaļām un ir 4 cm augsts, 16 cm garš un 7 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SPEED CHAMPIONS. 76935 LEGO® Speed Champions NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76935 LEGO® Speed Champions NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1 – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76935 LEGO® Speed Champions NASCAR® Next Gen Chevrolet Camaro ZL1

Kods: 4040101-7361
Svītrkods: 5702017719719
2479
3099
24,79 €
30,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav