+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO SPEED CHAMPIONS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Šis LEGO Speed ​​​​Champions Lotus Evija (76907) iemieso īsta, pilnībā elektriska hiperauto gludo vienkāršību un novatorisko dizainu. Ideāli piemērots visu vecumu bērniem un automašīnu entuziastiem, tas nodrošina aizraujošu dizaina pieredzi un ir ideāli piemērots arī intensīvas sacīkšu darbības demonstrēšanai.

Produkta īpašības:

  • Atjaunojiet pirmo elektrisko hiperauto no Lielbritānijas. LEGO Speed ​​​​Champions Lotus Evija (76907) modeļa kopija automašīnu faniem un bērniem, kuriem patīk izgudrojoša spēle.
  • Kas ir kastē? Viss, kas nepieciešams, lai izveidotu Lotus Evija modeļa kopiju un vadītāja minifigūru ar Lotus sacīkšu tērpu, aizsargķiveri, parūku un uzgriežņu atslēgu.
  • Vāc, spēlē un eksponē. Bērni un automašīnu fani var izpētīt Lotus Evija inovatīvo dizainu, konstruējot un izstādot savu modeli vai pievienojoties drauga ātruma čempioniem.
  • Šo 247 daļu LEGO Speed ​​​​Champions komplektu var dāvināt bērniem no 8 gadu vecuma vai jaudīgu automašīnu cienītājiem.
  • Pilns ar detaļām. Lotus Evija ir 4 cm augsts, 15 cm garš un 7 cm plats. Daudz vietas divvietīgai kajītei un daudz autentisku detaļu.
  • Nav nepieciešamas baterijas. Ar šo rotaļlietu hiperauto spēļu komplektu sacensību darbība nekad nebeidzas. To virza bērnu iztēle!
  • Interaktīvs digitālās būvniecības ceļvedis. Tuviniet, pagrieziet un skatiet modeli no visiem leņķiem, izmantojot viedtālruņiem un planšetdatoriem paredzēto lietotni LEGO Building Instructions.
  • Iemiesojiet inovācijas un lielisku dizainu. LEGO Speed ​​​​Champions komplekti sniedz bērniem un automašīnu faniem iespēju iepazīt dažas no pasaulē slavenākajām automašīnām.
  • Galvenā uzmanība tiek pievērsta kvalitātei. Kopš 1958. gada LEGO komponenti atbilst stingriem nozares standartiem, lai nodrošinātu nemainīgu kvalitāti, savietojamību un jautras konstrukcijas.
  • Pierādīta drošība – visas LEGO būvēšanas rotaļlietas tiek rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu katra rotaļlietu komplekta atbilstību stingriem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SPEED CHAMPIONS. 76907 LEGO® Speed Champions Lotus Evija - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76907 LEGO® Speed Champions Lotus Evija – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76907 LEGO® Speed Champions Lotus Evija

Kods: 4040101-5442
Svītrkods: 5702017156712
2029
2899
20,29 €
20,29 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav