+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO HARRY POTTER
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Atver Olivanda un Malkina kundzes drānu (76439) veikalus maģiskiem rotaļu piedzīvojumiem ar šo LEGO® Harry Potter™ Diagonalejas rotaļu būvēšanas komplektu bērniem. Tā ir burvju dāvana zēniem, meitenēm un ikvienam Harija Potera fanam no 8 gadu vecuma, un ietver ļoti detalizētus 2 leģendāru Diagonalejas veikalu LEGO klucīšu modeļus, kuros ir rotaļīgi piederumi. Olivanda zižļu veikalā ir noņemama kaste, kurā ir Harija Potera zizlis, zižļu statīvs, kāpnes un kopā 26 zižļi. Veikalā "Malkina kundzes drānas visiem dzīves gadījumiem" ir manekeni, cepures un apmetņu elementi.

Kolekcionējamais rotaļlietu komplekts ietver arī 6 LEGO minifigūras – Hariju Poteru, Gariku Olivandu, Malkinas madāmu, Padmu Patilu, audzēkni burvi un raganu ar ziediem – radošām rotaļām.

Olivandu un Malkina kundzi var savienot vienu ar otru, un ar citiem LEGO Harry Potter Diagonalejas modeļiem (jāiegādājas atsevišķi), lai radītu apburošu, no klucīšiem būvētu iepirkšanās ielu.

  • 2 Diagonalejas veikali. Šī būvējamā rotaļlieta ir aizraujoša dāvanas ideja Harija Potera faniem, un tā ietver detalizētus Olivanda un Malkina kundzes veikalu LEGO® klucīšu modeļus maģiskām rotaļām.
  • Iekļautas 6 kolekcionējamas LEGO® Harry Potter™rotaļu minifigūras – Harijs Poters, Gariks Olivands, Malkinas madāma, Padma Patila, audzēknis burvis un ragana ar ziediem pilnu ķerru.
  • Olivanda zižļu veikals. Iekļautas 2 izlokāmas sānsienas, uzbūvējami plaukti un zižļu kastes, tostarp noņemama kaste ar Harija Potera zizli, kāpnes, 2 zižļu statīvi un 26 rotaļu zižļu elementi.
  • Malkina kundzes drānas visiem dzīves gadījumiem. Iekļauta zona, kur top drēbes, 2 uzbūvējami manekeni, kā arī rotaļīgi piederumi, kas ietver dažādas cepures un apmetņus.
  • Aizraujoša dāvana Harija Potera faniem. Šis būvējamais rotaļlietas komplekts ir maģiska dāvana dzimšanas dienā vai citos svētkos bērniem un ikvienam burvju pasaules fanam no 8 gadu vecuma.
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kur būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus 3D skatā, sekot līdzi progresam un saglabāt LEGO komplektus.
  • Izveido Diagonalejas iepirkšanās ielu no LEGO® klucīšiem. Abus šī komplekta veikalus var savienot vienu ar otru un ar veikaliem nocitiem LEGO Harry Potter™ Diagonalejas komplektiem, jāiegādājas atsevišķi.
  • Būvē un rotaļājies. Olivanda veikals šajā LEGO® Harry Potter™ rotaļlietu komplektā ar 744 detaļām ir 19 cm augsts, 12 cm plats un 11 cm dziļš.

76439_lifestyle-668ce0e3b95a3.jpg

LEGO® Harry Potter™ Diagonalejas komplekts

Uzbūvē abu leģendāro Diagonalejas veikalu burvību — Olivandu un Malkina kundzes Drānas visiem dzīves gadījumiem.

76439_hero-668ce0ec03627.jpg

Stundām ilgas radošas rotaļas bērniem

Pēc jautras būvēšanas ļauj vaļu burvīgiem piedzīvojumiem — tie sākas ar populāriem tēliem un daudziem piederumiem.

76439_76426_76430_76431_76435_inthebox-668ce0feb0713.jpg

Maģiski LEGO® Harry Potter™ dāvanu komplekti

Atklāj citus LEGO® Harry Potter™ komplektus (jāiegādājas atsevišķi), kas iepriecinās mazos burvjus, raganiņas un Vientiešus.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO HARRY POTTER. 76439 LEGO® Harry Potter™ Olivands un Malkina kundzes drānas - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76439 LEGO® Harry Potter™ Olivands un Malkina kundzes drānas – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76439 LEGO® Harry Potter™ Olivands un Malkina kundzes drānas

Kods: 4040101-7260
Svītrkods: 5702017583167
9349
10999
93,49 €
109,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav