+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 10+ gadi
Zīmols: LEGO HARRY POTTER
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Uzaicini savu mazo burvi, raganiņu vai Vientiesi pievienoties audzēkņiem un skolotājiem Lielajā zālē ar šo iespaidīgo LEGO® Harry Potter™ Cūkkārpas pils: Lielās zāles rotaļlietu komplektu bērniem (76435). Pils modelis ir maģiska dāvana zēniem, meitenēm un ikvienam Harija Potera fanam no 10 gadu vecuma, un tajā ir pats lielākais Lielās zāles LEGO klucīšu modelis ar autentiskām detaļām, tostarp lidojošām svecēm un debesu ilūziju. Izpēti arī pagalmu un pazemes labirintus ar slepenu ieeju un 3 detalizētām telpām – vannasistabu, gaiteni un Elšpūša koptelpu, kuras vieglākai piekļuvei var izbīdīt.

Šis kolekcionējamais komplekts ietver 11 personāžus, tostarp Hariju Poteru, Hermioni Grendžeru, Baltusu Dumidoru un kalnu trolli radošām rotaļām, kā arī 5 no 14 nejauši izvēlētiem, kolekcionējamiem Cūkkārpas portretiem apskatei.

Šis LEGO Harry Potter kolekcijas rotaļu komplekts ir daļa no modulārajiem komplektiem (jāiegādājas atsevišķi), ko var savienot, lai izveidotu visu laiku detalizētāko, no klucīšiem veidoto Cūkkārpas pils ainu.

  • LEGO Harry Potter™ kolekcionējams Cūkkārpas pils rotaļu komplekts bērniem. Visu laiku lielākais un detalizētākais LEGO® klucīšu Lielās zāles modelis, maģiska dāvanas ideja maziem burvjiem, raganiņām un Vientiešiem.
  • 11 minifigūras. Harijs Poters,Rons Vīzlijs, Hermione Grendžera, Baltuss Dumidors, Profesors Drebeklis, Līna, Dafne Grīngrasa, Būts Terijs, Profesors Vektors, Resnais Brālis un kalnu trollis.
  • Rotaļlieta radošām rotaļām. Uzbūvē Lielo zāli, pagalmu un pazemes labirintus ar slepenu ieeju, kā arī 3 telpas (vannasistabu, gaiteni un Elšpūša koptelpu), ko var izbīdīt no modeļa, lai rotaļas būtu vēl vieglākas.
  • 5 no 14 kolekcionējamiem Cūkkārpas portretiem. Šī Harry Potter™ būvējamā rotaļlieta ietver 5 no 14 nejauši izvēlētiem Cūkkārpas portretu elementiem, ko izlikt apskatei pazemes labirintu gaitenī, un Elšpūša koptelpu.
  • Dāvana bērniem par Harija Potera tematiku. Šis maģiskais būvējamais komplekts ir aizraujoša dāvana zēniem, meitenēm un ikvienam Harija Potera stāstu fanam no 10gadu vecuma.
  • Intuitīvas pamācības. Lietotne LEGO® Builder rāda mazajiem ceļu uz intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar rīkiem, kas ļauj tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.
  • LEGO® Harry Potter™kolekcija. Šis Lielās zāles modelis ir galvenais modulāro komplektu klāstā (jāiegādājas atsevišķi), ko var savienot, lai radītu pašu detalizētāko, no LEGO klucīšiem būvēto Cūkkārpas pils ainu.
  • Būvē, rotaļājies un izliec apskatei. Uzbūvējamā rotaļu pils šajā LEGO® Harry Potter™ komplektā ar 1 732 detaļām ir 40 cm augsta, 44 cm plata un 21 cm dziļa.

76435_lifestyle-668ce08a24666.jpg

Cūkkārpas™ pils rotaļu komplekts bērniem

Mazie Harija Potera fani var izpētīt Cūkkārpas pils Lielo zāli, pazemes cietuma telpas un citus maģiskā komplekta elementus.

76435_hero-668ce0952d7d6.jpg

Burvīga būvēšanas un rotaļu pieredze

Šajā rotaļu komplektā ir pats lielākais un detalizētākais LEGO® klucīšu Cūkkārpas pils Lielās zāles modelis.

76435_76426_76430_76431_inthebox-668ce0a4c4d17.jpg

Burvju dāvanu komplekti Harija Potera faniem

Atklāj citus LEGO® Harry Potter™ komplektus (jāiegādājas atsevišķi), lai apburtu jaunos burvjus, raganiņas un Vientiešus.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO HARRY POTTER. 76435 LEGO® Harry Potter™ Cūkkārpas pils: Lielā zāle - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76435 LEGO® Harry Potter™ Cūkkārpas pils: Lielā zāle – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76435 LEGO® Harry Potter™ Cūkkārpas pils: Lielā zāle

Kods: 4040101-7241
Svītrkods: 5702017583150
18320
22900
183,20 €
229,00 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav