+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO HARRY POTTER
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Ļauj savam mazajam burvim, raganiņai vai Vientiesim izspēlēt maģiskus piedzīvojumus LEGO® Harry Potter™ Aizliegtajā mežā ar šo zirnekļa Aragoga rotaļlietu komplektu (76434). Tā ir maģiska dāvana zēniem, meitenēm un ikvienam Harija Potera fanam no 7 gadu vecuma, un ietver pašu lielāko un reālistiskāko, no LEGO klucīšiem būvēto Aragoga rotaļu figūru ar kustīgām kājām, ilkņiem un spīlēm, kā arī Harija Potera un Rona Vīzlija minifigūrām, katru ar priecīgu vai satrauktu sejas izteiksmi, kā arī zižļiem un laternas elementu. Komplektā ir arī neliela, uzbūvējama Aizliegtā meža aina, 2 mazu zirneklīšu figūras un zirnekļtīkls, ko pievienot burvīgajām rotaļu iespējām.

Padari bērnu radošo pieredzi īpaši jautru, izmantojot lietotni LEGO Builder, kurāviņi var tuvināt un pagriezt modeļu 3D digitālās versijas būvēšanas laikā, sekot līdzi to progresam un saglabāt komplektus.

Šis kolekcionējamais rotaļu komplekts ir daļa no plašā LEGO Harry Potter komplektu klāsta (jāiegādājas atsevišķi), kas faniem pi edāvā bezgalīgi daudz veidu, kā radīt pašiem savus burvestību stāstus.

  • Kolekcionējama Aragoga rotaļlieta maģiskiem piedzīvojumiem. Dāvanu komplekts bērniem, kurā attēlota visu laiku lielākā LEGO® Harry Potter™ milzu zirnekļa Aragoga figūra Aizliegtajā mežā.
  • 2 LEGO® Harry Potter™ rotaļu tēli. Komplektā iekļautas Harija Potera un Rona Vīzlija minifigūras ar laimīgām un satrauktām sejām, kā arī 2 burvju nūjiņas un laternas elements.
  • Maģiskas radības figūra. Noregulē Aragoga kājas, ilkņus un spīles un radi dramatiskas Harija Potera filmas ainas Aizliegtajā mežā.
  • LEGO® Harry Potter™ Aizliegtā meža aina. Rosini bērnu rotaļīgo iztēli ar šo nelielo Aizliegtā meža modeli, kurā ir uzbūvējami augi un zirnekļtīkls, kā arī 2 mazu zirneklīšu figūras.
  • LEGO® Harry Potter™ dāvana bērniem. Uzdāvini šo rotaļu zirnekļa komplektu meitenēm, zēniem un Harija Potera faniem no 7 gadu vecuma.
  • Aizraujošs veids, kā būvēt. Lietotne LEGO® Builder aizvedīs bērnus intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā, kur viņi var saglabāt komplektus, sekot līdzi progresam un būvēšanas laikā tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās.
  • Daļa no plaša klāsta. LEGO® Harry Potter™ rotaļu komplekti ļauj mazajiem burvjiem, raganām un Vientiešiem izspēlēt leģendāras ainas, atveidot atmiņā palikušās ainas, radīt pašiem savus stāstus vai vienkārši izlikt modeļus apskatei.
  • Uzbūvē un izliec apskatei. Šajā LEGO® Aragoga komplektā ar 195 detaļām ir zirnekļa figūra, kas ir 7 cm augsta, 16 cm gara un 18 cm plata.

76434_lifestyle-668cdead87555.jpg

LEGO® Harry Potter™ rotaļu zirneklis bērniem

Lai bērni izspēlē baisus piedzīvojumus Aizliegtajā mežā ar milzu zirnekli Aragogu, Hariju Poteru un Ronu Vīzliju.

76434_hero-668cdeb6d1570.jpg

Baisa jautrība mazajiem Harry Potter™ faniem

Šajā komplektā ir visu laiku lielākā un reālistiskākā, no LEGO® klucīšiem būvētā zirnekļa Aragoga figūra.

76434_build-668cdec59595c.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Jaukajā, intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un grozīt modeli trīs dimensijās, un sekot līdzi progresam.

76434_76426_76430_76431_76435_inthebox-668cded515e4d.jpg

Maģiskas dāvanu idejas

Atklāj citus LEGO® Harry Potter™ komplektus (jāiegādājas atsevišķi), lai iepriecinātu mazos burvjus, raganiņas un Vientiešus.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO HARRY POTTER. 76434 LEGO® Harry Potter™ Aragogs Aizliegtajā mežā - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76434 LEGO® Harry Potter™ Aragogs Aizliegtajā mežā – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76434 LEGO® Harry Potter™ Aragogs Aizliegtajā mežā

Kods: 4040101-7255
Svītrkods: 5702017599519
1839
2299
18,39 €
22,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav