+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 10+ gadi
Zīmols: LEGO HARRY POTTER
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Ienes bērnu dzīvē Cūkkārpas herboloģijas nodarbību burvību ar šo LEGO® Harry Potter™ Mandragora rotaļu augu (76433), kas ir pati pirmā kliedzošā auga figūra no LEGO klucīšiem. Šis komplekts ir maģiska dāvana un mājas dekors radošām meitenēm, zēniem un ikvienam Harija Potera fanam no 10 gadu vecuma, un tas ietver gandrīz reālistiska izmēra, kustīgu Mandragora rotaļu modeli un uzbūvējamu puķupodu, kas būs rotaļīgs apskates modelis. Kustini Mandragora lapas, izcel to no poda un cel tā krūšu daļu augšup un lejup, un vēro, kā kustās tā mute un ekstremitātes – it kā tas bļautu.

Papildini bērnu radošo pieredzi ar lietotni LEGO® Builder, kur viņi būvējot var tuvināt un grozīt šī modeļa 3D versiju, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus.

Šīneparastā, maģiskā rotaļu radība ir apburošs mājas dekors un daļa no plašās LEGO Harry Potter kolekcijas (komplekti jāiegādājas atsevišķi), kas piedāvā neierobežotus veidus, kā uzbūvēt un izspēlēt burvīgus stāstus.

  • LEGO® Harry Potter™ Mandragors, augs rotaļām un apskatei. Pati pirmā no klucīšiem būvētā maģiskā auga Mandragora figūra no Cūkkārpas herboloģijas nodarbības.
  • Maģiska rotaļu auga figūra. Izliec apskatei kliedzošā auga modeli no Harija Potera stāstiem uzbūvējamā puķupodā, vai izņem Mandragoru no poda aizraujošām rotaļām.
  • Unikāla bērnu rotaļlieta ar reālistiskām detaļām. Kustini Mandragora lapas un virzi tā krūšu daļu augšup un lejup, lai kustinātu tā muti un ekstremitātes, kā arī izņem radību no puķupoda.
  • Būvē, rotaļājies un izliec apskatei. Šis Harry Potter™ dāvanu komplekts piedāvā priekpilnu būvēšanas un rotaļāšanās pieredzi Harija Potera faniem, un puķupodam ir nosaukuma plāksnīte, kas papildina apskates modeli.
  • Aizraujoša Harry Potter™ dāvana bērniem. Uzdāvini šo maģisko rotaļu radību kā dāvanu īpašā gadījumā vai pārsteigumu radošām meitenēm, zēniem un ikvienam Harija Potera fanam no 10 gadu vecuma.
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kurbūvētāji var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus, veidojot jaunas prasmes.
  • Daļa no plašas kolekcijas. LEGO® Harry Potter™ būvējamie komplekti ļauj mazajiem burvjiem, raganiņām un Vientiešiem izspēlēt leģendāras ainas, radīt pašiem savus stāstus vai vienkārši izlikt modeļus apskatei.
  • Harry Potter™ dekors. Šajā komplektā ir 579 detaļas, un rotaļu Mandragora figūra puķupodā ir 27 cm augsta.

76433_lifestyle-668cddae66a61.jpg

LEGO® Harry Potter™ rotaļu Mandragors bērniem

Ienes bērnu dzīvē Cūkkārpas herboloģijas nodarbību maģiju ar pašu pirmo LEGO® Harry Potter™ rotaļu augu Mandragoru.

76433_hero-668cddba20b8a.jpg

Rotaļīgs LEGO® Harry Potter™ apskates modelis

Raisi bērnu atmiņas par Harija Potera ainām ar šo kustīgo LEGO® klucīšu figūru — kliedzošo augu Mandragoru.

76433_build-668cddd29b997.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Jaukajā, intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un grozīt modeli trīs dimensijās, un sekot līdzi progresam.

76433_76426_76430_76431_76435_inthebox-668cdde05f8b1.jpg

Maģiskas LEGO® Harry Potter™ dāvanas bērniem

Atklāj citus burvīgus LEGO® Harry Potter™ komplektus (jāiegādājas atsevišķi), kas iedvesmos mazos burvjus, raganiņas un Vientiešus.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO HARRY POTTER. 76433 LEGO® Harry Potter™ Mandragors - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76433 LEGO® Harry Potter™ Mandragors – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76433 LEGO® Harry Potter™ Mandragors

Kods: 4040101-7234
Svītrkods: 5702017583143
6799
8499
67,99 €
84,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav