+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 10+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

LEGO® Marvel Dejojošs Groot (76297) ir uzbūvējama Galaktikas sargu rotaļlieta ar interaktīvu dejošanas funkciju. Tā ir lieliska dāvana bērniem no 10 gadu vecuma un Marvel personāža Groot, supervaroņu un būvējamu LEGO rotaļlietu faniem.
Šai būvējamajai bērnu rotaļlietai Groot ir kustīga galva un rokas. Kad bērni pagriež rokturi puķupoda aizmugurē, kustīgais Groot sāk dejot. Figūru var papildināt ar papildu lapām, uzbūvējamām austiņām un saulesbrillēm, kā arī bērni var personalizēt Groot puķupodu, priekšpusē pievienojot vienu no trim dažādām nosaukuma plāksnītēm (no tiem viens ir saistīts ar TV seriālu I am Groot). Visus šos piederumus var uzglabāt puķupodā iebūvētajā nodalījumā. Lai padarītu būvēšanu vēl jautrāku, lietotne LEGO Builder ļauj bērniem tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās un sekot līdzi progresam.
  • Būvējama, kustīga Groot rotaļlieta bērniem. Dejojošais Groot ir interaktīva dāvana zēniem un meitenēm no 10 gadu vecuma.
  • Dejojošs supervaronis. Rotaļu komplekts ietver uzbūvējamu Groot figūru puķupodā, 3 dažādas nosaukuma plāksnītes, ko pievienot puķupodam, un tādus piederumus kā austiņas, saulesbrilles un papildu lapas.
  • Interaktīvs, dejojošs Groot. Kad bērni pagriež rokturi uzbūvējamās rotaļlietas aizmugurē, kustīgais Groot modelis kļūst aktīvs.
  • Supervaroņu rotaļlietas komplekts. Groot galvuvar grozīt, viņa rokas ir kustināmas, un puķupodā ir iebūvēts uzglabāšanas nodalījums visiem piederumiem.
  • Galaktikas sargu dāvana. Iepriecini Marvel Groot, supervaroņu un būvējamo LEGO® rotaļlietu fanus ar šo interaktīvo rotaļlietu komplektu.
  • 3D būvēšanas pamācības. Bērni var lejupielādēt lietotni LEGO® Builder, kas dos saistošu būvēšanas pieredzi ar digitāliem rīkiem, ļaujot tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Vairāk LEGO® Marvel rotaļu komplektu. Plašais LEGO Marvel būvēšanas rotaļlietu klāsts bērnu rokās nodod nemitīgi mainīgo supervaroņu piedzīvojumu pasauli.
  • Būvēšanas komplekts ar 459 detaļām. Pilnībā salikts, šis modelis ir aptuveni 22 cm augsts.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER HEROES. 76297 LEGO® Super Heroes Marvel Dejojošs Groot - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76297 LEGO® Super Heroes Marvel Dejojošs Groot – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76297 LEGO® Super Heroes Marvel Dejojošs Groot

Kods: 4040101-7359
Svītrkods: 5702017601076
4399
5499
43,99 €
54,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav