+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

LEGO® Marvel Atriebēji pret Leviathan (76290) kolekcionējamais supervaroņu komplekts atveido gala ainu no Marvel Studios filmas Marvel: Atriebēji. Šis uzbūvējamais LEGO Marvel modelis bērniem no 7 gadu vecuma ietver leģendārus tēlus, kā arī virkniautentisku iezīmju un funkciju.

Komplektā ietilpst 4 minifigūras – Kapteinis Amerika ar savu vairogu, Black Widow, kura tur šaujamieroci, Loki ar savu apmetni un ķiveri un Chitauri kareivi ar lāzerpistoli – kā arī lielu Halka figūru. Būvējamajam Leviat han ir 6 kustīgas spuras, atverama mute, galva, kuru var pagriezt nedaudz uz vienu un otru pusi, un 2 šaujamieroči. Leviathan ietver caurspīdīgus statīvus, kas minifigūrām rotaļu laikā ļauj ’lidot’ un padara apskates modeli vēl iespaidīgāku. Papildu digitālai jautrībai intuitīvā lietotne LEGO Builder ļauj bērniem tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam būvēšanas laikā.

  • Rotaļu komplekts "Atriebēji pret Leviathan". Šis kolekcionējamais LEGO® supervaroņu komplekts zēniem un meitenēm no 7 gadu vecuma atveido gala cīņu no Marvel Studios Marvel: Atriebēji.
  • Marvel varoņi. Halka figūra un 4 minifigūras: Kapteinis Amerika ar vairogu, Black Widow ar šaujamieroci, Loki ar apmetni un ķiveri un Chitauri kareivis ar lāzerpistoli.
  • Būvējams rotaļu supervaronis. Kad Loki un Chitauri kareivis uzbrūk pilsētai ar Leviathan ’gaisa vali’, LEGO® Marvel Atriebējiem jāglābj situācija.
  • LEGO® Marvel piedzīvojumu modelis. Būvējamajam Leviathan ’gaisa valim’ ir 6 kustīgas spuras, atverama mute, nedaudz pagriežama galva, 2 šaujamieroči un caurspīdīgi statīvi.
  • Halka atriebēju dāvana bērniem. Uzdāvini šo būvēšanas un rotaļu dāvanuMarvel Atriebēju entuziastiem, Halka faniem un mazajiem supervaroņiem, kam patīk būvējamas piedzīvojumu rotaļlietas.
  • 3D būvēšanas pamācības. Bērni var lejupielādēt lietotni LEGO® Builder, kas dos saistošu būvēšanas pieredzi ar digitāliem rīkiem, ļaujot tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Vairāk LEGO® Marvel rotaļu komplektu. Plašais LEGO Marvel būvēšanas rotaļlietu klāsts bērnu rokās nodod nemitīgi mainīgo supervaroņu piedzīvojumu pasauli.
  • Rotaļlietu komplekts ar 347 detaļām. Uzbūvējamais Leviathan modelis ir 7 cm augsts, 27 cm garš un 21 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER HEROES. 76290 LEGO® Super Heroes Marvel Atriebēji pret Leviathan - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76290 LEGO® Super Heroes Marvel Atriebēji pret Leviathan – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76290 LEGO® Super Heroes Marvel Atriebēji pret Leviathan

Kods: 4040101-7357
Svītrkods: 5702017590134
4799
5999
47,99 €
59,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav