+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Dod zēniem un meitenēm no 6 gadu vecuma lielus supervaroņu piedzīvojumus ar LEGO® Marvel komplektu "Venom robota bruņas pret Miles Morales" (76276). Bērni būs sajūsmā par šo piedzīvojumu ar tīklu šaušanu, supervaroņu laišanos ar virvēm, spraigām cīņām un uzbūvējamo rotaļlietu, kas ietver kustināmu Venom robotu, 2 populāras minifigūras un aizraujošus tīklu šaušanas piederumus.

Šim uzbūvējamajam un kustināmajam rotaļu Venom robotam ir kustināmas rokas, kājas un rokas ar spīlēm, kas ir pietiekami lielas, lai turētu minifigūru. Tam ir atveramas krūtis, kas slēpj kabīni Venom pilota minifigūrai. Komplektā ir iekļauta arī Miles Morales minifigūra, kas tur divus tīklu šāvējus, un lokanu tīkla “virvi”, ko var pielikt pie Venom robota rotaļlietas vairākās vietās. Bērni var izvērst rotaļu iespējas vēl tālāk, savienojot šo būvējamo komplektu ar citiem LEGO Marvel robotiem šajā klātā (jāiegādājas atsevišķi). Papildus digitālai jautrībai būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās un sekot līdzi savam progresam aizraujošajā, intuitīvajā lietotnē LEGO Builder.

  • Uzbūvējama supervaroņa rotaļlieta bērniem. Dod zēniem un meitenēm no 6 gadu vecuma Marvel piedzīvojumus ar LEGO® Marvel komplektu "Venom robota bruņas pret Miles Morales".
  • Kustināms robots un minifigūras. Iekļauts uzbūvējams robots ar kustināmāmkājām, rokām un pirkstiem, kā arī Miles Morales un Venom LEGO® minifigūras.
  • Daudz veidu, kā rotaļāties. Venom LEGO® minifigūra ietilpst atveramajā robota kabīnē, un tā kustināmās rokas un kājas ir viegli pielāgot neierobežotām rotaļu un apskates iespējām.
  • Autentiski piederumi. Būvējamo LEGO® Marvel rotaļlietu fani var lomās rotaļāties ar abiem rokās turamajiem tīklu šāvējiem un lokano tīkla “virvi”, ko var piestiprināt pie Venom robota dažādās vietās.
  • Dāvana bērniem. Iepriecini Venom, Miles Morales un supervaroņu fanus ar šo praktiskā robota un minifigūru būvējamo komplektu.
  • Izvērs jautrību. Šī uzbūvējamā LEGO® Marvel rotaļlieta ir saderīga ar daudziem citiem LEGO Marvel komplektiem (jāiegādājas atsevišķi).
  • Uzbūvējamas LEGO® Marvel rotaļlietas. Plašais LEGO Marvel būvēšanas rotaļlietu klāsts ir radīts, lai sniegtu bezgalīgas, radošas būvēšanas un rotaļu iespējas.
  • Pārnēsājamas rotaļas. Kustināmais Venom robots šajā 134 detaļu komplektā ir 13 cm augsts, tāpēc tas ir gana liels spraigiempiedzīvojumiem un gana mazs līdzņemšanai, lai arī kur bērni dotos.

76276_lifestyle-6694b2b22be67.jpg

Miles Morales cīnās pret Venom robotu

Tīklu mešanas piedzīvojumi ar pilnībā lokāmu, būvējamu Venom robotu un 2 minifigūrām.

76276_hero-6694b2bb7ccb5.jpg

Leģendāra mēroga piedzīvojumi

Bērni ieliek Venom robota kabīnē, tad kustina pilnībā lokāmās ekstremitātes, lai izbaudītu nebeidzamas rotaļu un apskates iespējas.

76276_build-6694b2ce75cda.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli trīs dimensijās, kā arī sekot līdzi progresam.

76276_inthebox-6694b2dc977d9.jpg

Dāvana mazajiem piedzīvojumu varoņiem

Palutini Venom, Miles Morales un LEGO® Marvel rotaļlietu fanus no 6 gadu vecuma ar šo būvējamo robotu un minifigūru.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER HEROES. 76276 LEGO® Super Heroes Marvel Venom Robota Bruņas Pret Miles Morales - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76276 LEGO® Super Heroes Marvel Venom Robota Bruņas Pret Miles Morales – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76276 LEGO® Super Heroes Marvel Venom Robota Bruņas Pret Miles Morales

Kods: 4040101-6814
Svītrkods: 5702017591377
1444
1699
14,44 €
16,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav