+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Šis komplekts ietver saindētu ļaundari un Zirnekļcilvēku, kurš brauc ar motociklu. LEGO® Pakaļdzīšanās ar motocikliem: Zirnekļcilvēks pret Doktoru Astoņkāji (76275) ir uzbūvējama Zirnekļcilvēka rotaļlieta, kurā ir daudz aizraujošu papildinājumu supervaroņu faniem no 6 gadu vecuma.

Iekļautas LEGO Doktora Astoņkāja un Zirnekļcilvēka minifigūras. Doktoram Astoņkājim ir četri gari, lokani taustekļi un Venom raksturīgas iezīmes – viņš ir pārņēmis ļaundari, lai padarītu to vēl nelietīgāku. Minifigūras var pieķerties citiem elementiem, tostarp laternai, dinamītam un atkritumu tvertnei, kurā ir pudele, zivs, kauls un banāna miza. Zirnekļcilvēka motocikls, šautene un tīklu metējs bērnu piedzīvojumiem pievieno spraigus elementus. Papildus digitālai jautrībai būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās un sekot līdzi savam progresam aizraujošajā, intuitīvajā lietotnē LEGO Builder.

  • Zirnekļcilvēka motociklu jautrība bērniem. Zēni un meitenes no 6 gadu vecuma, kam patīk transportlīdzekļi un supervaroņi, var ļaut vaļu iztēlei ar LEGO® Marvel komplektu "Pakaļdzīšanās ar motocikliem: Zirnekļcilvēks pret Doktoru Astoņkāji".
  • Zirnekļcilvēks pret Doktoru Astoņkāji. Iekļauts uzbūvējams Zirnekļcilvēka motocikls ar divām šautenēm, kā arī divas minifigūras: Zirnekļcilvēks ar 2 tīklu šāvējiem un Doktors Astoņkājis ar 4 gariem, lokaniem taustekļiem.
  • Viegli uzbūvējams bērnu motocikls. Zirnekļcilvēks ietilpst sava kustināmā motocikla vadītāja sēdeklī un Doktora Astoņkāja rokas turas pie aksesuāriem un laternas.
  • Iedvesmojoši piederumi. Komplektā ir iekļauti tādi aizraujoši lomu spēļu piederumi kā atkritumu tvertne, pudele, zivs, kauls, banāna miza un dinamīts.
  • Dāvana Marvel filmu faniem. Šī uzbūvējamā Zirnekļcilvēka rotaļlieta ir ideja dāvanai mazajiem supervaroņu un motociklu faniem.
  • Izvērs jautrību. Šis LEGO® Marvel motocikla būvēšanas komplekts ir saderīgs ar citiem LEGO Marvel komplektiem, kas jāiegādājas atsevišķi.
  • Uzbūvējamas LEGO® Marvel rotaļlietas. Plašais LEGO Marvel būvēšanas rotaļlietu klāsts ir radīts, lai sniegtu bezgalīgas, radošas būvēšanas un rotaļu iespējas.
  • Līdzi paņemamas rotaļas. Komplektā ir 77 detaļas un Zirnekļcilvēka motocikls ir 3 cm augsts, 8 cm garš un 4 cm plats.

76275_lifestyle-6694b0f890aa5.jpg

Tīklu mešanas piedzīvojumi uz riteņiem

Šajā jaudīgajā komplektā ir saindēts, dimantus zogošs Doktors Astoņkājis un ar motociklu braucošs Zirnekļcilvēks.

76275_hero-6694b1051a68e.jpg

Jautrība ar Zirnekļcilvēku un Doktoru Astoņkāji

Doktoru Astoņkāja 4 taustekļi var pieķerties laternai, dinamītam un daudz kam citam. Zirnekļcilvēks no motocikla šauj šāviņus un tīklu.

76275_build-6694b116def64.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli trīs dimensijās, kā arī sekot līdzi progresam.

76275_inthebox-6694b12533004.jpg

Dāvana spraigu piedzīvojumu varoņiem

Šis būvēšanas un rotaļu komplekts ar Zirnekļcilvēku un saindētu Doktoru Astoņkāji iepriecinās transportlīdzekļu un Marvel fanus no 6 gadu vecuma.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER HEROES. 76275 LEGO® Super Heroes Marvel Pakaļdzīšanās Ar Motocikliem: Zirnekļcilvēks Pret Doktoru Astoņkāji - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76275 LEGO® Super Heroes Marvel Pakaļdzīšanās Ar Motocikliem: Zirnekļcilvēks Pret Doktoru Astoņkāji – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76275 LEGO® Super Heroes Marvel Pakaļdzīšanās Ar Motocikliem: Zirnekļcilvēks Pret Doktoru Astoņkāji

Kods: 4040101-6813
Svītrkods: 5702017590264
1019
1199
10,19 €
11,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav