+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO MARVEL SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Atdzīvini leģendāru piedzīvojumu no filmas ar LEGO® Marvel Melnās atraitnes un Kapteiņa Amerikas motocikliem (76260). Šie supervaroņi uz motocikliem ir balstīti uz Marvel Studios filmas “Atriebēji: Ultrona laikmets” notikumiem, un tie aizvedīs bērnus no 6 gadu vecuma nebeidzamos radošos piedzīvojumos.

Atriebēju piedzīvojumi uz riteņiem!

Kapteiņa Amerikas un Melnās atraitnes minifigūras brauc ar motocikliem kā neaizmirstamajā 2015. gada Marvel Studios filmā “Atriebēji: Ultrona laikmets”. Katra motocikla sānos ir šautenes, kā arī Melnās atraitnes zižļa un Kapteiņa Amerikas vairoga turētāji. Minifigūras var viegli noņemt no motocikliem, lai papašinātu rotaļu iespējas vēl vairāk. Papildus digitālai jautrībai būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, un sekot līdzi savam progresam jautrajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder.

  • Atriebēju ātrgaitas piedzīvojumi. LEGO® Marvel Melnās atraitnes un Kapteiņa Amerikas motocikli (76260) iedzīvina klasisku ainu no Marvel Studios filmas “Atriebēji: Ultrona laikmets”.
  • Supervaroņi uz motocikliem. Rotaļu komplekts ietver Kapteiņa Amerikas un Melnās atraitnes minifigūras, un tēliem raksturīgo vairogu un zizli, kā arī divus būvējamus motociklus.
  • Piedzīvojumi motociklos un bez tiem. Abiem motocikliem sānos ir šautenes, ar ko atvairīt ļaundarus. Minifigūras var viegli noņemt no motocikliem, lai rotaļu iespējas izvērstu vēl vairāk.
  • Dāvana mazajiem supervaroņiem. Uzdāvini šo praktisko rotaļu komplektu Marvel filmu faniem no 6 gadu vecuma dzimšanas dienā, citos svētkos vai vienkārši tāpat.
  • Pārnēsājams rotaļu komplekts. Katrs motocikls ir 4 cm augsts, 8 cm garš un 4 cm plats, un bērni šo daudzpusīgo būvēšanas un apskates rotaļlietu var ņemt līdzi visur, kur vien dodas.
  • Intuitīvas būvēšanas pamācības. Bērni var lejupielādēt lietotni LEGO® Builder aizraujošai būvēšanas pieredzei. Tajā var pietuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.
  • Vairo jautrību ar supervaroņiem. Plašais LEGO® Marvel būvēšanas rotaļlietu klāsts sniedz nebeidzamas radošas būvēšanas un rotaļu iespējas.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingrākajiem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir nemainīgi kvalitatīvas un saderīgas, un ar tām ir viegli būvēt.
  • Pilnīga drošība. LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76260_lifestyle-64e84f442fb56.jpg

Avengers piedzīvojumi uz riteņiem!

Bērni pievienojas Black Widow un Captain America ar lieliskiem motocikliem no Marvel Studios filmas “Atriebēji: Ultrona laikmets”.

76260_hero-64e84f5146cd4.jpg

Piedzīvojumi uz motocikla un ne tikai

Abiem motocikliem ir sānu šautenes, un minifigūras var viegli noņemt no motocikliem, lai dažādotu rotaļas.

76260_build-64e84f606efdb.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un pagriezt modeli, kā arī sekot līdzi progresam.

76260_inthebox-64e84f6c08ea2.jpg

Lieliska dāvana Marvel un motociklu cienītājiem

Jaunie supervaroņi, kuriem patīk forši braucamie, var doties bezgalīgā izklaidē ar šo daudzpusīgo, funkcijām bagāto rotaļu komplektu.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO MARVEL SUPER HEROES. 76260 LEGO® Super Heroes Marvel Melnās atraitnes un Kapteiņa Amerikas motocikli - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76260 LEGO® Super Heroes Marvel Melnās atraitnes un Kapteiņa Amerikas motocikli – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76260 LEGO® Super Heroes Marvel Melnās atraitnes un Kapteiņa Amerikas motocikli

Kods: 4040101-6429
Svītrkods: 5702017419763
1329
1899
13,29 €
18,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav