+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Nodod Gotemas pilsētas nākotni sava mazā noziegumu apkarotāja rokās ar LEGO® DC Būvējamo Betmena figūru (76259). 26 cm gara, šī kustināmā, autentiski detalizētā Betmena figūra iedrošinās bērnus no 8 gadu vecuma atklāt savu iekšējo supervaroni.
Reālistiska replika
Šī figūra iemieso Betmena izskatu un spēku, kas atainoti 1989. gada filmā. Šai daudzveidīgajai rotaļlietai ir kustināmi pleci, rokas, gurni un kājas, un to ir aizraujoši būvēt, ar to rotaļāties un izlikt apskatei. Šai parocīgajai figūrai ir autentiskas detaļas un pilna izmēra auduma apmetnis, un tā paver plašas rotaļu iespējas, lai arī kur bērni dotos. Papildus digitālai jautrībai būvētāji komplektu var tuvināt un grozīt trīs dimensijās, kā arī sekot līdzi savam progresam jautrajā, intuitīvajā lietotnē LEGO Builder.
  • Betmena piedzīvojumu figūra. Nodod supervaroņa piedzīvojumus bērnu rokās ar LEGO® DC Būvējamo Betmena figūru (76259). Tā ir pilnībā kustināma radošiem piedzīvojumiem.
  • Leģendārs supervaronis. Figūra sastāv no 275 detaļām un tai ir kustināmi plecu, roku, gurnu un kāju savienojumi, kā arī tā ietver tēlam raksturīgo auduma apmetni.
  • Kustini un nofiksē. Kustināmo figūru ir viegli pielāgot, ļaujot bērniem atveidot savas mīļākās ainas no filmas un izspēlēt pašiem savus nebeidzamos piedzīvojumus.
  • Dāvana bērniem. Pasniedz praktisko rotaļu figūru mazajam supervaronim no astoņu gadu vecuma dzimšanas dienā, svētkos vai vienkārši tāpat.
  • Rotaļa līdzņemšanai. Aptuveni 26 cm augsta, šī daudzpusīgā figūra ļauj bērniem ņemt līdzi piedzīvojumus, lai arī kur viņi dotos.
  • Intuitīvas būvēšanas pamācības. Bērni var lejupielādēt lietotni LEGO® Builder aizraujošai būvēšanas pieredzei. Tajā var pietuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingrākajiem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir nemainīgi kvalitatīvas un saderīgas, un ar tām ir viegli būvēt.
  • Pilnīga drošība. LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER HEROES. 76259 LEGO® Super Heroes DC Būvējama Betmena figūra - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76259 LEGO® Super Heroes DC Būvējama Betmena figūra – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76259 LEGO® Super Heroes DC Būvējama Betmena figūra

Kods: 4040101-6428
Svītrkods: 5702017419756
3149
4499
31,49 €
44,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2025-02-28
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav