+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER HEROES
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

LEGO® DC Batmobile™: Betmens pret Džokeru (76224) nodod bērniem no 8 gadu vecuma supervaroņu piedzīvojumus ar leģendāro 1989. gada Betmenauto.

Betmena piedzīvojumi uz riteņiem

Šis Betmenauto rotaļu komplekts iedzīvina 1989. gada filmas spriedzi un prieku. Noņemamais jumts ļauj piekļūt transportlīdzekļa kabīnei, kurā ir vieta minifigūrai vadītāja sēdeklī. Kad bērni pagriež slēdzi auto sānā, paceļas divi iebūvēti šaujamieroči. Betmenam braucot, griežas pie izpūtēja piestiprinātais liesmas elements un atveramais bagāžnieks nodrošina glabāšanas vietu komplektā iekļautajam batarangam, harpūnas smailei un rokudzelžiem. Iekļautas divas minifigūras – Betmens un Džokers –, kā arī tādi piederumi kā ķivere un apmetnis. Papildus digitālai jautrībai būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās un sekot līdzi savam progresam aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO Builder.

  • Leģendārais 1989. gada Betmenauto. LEGO® DC Batmobile™: Betmens pret Džokeru (76224) iedzīvina klasiskās 1989. gada filmas drāmu un uztraukumu.
  • Minifigūras un vēl citi pārsteigumi. Gluži kā uzbūvējamais Betmenauto 1989. gada stilā, šis komplekts ietver Betmena un Džokera minifigūras, kā arī tādus piederumus kā Batarangu, harpūnas smaili un rokudzelžus.
  • Autentiski piedzīvojumi. Transportlīdzeklim ir kabīne Betmena minifigūrai, kontroles rīki, kas paceļ divus šaujamieročus, atverams bagāžas nodalījums un liesmojošs izpūtējs.
  • Dāvana bērniem. Uzdāvini šo 1989. gada Betmenauto rotaļu komplektu dzimšanas dienā, brīvdienās vai vienkārši tāpat mazajiem supervaroņiem no 8 gadu vecuma.
  • Būvē, rotaļājies un izliec apskatei. Betmenauto aptuvenais augstums ir 5 cm, garums 28 cm un platums 9 cm, un to var ērti savienot ar citām LEGO® DC Batman™ rotaļlietām.
  • Intuitīvas būvēšanas pamācības. Bērni var lejupielādēt lietotni LEGO® Builder aizraujošai būvēšanas pieredzei. Tajā var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.
  • Izvērs supervaroņu jautrību. Plašais LEGO® DC Batman™ būvējamo rotaļlietu klāsts piedāvā bezgalīgas radošas iespējas, ko bērniem uzbūvēt, ar ko rotaļāties un izlikt apskatei.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® detaļas atbilst stingrākajiem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc tās ir nemainīgi kvalitatīvas un saderīgas, un ar tām ir viegli būvēt.
  • Garantēta drošība. LEGO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

76224_lifestyle-669f600da1738.jpg

Leģendāri piedzīvojumi ar 1989 Batmobile™

Funkcijām bagātais Betmenauto ar Batman™ un The Joker™ minifigūru ļauj bērniem nodoties klasiskās 1989. gada filmas piedzīvojumiem.

76224_hero-669f6020de082.jpg

Ļauj vaļu bērnu iztēlei

Transportlīdzeklim ir atverama kabīne, iespēja novietot 2 šautenes pozīcijā, paceļams bagāžnieks un liesmojoša izpūtēja caurule.

76224_build-669f602f7dc52.jpg

Esiet kopā digitālā būvēšanas pasaulē

Ģimenēm būs vieglāk būvēt komplektus, izmantojot intuitīvās digitālās LEGO® instrukcijas funkcijām bagātajā lietotnē LEGO Builder.

76224_inthebox-669f603c0c292.jpg

Lieliska dāvana mazajiem supervaroņiem

Batman® faniem patiks leģendārais Betmenauto ar populārām minifigūrām un autentiskiem piederumiem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER HEROES. 76224 LEGO® Super Heroes DC Batmobile™: Betmens pret Džokeru - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76224 LEGO® Super Heroes DC Batmobile™: Betmens pret Džokeru – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76224 LEGO® Super Heroes DC Batmobile™: Betmens pret Džokeru

Kods: 4040101-6501
Svītrkods: 5702017501000
3709
5299
37,09 €
52,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav