+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO Marvel Avengers Movie 4
Izcelsmes valsts: Dānija

Par preci

Tas, kurš ir uzvilcis Bezgalības bruņu cimdu, iegūst visu 6 Bezgalības akmeņu spēku un nosaka pasaules likteni. Uzbūvē un izliec apskatei šo autentisko reprodukciju ar kustīgiem pirkstiem, spilgtām krāsām un apraksta plāksnīti, kas piestiprināta pie izturīgās pamatnes. Tagad leģendārā bruņu cimda milzīgais spēks vienmēr būs tavās rokās!

LEGO klucīšu komplekti modeļu veidošanai - būs piemēroti ikvienam, kam patīk radoša būvēšana vai komiksu kultūra.

Produkta īpašības:

  • Kolosālais LEGO Marvel būvēšanas un apskates komplekts "Bezgalības bruņu cimds" atspoguļo Marvel Studios filmu “Atriebēji: Bezgalības karš” un “Atriebēji: Noslēgums” valdzinošo stilu.
  • Šim autentiskajam leģendārā Bezgalības bruņu cimda modelim, kas būvēts no zelta krāsas LEGO klucīšiem, ir krāsaini Bezgalības akmeņi un izturīga pamatne ar apraksta plāksnīti.
  • Šajā komplektā ir 590 detaļas, un tas pieaugušajiem Marvel faniem sniedz iespēju ļauties radošas būvēšanas priekam un atveidot vienu no komiksu kultūras atpazīstamākajiem un iznīcinošākajiem ieročiem.
  • Šis uzmanību saistošais modelis ir aptuveni 31 cm augsts, 13 cm plats un 11 cm dziļš, un tas raisīs sarunas gan mājās, gan darbavietā.
  • Šis iespaidīgais cieņas apliecinājums aizraujošajai Marvel pasaulei sniegs patīkamu būvēšanas pieredzi un ļaus radīt apskates modeli, kas piesaistīs uzmanību un saņems atzinīgus komentārus.
  • Kvalitatīvās, saprotamās instrukcijas nodrošina iespēju ķerties pie aizraujošā būvēšanas projekta, tiklīdz ir atvērta kārba.
  • Pieaugušajiem paredzētie LEGO komplekti ir veidoti tā, lai to būvēšana un izlikšana apskatei sagādātu gandarījumu un aizrautu ikvienu modeļu darināšanas entuziastu.
  • LEGO būvēšanas komplekti atbilst stingriem nozares kvalitātes standartiem, tāpēc to detaļas ir savienojamas un saderīgas, tās vienmēr var nevainojami savienot un atvienot.
  • LEGO detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību visaugstākajiem drošības standartiem pasaulē.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO Marvel Avengers Movie 4. 76191 LEGO® Marvel Bezgalības bruņu cimds - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 76191 LEGO® Marvel Bezgalības bruņu cimds – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

76191 LEGO® Marvel Bezgalības bruņu cimds

Kods: 4040101-5226
Svītrkods: 5702016913194
7699
10999
76,99 €
76,99 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav