+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: 14_LEGODESPICABLE
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Piepildi bērna aizraušanos ar Minionu rotaļlietām, uzdāvinot LEGO® Despicable Me 4 komplektu "No klucīšiem būvēts Grū un Minioni" (75582). Šī radošā būvēšanas rotaļlieta bērniem no 9 gadu vecuma ietver uzbūvējamu Grū figūru, ko ieskauj dejojoši Minioni, un tā ir ideāla rotaļu un apskates dāvana bērniem un filmu Despicable Me faniem.

Lielajai Grū figūrai ir kustīgas rokas, plaukstas un pirksti, ko bērni var kustināt, kā vien iepatīkas. Ir pieci uzbūvējami Minionu personāži: Džerijs ar marakasiem un augļu cepuri, slepenais aģents Dave ar galvas propelleru un rāciju, Beedoo Minions ar megafonu, ukuleli spēlējošais Mel un Kevins ar purkšķu pistoli. Minioni ir novietoti uz rotējošas platformas, un, kad bērni pagriež sēdošo Minionu, pārējie Minioni dejo apkārt savam smaidošajam bosam! Katrs Minions var kustināt plaukstas un turēt piederumus. Lai radītu dažādas sejas izteiksmes, viņiem var kustināt galvas un mainīt acis. Bērni no pamatnes var noņemt 4 Minionus un izpētīt papildu rotaļu iespējas.

  • Grū figūra un dejojoši Minioni. LEGO® Despicable Me 4 no klucīšiem būvēts Grū un Minioni ir uzbūvējama rotaļlieta rotaļām un apskatei bērniem no 9 gadu vecuma, kuri fano par Minionu filmām.
  • Rotaļlietas – filmu varoņi. Bērni var uzbūvēt figūru ar kustīgām rokām, plaukstām un pirkstiem ar 5 Minionu varoņiem, kam ir interesanti piederumi, kustināmas rokas un pielāgojamas acis.
  • Kustināms rotaļām un apskatei. Bērni novieto Grū savās iemīļotākajās pozās un groza nosēdināto Minionu Mel, liekot pārējiem dejot apkārt savam bosam.
  • Minionu rotaļlietas bērniem. Piederumi, kas ir precīzi kā filmā, ietver marakasus, augļu cepuri, galvas propelleru, rāciju, megafonu, ukuleli un purkšķu pistoli.
  • Minionu dāvanu idejas. Šī aizraujošā rotaļlieta bērniem ir radoša, būvējama dzimšanas dienas dāvana Minionu, filmas rotaļlietu un Despicable Me faniem.
  • 3D būvēšanas pamācības. Bērni var lejupielādēt lietotni LEGO® Builder, kas dos saistošu būvēšanas pieredzi ar digitāliem rīkiem, kas ļauj tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Vairāk Minionu rotaļlietu bērniem. Ir pieejami papildu LEGO® Despicable Me 4 rotaļu komplekti (jāiegādājas atsevišķi) bērniem, kuri vēlas kolekcionēt, kombinēt un pielāgot Minionu jautrību.
  • Liela jautrība rotaļām un apskatei. Šis komplekts ar 839 detaļām ir 28 cm augsts, 23 cm plats un 16 cm dziļš.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols 14_LEGODESPICABLE. 75582 LEGO® Despicable Me No klucīšiem būvēts Grū un Minioni - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 75582 LEGO® Despicable Me No klucīšiem būvēts Grū un Minioni – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75582 LEGO® Despicable Me No klucīšiem būvēts Grū un Minioni

Kods: 4040101-7399
Svītrkods: 5702017591483
5599
6999
55,99 €
69,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav