+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO DESPICABLE ME
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Uzdāvini Minionu rotaļlietu faniem un bērniem, kam patīk transportlīdzekļi, 'divi vienā' jautrību ar LEGO® Despicable Me 4 Minionu mūzikas ballīšu autobusu (75581). Šis radošais komplekts bērniem ietver stumjamu rotaļu autobusu, kuru atverot, iekšpusē ieraudzīsi vareni aizraujošu Minionu ballīšu komplektu. Tā ir daudzveidīga rotaļlieta bērniem no 7 gadu vecuma, un filmas Despicable Me 4 faniem.

Komplekts ietver četru Minionu figūras: Phil, Mel, Dave un augsti lidojošo Mega Minion Gus, kurš pirmoreiz parādās filmā Despicable Me 4. Autobusam ir vadītāja sēdvieta un bārs uz jumta, kas ir ideāla vieta Gus. To var līdz pusei atvērt vienā pusē, un jumtu var nocelt, paverot skatu uz deju grīdu, dīdžeja aprīkojumu, elektrisko ģitāru, klavierēm, mikrofonu, gaismām, tumbām un burbuļvannu! Daudzus elementus var noņemt, lai rotaļas izvērstu ārpus autobusa. Šajā aizraujošajā rotaļlietā bērniem ir košas krāsas un interesanti piederumi, tostarp karogs, balons, saldējums, cepures, dzērieni, gaismas,tumbas un ekrāni. Bērni var arī nodoties digitālam priekam ar lietotni LEGO Builder.

  • Rotaļu transportlīdzeklis no filmas. Ir sākusies ballīte bērniem LEGO® Despicable Me 4 Minionu ballīšu autobusā – jautrības pilnajā transportlīdzeklī no filmas Despicable Me 4 zēniem un meitenēm no 7 gadu vecuma.
  • Rotaļu Minionu autobuss. Iekļauts uzbūvējams, stumjams autobuss, ko var pārvērst par mobilu ballīti četrām Minionu LEGO® figūrām: Phil, Mel, Dave un augstu lidojošajam Mega Minion Gus.
  • Daudzveidīgs rotaļu transportlīdzeklis. Autobusam ir vadītāja sēdvieta un bārs uz jumta (kur ballējas Gus!), un to var līdz pusei atvērt, lai ieraudzītu dīdžeja aprīkojumu, deju grīdu un burbuļvannu ballītēm.
  • Radošs būvēšanas un rotaļu komplekts. Piederumi, tostarp elektriskā ģitāra, klavieres, mikrofons, gaismas, tumbas, ekrāni, karogs, balons, cepures, saldējums un dzērieni, kas iedvesmo radošām rotaļām.
  • Minionu dāvanu idejas. Minionu mūzikas ballīšu autobuss ir lieliska Minionu dzimšanas dienas dāvana vai asprātīga dāvana bērniem, kas fano par filmām Despicable Me.
  • 3D būvēšanas pamācības. Bērni var lejupielādēt lietotni LEGO® Builder, kas dos saistošu būvēšanas pieredzi ar digitāliem rīkiem, ļaujot tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • Vairāk Minionu rotaļlietu bērniem. Ir pieejami papildu LEGO® Despicable Me 4 rotaļu komplekti (jāiegādājas atsevišķi) bērniem, kuri vēlas kolekcionēt, kombinēt un pielāgot Minionu jautrību.
  • Izmēri. Šajā komplektā ir 379 detaļas, un tas ir 9 cm augsts, 15 cm garš un 7 cm plats, kad autobuss ir aizvērts.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DESPICABLE ME. 75581 LEGO® Despicable Me Minionu mūzikas ballīšu autobuss - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 75581 LEGO® Despicable Me Minionu mūzikas ballīšu autobuss – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75581 LEGO® Despicable Me Minionu mūzikas ballīšu autobuss

Kods: 4040101-7398
Svītrkods: 5702017591476
3999
4999
39,99 €
49,99 €
-20% noteiktām zīdaiņu precēm, apģērbiem un rotaļlietām, iepērkoties vismaz par 20 €! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-10-09
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav