+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Atveido kombinētus zvaigžņu cīnītājus no LEGO® Star Wars™: Pārbūvē galaktiku Disney+ īpašā izlaiduma ar šo TIE Fighter un X-Wing kombinācijas (75393) būvējamo rotaļu komplektu bērniem. Šis komplekts ir aizraujoša LEGO dāvana bērniem un ikvienam Zvaigžņu karu fanam un ietver ‘TIE-wing’ un ‘X-fighter’, katru ar atveramu kabīni LEGO minifigūrai un 2 šautenēm ar atsperes mehānismiem. Vienkārši noņem bloķēšanas elementus, lai atvienotu spārnus no katra būvējamā transportlīdzekļa korpusa, un pārbūvē tos, radot pazīstamos, leģendāros TIE fighter un X-Wing. ‘TIE-wing’/X-fighter spārnus var pieregulēt gan lidojuma, gan uzbrukuma režīmiem, un, kad modelis uzbūvēts kā X-Wing, var izmantot ievelkamo nosēšanās šasiju.

Būvējamajā piedzīvojumu komplektā ir iekļautas arī 4 LEGO Star Wars minifigūras ar piederumiem, kā arī L3-G0 droīda LEGO figūra, kas der X-wing kabīnē.

  • TIE Fighter un X-Wing kombinācija. Izveidojiet kombinētus ‘TIE-wing‘ un ‘X-fighter‘ zvaigžņu cīnītājus, kādi redzami Disney+ īpašajā izlaidumā Pārbūvē galaktiku, ar šo LEGO® Star Wars™ būvējamo rotaļlietu komplektu bērniem.
  • 4 LEGO® Star Wars™ minifigūras un LEGO droīda figūra. Dumpinieku Pilots un TIE Pilots, katrs ar blasterpistoli, Yesi Scala ar gaffi zizli un Sig Greebling, kā arī L3-G0 droīda LEGO figūra.
  • Uzbūvējami Star Wars™ rotaļu transportlīdzekļi ‘TIE-wing’ and ‘X-fighter’. Katram zvaigžņu cīnītājam ir atverama kabīne LEGO® minifigūrai un 2 šautenes ar atsperes mehānismiem, un X-wing spārni ir regulējami.
  • Pielāgojama būvējamā rotaļlieta. Noņem bloķēšanas tapas, lai noņemtu kombinēto modeļu spārnus un pārbūvētu tos par klasiskajiem TIE fighter un X-wing ar ievelkamu nolaišanās šasiju.
  • Dāvana bērniem no 9 gadu vecuma. Uzdāvini no klucīšiem būvēto piedzīvojumu rotaļu komplektu zēniem, meitenēm un ikvienam Star Wars™ fanam.
  • Aizraujoši LEGO® Star Wars™ komplekti visiem vecumiem. LEGO Star Wars būvēšanas rotaļlietas ļauj bērniem un pieaugušajiem faniem atveidot leģendāras ainas, izsapņot unikālus stāstus un izlikt uzbūvētos modeļus apskatei.
  • Izmēri. Uzbūvējamais ‘TIE-wing’ rotaļu transportlīdzeklis šajā komplektā ar 1063 detaļām ir 6 cm augsts, 18 cm garš un 34 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO STAR WARS. 75393 LEGO® Star Wars™ TIE Fighter un X-Wing kombinācija - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 75393 LEGO® Star Wars™ TIE Fighter un X-Wing kombinācija – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75393 LEGO® Star Wars™ TIE Fighter un X-Wing kombinācija

Kods: 4040101-7347
Svītrkods: 5702017584485
10799
13499
107,99 €
134,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav