+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Bērni kļūst par Dumpinieku varoņiem šajā aizraujošajā LEGO® Star Wars™ visumā, būvējot un rotaļājoties ar Luke Skywalker X-Wing robotu (75390). Šis kustīgais, no klucīšiem būvētais Zvaigžņu karu rotaļu robots ir radoša dāvana zēniem, meitenēm un ikvienam mazajam fanam no 6 gadu vecuma, un tas ir radīts fantāzijas piedzīvojumiem. Tam ir atverama kabīne Luke Skywalker LEGO minifigūrai, regulējams X-Wing reaktīvais pacēlājs ar klipsi gaismas zobenam un satverošas plaukstas, kas var turēt lielu gaismas zobenu, un liela funkcionāla šautene.

Šis LEGO Star Wars X-wing robots ir radīts, lai mazie džedi to varētu viegli uzbūvēt. Uzlabo viņu radošo pieredzi ar lietotni LEGO Builder, kurā ir trīsdimensionāli tuvināšanas un grozīšanas rīki un kas atļauj būvētājiem sekot līdzi savam progresam un saglabāt komplektus.

Luke Skywalker X-Wing robots ir daļa no kolekcionējamas, ātri būvējamu LEGO Star Wars robotu sērijas (katrs jāiegādājas atsevišķi).

  • Ātri uzbūvējama LEGO® Star Wars™ Luke Skywalker robota rotaļlieta. Iepazīstini bērnus ar LEGO Star Wars pasauli, uzdāvinot šo viegli uzbūvējamo Luke Skywalker X-Wing robota rotaļlietu rotaļām un apskatei.
  • Luke Skywalker LEGO® minifigūra. Šī leģendārā LEGO Star Wars™ varoņa figūra ir aprīkota ar gaismas zobenu un šaujamieroci fantāzijas piedzīvojumu rotaļām.
  • Uzbūvējams LEGO® X-Wing robota tērps. Robotam ir kustīgas plaukstas, rokas, kājas un pēdas, atverama minifigūras kabīne un regulējams X-wing reaktīvais pacēlājs, kā arī liels gaismas zobens un šaujamierocis.
  • LEGO Star Wars™ piemiņlieta. Šis uzbūvējamais rotaļu robots ir daļa no robotu kolekcijas LEGO Star Wars klāstā, jāiegādājas atsevišķi.
  • LEGO Star Wars™ dāvana bērniem no 6 gadu vecuma. Šis no klucīšiem būvētais LEGO rotaļu robots ir aizraujoša dāvana radošiem zēniem, meitenēm un ikvienam Zvaigžņu karu fanam.
  • Intuitīvas pamācības. Lietotne LEGO® Builder piedāvā rīkus, kas tavam mazajam būvējot ļaus tuvināt un trīs dimensijās grozīt šī būvēšanas modeļa digitālu versiju.
  • Radošas, būvējamas rotaļlietas visiem vecumiem. Ar LEGO® Star Wars™ komplektiem bērni un pieaugušie Zvaigžņu karu fani var radīt paši savus stāstus vai izlikt apskatei uzbūvētos modeļus.
  • Radīts piedzīvojumiem un apskatei. Luke Skywalker X-Wing uzbūvējamais rotaļu robots sastāv no 195 detaļām un ir 13 cm augsts, un starp rotaļu piedzīvojumiem to var novietot apskatei.

75390_lifestyle-668cd1a2d55e2.jpg

Būvējama Luke Skywalker robota rotaļlieta

Iepazīstini bērnus ar aizraujošo LEGO® Star Wars™ visumu ar šo kustīgo X-wing robota būvējamo rotaļlietu rotaļām un apskatei.

75390_hero-668cd1b60a2ff.jpg

Ātra būvēšana un ilgas iztēles bagātas rotaļas

Šis komplekts piedāvā aizraujošu būvēšanas pieredzi un iedvesmo bērnu kļūt par Dumpinieku savos episkajos stāstos.

75390_build-668cd1c08516c.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Jautrajā, intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un grozīt modeli trīs dimensijās un sekot līdzi progresam.

75390_75373_75386_75391_inthebox-668cd1d0522b6.jpg

Papildu rotaļu iespējas

Apskati citus būvēšanas komplektus lieliskajā LEGO®Star Wars™ klāstā (jāiegādājas atsevišķi) vēl citām rotaļu iespējām.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO STAR WARS. 75390 LEGO® Star Wars™ Luke Skywalker™ X-Wing™ robots - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 75390 LEGO® Star Wars™ Luke Skywalker™ X-Wing™ robots – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75390 LEGO® Star Wars™ Luke Skywalker™ X-Wing™ robots

Kods: 4040101-7262
Svītrkods: 5702017584461
1529
1799
15,29 €
17,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav