+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Iepazīstini bērnus ar mistisko personāžu no 2002. gada LEGO® Star Wars™ komplekta, kuru fani iemīļoja, ar Džedu Boba Starfighter (75388). Šis būvējamais LEGO Star Wars rotaļu komplekts ir aizraujoša dzimšanas dienas dāvana zēniem, meitenēm un ikvienam fanam no 8 gadu vecuma, un tas ietver zvaigžņu cīnītāju ar atveramu kabīni, 2 šautenēm ar atsperes mehānismiem, izvelkamu nolaišanās šasiju. Izspēlē aizraujošus piedzīvojumus ar 2 LEGO Star Wars minifigūrām – Džedu Bobu un Trieciennieku Akbaru – kā arī LEGO droīda figūru Servo (SR-V0), kas redzama LEGO Star Wars: Pārbūvē galaktiku Disney+ īpašajā izlaidumā. Jautrību papildina tādi piederumi kā Džedu Boba gaismas zobens, ko var piestiprināt pie rotaļu zvaigžņu kuģa, un zilā piena paka, kā arī banāns, kurus var turēt glabāšanas nodalījumā.

Šī kolekcionējamā, būvējamā rotaļlieta labi sader ar komplektu 75389 "Dark Falcon" un 75393 "TIE Fighter un X-Wing kombinācija" (nopērkami atsevišķi), kuros ir arī transportlīdzekļi un tēli no īpašā LEGO Star Wars: Pārbūvē galaktiku izlaiduma.

  • LEGO® Star Wars™ būvējamo rotaļlietu komplekts bērniem. Apvieno spēkus ar fanu iecienītāko varoni un laidies piedzīvojumos ar Džedu Boba Starfighter, kas redzams LEGO Star Wars: Pārbūvē galaktiku Disney+ īpašajā izlaidumā.
  • Būvējama rotaļlieta ar 2 LEGO® Star Wars™ minifigūrām. Džedu Bobs ar gaismas zobenu, Trieciennieks Akbars ar spridzinātāju, kā arī Servo (SR-V0) LEGO droīdu figūra.
  • Star Wars™ Džedu Starfighter. No LEGO® klucīšiem būvētais rotaļu zvaigžņu kuģis ietver atveramu kabīni ar glabāšanas nodalījumu, 2 šautenes ar atsperes mehānismiem, stiprinājumus gaismas zobeniem un izvelkamu nolaišanās šasiju.
  • Rotaļīgi aksesuāri. Komplektā ietilpst zilā piena paka un banāns, kas der Starfighter uzglabāšanas nodalījumā.
  • Aizraujoša LEGO® dāvanas ideja bērniem no 8 gadu vecuma. Uzdāvini šo no klucīšiem būvēto komplektu dzimšanas dienā vai citos svētkos zēniem, meitenēm un jebkuram Star Wars™ komplektu un Džedu Boba fanam.
  • Daļa no LEGO® Star Wars™: Pārbūvē galaktiku kolekcijas. Meklē komplektus 75389 "Dark Falcon" un 75393 "TIE Fighter un X-Wing kombinācija", jāiegādājas atsevišķi.
  • Izpēti visu klāstu. Ar LEGO® Star Wars™ komplektiem bērni un pieaugušie Zvaigžņu karu fani var atveidot klasiskas ainas, radīt paši savus piedzīvojumus vai vienkārši izlikt apskatei uzbūvētos modeļus.
  • Izmēri. Šajā komplektā ar 305 detaļām ir uzbūvējams Star Wars™ transportlīdzeklis, kas ir 7 cm augsts, 26 cm garš un 15 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO STAR WARS. 75388 LEGO® Star Wars™ Džeda Boba Starfighter - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 75388 LEGO® Star Wars™ Džeda Boba Starfighter – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75388 LEGO® Star Wars™ Džeda Boba Starfighter

Kods: 4040101-7345
Svītrkods: 5702017584447
3839
4799
38,39 €
47,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav