+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Uzbūvē leģendārā seriāla Star Wars: The Mandalorian 3. sezonas dramatisko ainu ar LEGO® Paz Vizsla™ un Moff Gideon™ kaujas komplektu (75386) zēniem, meitenēm un ikvienam fanam no 7 gadu vecuma. Šis no LEGO klucīšiem būvējamais rotaļu komplekts ir aizraujoša fantāzijas dāvana bērniem, tajā ir Mandalorian bāze ar bruņotām durvīm un aizcērtamu sprūdu, kontroles paneļi un rotējoša, funkcionāla revolvergalva. Ir arī 4 kolekcionējamas LEGO Star Wars: The Mandalorian minifigūras, ar ko izspēlēt Paz Vizsla cīņu pret Moff Gideon (kam mugurā ir Dark Trooper bruņas) un Impērijas Praetorian Guards, kā arī tādi piederumi kā Moff Gideon reaktīvais pacēlājs un glabāšanas kaste, kurā ir termālā detonatora elements radošām rotaļām.

Papildini bērnu būvēšanas piedzīvojumu ar lietotni LEGO Builder, kurā viņi var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi savam progresam.

Mandalorian bāzi var savienot ar uzbūvējamo akmens struktūru no komplekta (75373) "Slēpnis uz planētas Mandalore™: kaujas paka" (jāiegādājas atsevišķi) papildu rotaļu iespējām.

  • LEGO® Star Wars: The Mandalorian būvējams rotaļlietu komplekts bērniem. Izdzīvo dramatisko konfrontāciju no Star Wars: The Mandalorian 3. sezonas ar šo Paz Vizsla un Moff Gideon kaujas komplektu.
  • 4 kolekcionējamas LEGO® Star Wars: The Mandalorian minifigūras – Paz Vizsla, Moff Gideon un 2 Impērijas Praetorian Guards.
  • Star Wars™ būvējamā rotaļlieta bērniem. Mandalorian pamatne šajā komplektā ietver bagātīgi bruņotas durvis ar aizcērtamu sprūdu un kontroles paneļiem, kā arī rotējošu, radzes šaujošu revolvergalvu.
  • Rotaļīgi piederumi. Komplektā ir no klucīšiem būvēts Paz Vizsla spridzinātājs, Moff Gideon reaktīvais pacēlājs, Praetorian Guards ieroči, kā arī glabāšanas kaste, kurā ir termālā detonatora elements.
  • Star Wars: The Mandalorian fantāzijas dāvana bērniem no 7 gadu vecuma. Uzdāvini šo no LEGO® klucīšiem būvēto rotaļlietu dzimšanas dienā vai citos svētkos radošiem zēniem, meitenēm un ikvienam mazajam Star Wars: The Mandalorian fanam.
  • Labs palīgs. Ar lietotni LEGO® Builder bērni būvēšanas laikā var tuvināt, grozīt un vizualizēt šī būvējamā modeļa digitālo versiju, sekot līdzi savam progresam un saglabāt komplektus.
  • Uzbūvē un savieno. Mandalorian bāze šajā LEGO® Star Wars: The Mandalorian kolekcionējamajā komplektā ir savienojama ar uzbūvējamo klinti/alu no komplekta (75373) "Slēpnis uz planētas Mandalore™: kaujas paka" (jāiegādājas atsevišķi).
  • Uzbūvē, rotaļājies un radi Star Wars™ apskates modeli. Mandalorian bāze šajā komplektā ar 289 detaļām ir 12 cm augsta, 20 cm plata un 8 cm dziļa.

75386_lifestyle-668cd134648f1.jpg

Uzbūvē drāmu

Iedvesmo bērnus iedzīvināt aizraujošo Star Wars: The Mandalorian™ 3. sezonas ainu ar šo būvējamo rotaļu komplektu.

75386_hero-668cd13f93ab6.jpg

Piedzīvojumi sākas uzreiz pēc būvēšanas

Palīdzi Paz Vizsla aizstāvēt no LEGO® klucīšiem būvēto Mandalorian pazemes bāzi no Moff Gideon un viņa Praetorian Guards.

75386_build-668cd15656a3b.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Jaukajā, intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un grozīt modeli trīs dimensijās, un sekot līdzi progresam.

75386_75373_inthebox-668cd16452820.jpg

Papildu rotaļu iespējas

Apskati citus būvēšanas komplektus plašajā LEGO®Star Wars™ klāstā (jāiegādājas atsevišķi) vēl vairāk rotaļu iespējām.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO STAR WARS. 75386 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Paz Vizsla™ un Moff Gideon™ kauja - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 75386 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Paz Vizsla™ un Moff Gideon™ kauja – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75386 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Paz Vizsla™ un Moff Gideon™ kauja

Kods: 4040101-7227
Svītrkods: 5702017584423
3919
4899
39,19 €
48,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav