+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Lai bērni izspēlē spraigas reaktīvo pacēlāju kaujas ar LEGO® Star Wars: The Mandalorian komplektu "Slēpnis uz planētas Mandalore™: kaujas paka" (75373). Šis uzbūvējamais rotaļu komplekts ir lieliska fantāzijas dāvana radošiem zēniem, meitenēm un faniem no 6 gadu vecuma, un viņi var izdzīvot Star Wars: The Mandalorian 3. sezonas piedzīvojumus ar 4 kolekcionējamām LEGO minifigūrām: Mandalorian nakts pūci, Mandalorian karotāju un 2 Impērijas desantniekiem. Ir arī daudz LEGO piederumu, tostarp šaujamieroči un reaktīvie pacēlāji, kā arī caurspīdīgs elements ar rokturi, ar kuru likt LEGO minifigūrai ’lidot’. Uzbūvējamais akmeņu veidojums ar alu un lielgabalu papildina iedvesmojošās rotaļu iespējas.

Izpēti lietotni LEGO Builder, kur ir digitālas instrukcijas, kā arī tuvināšanas un grozīšanas rīki, kas uzlabos bērnu būvēšanas pieredzi.

Klinšu veidojumu/alu var savienot ar Mandalorian bāzi no komplekta "Paz Vizsla™ un Moff Gideon™ kauja" (jāiegādājas atsevišķi) vēl plašākām rotaļu iespējām.

  • LEGO® Star Wars: Mandalorian kaujas paka bērniem. Iedzīvini slēpni uz planētas Mandalore no Disney+ seriāla 3. sezonas un radi jaunus piedzīvojumus ar šo būvējamo rotaļu komplektu.
  • 4 kolekcionējamas minifigūras no LEGO® Star Wars™. Mandalorian Nakts pūce un Mandalorian karotājs, katrs ar šaujamieroci, 2 Impērijas desantnieki ar šaujamieročiem, kā arī 4 reaktīvo pacēlāju elementi.
  • Star Wars™ būvēšanas rotaļlieta bērniem. Komplektā ir uzbūvējams klinšu veidojums ar alu, lielgabals un uzglabāšanas kaste, kurā ir termālā detonatora elements radošiem piedzīvojumiem.
  • Piedzīvojumi ar reaktīvo pacēlāju. Pievieno LEGO® minifigūru caurspīdīgajam elementam un ar rokturi liec tai ’lidot’ gaisā.
  • Aizraujoša Star Wars™ dāvanas ideja bērniem no 6gadu vecuma. Uzdāvini šo būvējamo rotaļlietu radošiem zēniem, meitenēm un ikvienam mazajam Star Wars: The Mandalorian fanam.
  • Interaktīva digitāla būvēšana. Izmantojot lietotni LEGO® Builder, bērni var tuvināt, pagriezt un vizualizēt būvējamā modeļa d igitālo versiju.
  • Uzbūvē un savieno. Šī LEGO® Star Wars: The Mandalorian komplekta klinšu veidojumu var savienot ar Mandalorian pamatni komplektā 75386, ("Paz Vizsla™ un Moff Gideon™ kauja" - jāiegādājas atsevišķi).
  • Izmēri. Uzbūvējamais klinšu veidojums šajā komplektā ar 109 detaļām ir 7 cm augsts, 17 cm plats un 8 cm dziļš.

75373_lifestyle-668cd0c4a989c.jpg

LEGO® Star Wars: The Mandalorian™ kaujas paka

Ļauj bērniem izspēlēt Mandalore™ uzbrukumu no slēpņa no Star Wars: The Mandalorian 3. filmas ar šo būvējamo rotaļlietu.

75373_hero-668cd0ce71eeb.jpg

Interesanta dāvana jaunajiem Star Wars™ faniem

Sagatavojies jautrām cīņām starp Mandalorian karotājiem un Impērijas desantniekiem ar 4 LEGO® Star Wars™ kolekcionējamām minifigūrām.

75373_build-668cd0dfa2e81.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Jautrajā, intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder būvētāji var tuvināt un grozīt modeli trīs dimensijās un sekot līdzi progresam.

75373_75386_inthebox-668cd0ef81578.jpg

Papildu rotaļu iespējas

Apskati citus būvēšanas komplektus no aizraujošā LEGO®Star Wars™ klāsta (jāiegādājas atsevišķi) vēl citām rotaļu iespējām.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO STAR WARS. 75373 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Slēpnis uz planētas Mandalore™: kaujas paka - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 75373 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Slēpnis uz planētas Mandalore™: kaujas paka – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75373 LEGO® Star Wars™ Mandalorian Slēpnis uz planētas Mandalore™: kaujas paka

Kods: 4040101-7265
Svītrkods: 5702017584324
2209
2599
22,09 €
25,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav