+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Atzīmē “Zvaigžņu kari: Džedu atgriešanās” 40. gadadienu, uzbūvējot veltījumu leģendārajam Wookiee ar šo LEGO® Star Wars™ Chewbacca (75371) būvēšanas un apskates figūru. Koncentrējies uz savu radošo spēku un atveido Chewbacca mataino ķermeni LEGO stilā, un uzbūvē viņa patronsomu un milzu arbaletu. Šī iespaidīgā, uzbūvējamā LEGO figūra ir 46 cm augsta, un tai ir iebūvēta demonstrēšanas pamatne. Komplektā ir iekļauta arī plāksnīte ar informāciju par varoni, kā arī Chewbacca LEGO minifigūra ar šaujošu arbaletu.

Projekts, kas nes gandarījumu

Kastē un lietotnē LEGO Builder atradīsi vienkāršas un pakāpeniskas instrukcijas, kas pavadīs tevi katrā aizraujošā būvēšanas procesa solī. Pēc tam ar prieku varēsi izlikt savu veikumu apskatei.

Iespēju pilna galaktika

Šis stāsts sākās sensenos laikos tāltālā galaktikā. Tagad sāga turpinās tavās mājās ar pieaugušajiem paredzētiem, kolekcionējamiem LEGO Star Wars komplektiem. Izpēti visu klāstu, lai atrastu dažādas svētku vai dzimšanas dienas dāvanas “Zvaigžņu karu” faniem.

  • No klucīšiem būvēta LEGO® Star Wars™ Chewbacca figūra (75371). Nosvini “Zvaigžņu kari: Džedu atgriešanās” 40. gadadienu un cildini varonīgo Wookiee ar šo detalizēto būvēšanas un apskates modeli.
  • Radīts apskatei. Būvējamā, nekustīgā Chewbacca LEGO® figūra tur no klucīšiem būvētu arbaletu un tai ir no klucīšiem būvēta demonstrēšanas pamatne, kā arī plāksnīte ar informāciju par varoni.
  • Iekļauta Chewbacca LEGO® minifigūra. Chewbacca LEGO minifigūrai ir funkcionāls arbalets un to var novienot blakus informācijas plāksnītei.
  • Būvē un kolekcionē. Šis būvējamais Chewbacca modelis ir daļa no LEGO® Star Wars™ kolekcionējamo būvēšanas un apskates modeļu klāsta, ieskaitot 75308 "R2-D2".
  • Dāvanas ideja. Iepriecini sevi vai pasniedz šo komplektu ar 2 319 detaļām kā dzimšanas dienas vai svētku dāvanu pieaugušiem “Zvaigžņu karu” faniem un kolekcionāriem.
  • Uzbūvējams “Zvaigžņu karu” varonis, kas izveidots vizuāli iespaidīgs – šī no LEGO® klucīšiem būvētā Chewbacca figūra ir 46 cm augsta.
  • Pakāpeniskas instrukcijas. Meklē detalizētas instrukcijas kastē un lietotnē LEGO® Builder.
  • No tāltālas galaktikas līdz tavām mājām. Kolekcionējamie LEGO® Star Wars™ komplekti pieaugušajiem tiek veidoti tādiem zinošiem entuziastiem kā tu, kam patīk atpūsties no ikdienas ar pilnvērtīgiem, radošiem projektiem.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® klucīši un detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai tās varētu viegli un droši savienot, veidojot izturīgas būves.
  •  Garantēta drošība. LEGO® detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

75371_lifestyle-669f563c8b9c0.jpg

Lieliskais Chewbacca™ modelis būvēšanai un demonstrēšanai

Nosvini Star Wars: Return of the Jedi 40. jubileju, uzbūvējot šo detalizēto LEGO® Čubakas figūru.

75371_hero-669f564595297.jpg

Pagodini Wookiee kareivi

Izrādi cieņu leģendārajam Star Wars™ tēlam ar šo no klucīšiem būvēto Čubakas modeli ikoniskā pozā.

75371_build-669f5650d6e28.jpg

Aizraujošs un interesants modelis

Velti laiku, lai notvertu Čubakas interesantās detaļas šajā iespaidīgajā LEGO® figūrā, kas ir vairāk nekā 46 cm gara.

75371_inthebox-669f565ceb208.jpg

Augstākās kvalitātes dāvana pieaugušajiem

Iepriecini sevi vai pasniedz šo komplektu ar 2 319 detaļām kā dzimšanas dienas vai svētku dāvanu pieaugušiem Star Wars™ faniem un kolekcionāriem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO STAR WARS. 75371 LEGO® Star Wars™ Chewbacca™ - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 75371 LEGO® Star Wars™ Chewbacca™ – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75371 LEGO® Star Wars™ Chewbacca™

Kods: 4040101-6526
Svītrkods: 5702017462851
15330
21900
153,30 €
153,30 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav