+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Atdzīvini aizraujošas ainas no Zvaigžņu karu triloģijas un seriāla “Star Wars: The Mandalorian”, būvējot brīnumaini detalizēto Pilnās kolekcionāru sērijas X-Wing Starfighter modeli (75355). Sakopo džedaja fokusu, lai ar LEGO® klucīšiem atveidotu autentiskās detaļas, tostarp atveramo kabīni, nodalījumu aiz tās R2-D2 droīda LEGO figūrai un spārnus, ko var pielāgot gan lidošanas, gan uzbrukuma režīmam ar vienu slēdzi.

Radīts apskatei

X-wing ir 55 cm garš, un komplektā ir iekļauta būvējama demonstrēšanas pamatne ar plāksnīti X-wing tehniskajiem datiem, un vieta 2023. gada jaunumam — Luke Skywalker LEGO minifigūrai un viņa gaismas zobenam.

LEGO Builder

Šis kolekcionējamais LEGO Star Wars komplekts pieaugušajiem būs lieliska dāvana sev pašam, citam Zvaigžņu karu fanam vai jebkuram pieredzējušam LEGO būvētājam. Ilustrētas pamācības atradīsi kastē un, lejupielādējot lietotni LEGO Builder, tu varēsi tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, kas palīdzēs ikvienā būvēšanas procesa solī.

  • Pielieto radošo Spēku — Būvē un izliec apskatei LEGO® Star Wars Pilnās kolekcionāru sērijas X-Wing Starfighter modeli (75355) no klasiskās Zvaigžņu karu triloģijas un “Star Wars: The Mandalorian”.
  • 2 leģendāri Star Wars™ tēli — Ietver Luke Skywalker LEGO® minifigūru ar gaismas zobenu un tērpu, kas radīts īpaši šim komplektam, kā arī R2-D2 LEGO droīda figūru.
  • Autentiskas detaļas — Pagriez pogu X-wing augšupsē, lai pielāgotu spārnus lidošanas vai uzbrukuma režīmam. Komplekts ietver arī nodalījumu R2-D2 aiz kabīnes.
  • Radīts apskatei — Novieto X-wing uz pamatnes, kas ietver plāksnīti ar tā tehniskajiem datiem un vietu Luke Skywalker LEGO® minifigūrai.
  • Ideja dāvanai — Iepriecini pats sevi vai uzdāvini šo komplektu ar 1 949 detaļām dzimšanas dienā vai citos svētkos citam Zvaigžņu karu fanam, prasmīgam LEGO® būvētājam vai LEGO Star Wars Pilnās kolekcionāru sērijas komplektu kolekcionāram.
  • Sarežģīts, aizraujošs modelis — Šis būvējamais LEGO® Star Wars™ modelis ir aptuveni 27 cm augsts, 55 cm garš un 44 cm plats.
  • Redzi visu uzreiz — Lietotne LEGO® Builder palīdz organizēt būvēšanas pamācības un turēt tās rokas stiepiena attālumā, kā arī pietuvināt un pagriezt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.
  • No tāltālas galaktikas līdz tavai istabai — Kolekcionējamie LEGO® Star Wars™ komplekti pieaugušajiem ir paredzēti tādiem pašu rokām darinātu projektu entuziastiem kā tu, lai atpūstos no ikdienas jēgpilnā veidā.
  • Nemainīga kvalitāte — LEGO® klucīši atbilst stingriem nozares standartiem, lai tos varētu viegli un droši savienot.
  • Drošība pirmajā vietā — LEGO® detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO STAR WARS. 75355 LEGO® Star Wars™ X-Wing Starfighter™ - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 75355 LEGO® Star Wars™ X-Wing Starfighter™ – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75355 LEGO® Star Wars™ X-Wing Starfighter™

Kods: 4040101-6538
Svītrkods: 5702017421384
19920
24900
199,20 €
249,00 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav