+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO STAR WARS
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Izrādi cieņu izcilajam 501. leģiona klonu komandierim ar kolekcionējamo, no klucīšiem būvēto LEGO Star Wars™ modeli "Kapteiņa Rex ķivere" (75349) pieaugušajiem. Izbaudi mieru, atveidojot katru ķiveres detaļu līdzīgi tai, kas redzēta filmā “Zvaigžņu kari: Klonu kari”. Pievieno būvējamo statīvu ar nosaukuma plāksnīti un iegūsti uzmanību piesaistošu dekorāciju mājoklim vai darbavietai.

Iedvesmojošs modelis

Atrodi pakāpeniskas instrukcijas kastē un lietotnē LEGO Builder, kas palīdzēs padarīt būvēšanas pieredzi vēl daudz relaksējošāku. Kad esi gatavs nākamajam būvēšanas izaicinājumam, meklē citas LEGO Star Wars™ ķiveres, kas nāks klajā 2023. gada martā, un papildini savu kolekciju.

Aizrautības galaktika

Šis stāsts sākās sensenos laikos tāltālā galaktikā. Tagad sāga turpinās tavās mājās ar pieaugušajiem paredzētiem LEGO Star Wars™ komplektiem. Izpēti visu klāstu, lai atrastu dažādas svētku vai dzimšanas dienas dāvanas “Zvaigžņu karu” faniem vai aizrautīgiem LEGO būvētājiem.

  • No klucīšiem būvēta Kapteiņa Rex ķivere (75349). Atpūties no ikdienas un pavadi laiku kvalitatīvi, būvējot detalizēto LEGO Star Wars komplektu "Kapteiņa Rex ķivere".
  • Paredzēts apskatei. Izdzīvo filmas “Zvaigžņu kari: Klonu kari” dramatiskās ainas, atveidojot kapteiņa Rex ķiveres autentiskās detaļas no LEGO klucīšiem un izliekot to apskatei uz klucīšu statīva ar nosaukuma plāksnīti.
  •  Veido savu kolekciju. Šis kolekcionējamais filmas “Zvaigžņu kari: Klonu kari” komplekts ir daļa no LEGO Star Wars™ būvēšanai un apskatei paredzētu ķiveru modeļu sērijas.
  •  Dāvanas ideja. Iepriecini pats sevi vai pasniedz šo komplektu ar 854 detaļām kā dzimšanas dienas vai svētku dāvanu pieaugušam “Zvaigžņu karu” fanam, aizrautīgam LEGO būvētājam un/vai LEGO Star Wars ķiveru kolekcionāram.
  •  No klucīšiem būvēts Star Wars™ suvenīrs, kas veidots tā, lai radītu varenu vizuālu iespaidu. Šis kolekcionējamais kapteiņa Rex ķiveres modelis ir aptuveni 21 cm augsts, 12 cm plats un 13 cm dziļš.
  • Detalizētas instrukcijas. Atrodi ilustrētas instrukcijas kārbā un lietotnē LEGO Builder.
  •  No tāltālas galaktikas līdz tavam mājoklim. Kvalitatīvie, pieaugušajiem paredzētie LEGO Star Wars būvēšanas komplekti tiek veidoti tādiem zinošiem entuziastiem kā tu, kam patīk izklaidējoši, paša rokām veidoti projekti.
  •  Garantēta kvalitāte. LEGO klucīši un detaļas atbilst stingriem nozares standartiem, lai tās varētu viegli un droši savienot, veidojot izturīgas būves.
  •  Garantēta drošība. LEGO detaļas tiek mestas, spiestas, savītas, karsētas un rūpīgi pārbaudītas, lai nodrošinātu to atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

75349_lifestyle-6454aaa62d580.jpg

Izrādi cieņu 501. leģiona klonu komandierim

Atminies filmas “Zvaigžņu kari: Klonu kari” ainas ar detalizēto, no klucīšiem būvēto modeli, ko izlikt apskatei mājās vai birojā.

75349_hero-6454aaad84529.jpg

Būvē un izliec apskatei

Šī Kapteiņa Rex™ ķivere ir aptuveni 21 cm augsta, un tai ir no klucīšiem būvēta demonstrēšanas pamatne.

75349_build-6454aabdb663e.jpg

Būvē ar prieku, izrādi ar lepnumu

Detalizētas instrukcijas kastē un lietotnē LEGO Builder palīdzēs gūt aizraujošu radošo pieredzi.

75349_inthebox-6454aace97537.jpg

Veido savu kolekciju

Komplekts ietilpst kolekcionējamā, būvēšanai un demonstrēšanai paredzētā LEGO Star Wars™ ķiveru modeļu sērijā pieaugušajiem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO STAR WARS. 75349 LEGO® Star Wars™ Kapteiņa Rex™ ķivere - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 75349 LEGO® Star Wars™ Kapteiņa Rex™ ķivere – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

75349 LEGO® Star Wars™ Kapteiņa Rex™ ķivere

Kods: 4040101-6196
Svītrkods: 5702017421346
5809
8299
58,09 €
58,09 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav