+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 12+ gadi
Zīmols: LEGO NINJAGO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Cole Titāna pūķa robots (71821) ir piedzīvojumu rotaļlieta zēniem un meitenēm no 12 gadu vecuma, ar ko izspēlēt piedzīvojumu ainas no TV seriāla NINJAGO® Dragons Rising. Šis ir visu laiku lielākais NINJAGO titāna robots, un tam ir kustīgas rokas, kājas, galva, ķermenis, rotācijas punkti un locītavas, lai bērni varētu to novietot kaujas pozās, kustīgi pūķa spārni un liels zobens.

Šim rotaļu robotam ir 1 NINJAGO minifigūra: robots Cole, kas bruņots ar 2 katanu piederumiem. Zem robota galvas ir arī kabīne, lai nindzju fani tajā varētu ievietot Cole un kopā izspēlēt aizraujošas kaujas. Pēc tam Pūķa robots kalpos kā aizraujošs apskates modelis.

LEGO® NINJAGO uzbūvējamo nindzju rotaļlietu klāsts bērniem ietver pūķus, transportlīdzekļus un tempļus, lai fani varētu lomās izspēlēt piedzīvojumus ar saviem varoņiem. Katru piedzīvojumu komplektu var uzbūvēt ar lietotni LEGO Builder, kas tevi un bērnus pavada vieglā un intuitīvā būvēšanas piedzīvojumā. Tuvini un grozi modeļus trīs dimensijās, saglabā komplektus un seko līdzi savam progresam.

  • Piedzīvojumiem pilns rotaļu robots bērniem. Zēni un meitenes no 12 gadu vecuma var izspēlēt cīņas no TV seriāla NINJAGO® Dragons Rising 2. sezonas ar Cole titāna pūķa robotu.
  • Kustīgs rotaļu robots. Šis ir visu laiku lielākais NINJAGO® titāna robots ar kustīgām rokām, kājām, galvu, ķermeni, rotācijas punktiem un locītavām, lai bērni varētu izspēlēt cīņas ainas.
  • Pūķa spārni un zobens. Šim rotaļu robotam ir arī pāris pūķa spārnu uz muguras, liels zobens un kabīne Cole minifigūrai zem galvas.
  • 1 NINJAGO® minifigūra. Nindzju rotaļlietu komplektā ietilpst arī Robots Cole ar 2 zelta katanu piederumiem.
  • NINJAGO® dāvana bērniem. Šis rotaļu robots sniedz aizraujošu būvēšanas un rotaļāšanās pieredzi, un tā ir lieliska ideja dzimšanas dienas dāvanai bērniem, kam patīk izspēlēt piedzīvojumus ar saviem nindzju varoņiem.
  • Plašāki nindzju piedzīvojumi. Meklē vēl LEGO® NINJAGO® rotaļlietas (komplekti jāiegādājas atsevišķi) un izspēlē piedzīvojumus ar Cole titāna pūķa robotu.
  • Nindzju rotaļlietu pasaule. LEGO® NINJAGO® komplekti ietver pūķus, transportlīdzekļus un tempļus un ļauj bērniem nokļūt fantāzijas piedzīvojumu pasaulē pie nindzju varoņiem.
  • Izmēri. Šis rotaļu robots sastāv no 1055 detaļām un ir 39 cm augsts.

71821_lifestyle-668cc4bf672cd.jpg

LEGO® NINJAGO® Titāna robota rotaļu komplekts

Vislielākais NINJAGO® titāna robots ļauj zēniem un meitenēm izspēlēt piedzīvojumus no NINJAGO Dragons Rising 2. sezonas.

71821_hero-668cc4cce8491.jpg

Jautra būvēšana un rotaļas nindzju faniem!

Bērni var izbaudīt šīs lieliskās titāna robota figūras būvēšanu un tad apvienot spēkus ar Robotu Cole, lai dotos cīņā.

71821_build-668cc4ddf3eff.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, un sekot līdzi progresam.

71821_71818_71822_inthebox-668cc4ed7ccae.jpg

Vairāk LEGO® NINJAGO® komplektu kolekcijai

Lai dotos vēl lielākos piedzīvojumos ar saviem varoņiem, bērni var sakrāt citus LEGO® NINJAGO® komplektus (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO NINJAGO. 71821 LEGO® NINJAGO® Cole titāna pūķa robots - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71821 LEGO® NINJAGO® Cole titāna pūķa robots – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71821 LEGO® NINJAGO® Cole titāna pūķa robots

Kods: 4040101-7225
Svītrkods: 5702017584638
9199
11499
91,99 €
114,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav