+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO DREAMZZZ
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Ļauj iztēlei ierēkties ar šo LEGO® DREAMZzz™ Cooper robodinozauru C-Rex – atkārtojami uzbūvējamu rotaļu tiranozauru (71484) bērniem no 9 gadu vecuma. Radīts, iedvesmojoties no aizraujošā TV seriāla, tas zēniem un meitenēm piedāvā 2 veidus, kā uzbūvēt lielisku dinozaura modeli.

Murgu ļaundari ir nozaguši Sandman torni sapņu burkā, un Zoey un Cooper tas ir jāatgūst. Bērni var glābt dienu, pārveidojot Cooper LEGO lūžņu kaudzi par tiranozaura darbības figūru vai pterodaktilu! Abiem modeļiem ir kustīgas galvas, atverami žokļi un trīcošas astes, kā arī dubultas šautenes.

Zoey un Cooper, un viņu ļaunie līdzinieki Doey un Dooper, kā arī Sneak figūra iedzīvina radošo rotaļlietu. Zoey ir šaušanas loka piederums, bet Cooper ir āmura piederums, un abus varoņus var iesēdināt auto – dinozaura modeļa mugurā. Radošā rotaļlieta ietver arī instrukcijas stāstu formā, kas atraisa bērnu iztēles un rosina viņus doties piedzīvojumos.

  • Izpaudies sapņu pasaulē. Atraisi bērnu iztēles ar LEGO® DREAMZzz™ Cooper robodinozauru C-Rex – atkārtoti būvējamu rotaļu tiranozauru zēniem un meitenēm no 9 gadu vecuma.
  • 1 komplekts, 2 modeļi. Mazie sapņotāji var pārvērst Cooper lūžņus par tiranozaura figūru vai rotaļu pterodaktilu.
  • Dinozaura darbības figūra. Abiem dinozauru modeļiem ir kustīgas galvas, mutes un astes, tāpēc bērniem tos ir viegli kustināt un ar tiem rotaļāties.
  • 4 minifigūras. Komplektu iedzīvina varoņi Zoey un Cooper, kā arī viņu tumšie līdzinieki Doey un Dooper, kā arī Sneak figūra.
  • LEGO® dāvana bērniem. Šis būvēšanas komplekts ir radoša dāvana bērniem, kam patīk dinozauri un kas fano par TV seriālu LEGO DREAMZzz™.
  • Esi daļa no piedzīvojumiem. Šis komplekts ietver būvēšanas instrukcijas stāstu formā, kas ir pieejamas arī digitāli lietotnē LEGO® Builder, kur bērni būvējot var tuvināt un grozīt modeļus.
  • Bērnu aizraujošāko sapņu pasaule. LEGO® DREAMZzz™ kolekcija raisa iztēli un ļauj mazajiem sapņotājiem pašiem izvēlēties savus piedzīvojumus, būvējot fantastiskas radības un transportlīdzekļus.
  • Izmēri. Komplektā ir 917 detaļas, un tiranozaura modelis ir 18 cm augsts.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DREAMZZZ. 71484 LEGO® DREAMZzz™ Cooper robodinozaurs C-Rex - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71484 LEGO® DREAMZzz™ Cooper robodinozaurs C-Rex – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71484 LEGO® DREAMZzz™ Cooper robodinozaurs C-Rex

Kods: 4040101-7343
Svītrkods: 5702017584294
7199
8999
71,99 €
89,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav