+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO DREAMZZZ
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Rosini iztēli ar LEGO® DREAMZzz™ Zoey kaķa motociklu (71479). Radīts, iedvesmojoties no aizraujošā TV seriāla, šis pārbūvējamais rotaļu kaķis ļauj zēniem un meitenēm no 7 gadu vecuma iebraukt sapņu pasaulē ar aizraujošu LEGO transportlīdzekli.

Nekad raganas krauklis ir nozadzis atmiņu, un bērniem ir jāpalīdz Zoey to atgūt! Mazajiem sapņotājiem ir 2 būvēšanas iespējas, kā salikt kustīgo kaķa figūru, un tad pārvērst to par kaķa motociklu ar riteņiem vai ātro rotaļu kaķi ar turbo pastiprinātājiem. Kaķa motocikls dzenas pakaļ krauklim, un rotaļu kaķis to atvaira.

Šis LEGO DREAMZzz komplekts ir aizraujoša rotaļlieta, kas rosina iztēli, un to iedzīvina 2 minifigūras, tostarp Zoey, kuru var piestiprināt pie kaķa modeļa un kuru papildina loka šaušanas piederums. Tā ietver arī būvēšanas instrukcijas stāstu formā, kas ļauj bērniem kļūt par sapņu pasaules varoņiem un izdzīvot kādu no 2 piedzīvojumiem, un priecāties par divkāršajām rotaļām ar šo radošo rotaļlietu kaķu noskaņās.

  • Brauciens sapņu pasaulē. Atraisi bērnu iztēles ar šo LEGO® DREAMZzz™ Zoey kaķa motociklu zēniem un meitenēm no 7 gadu vecuma.
  • Esi daļa no stāsta. Šis pārbūvējamais rotaļu kaķis iedrošina mazos sapņotājus izvēlēties pašiem savu piedzīvojumu, piedāvājot 2 būvēšanas iespējas.
  • 1 rotaļlieta, 2 radoši modeļi. Kaķa motocikla režīmā kaķa figūrai ir kustīgi riteņi, bet ātrā kaķa režīmā tai ir turbo pastiprinātāji.
  • Zoey un Dooper. 2 LEGO® DREAMZzz™ minifigūras palīdz iedzīvināt piedzīvojumus, un Zoey figūru var piestiprināt pie kaķa modeļa, un tai līdzi nāk bultu šaušanas piederums.
  • Fantāzijas dāvana bērniem. Dzīvnieku rotaļu komplekts ir rotaļlieta TV seriāla LEGO® DREAMZzz™ faniem, kā arī zēniem un meitenēm, kam patīk rotaļu transportlīdzekļi.
  • LEGO® DREAMZzz™ komplekti. Izpēti citas LEGO DREAMZzz klāsta fantāzijas rotaļlietas (jāiegādājas atsevišķi), kas ļauj bērniem nodoties sapņu pasaules piedzīvojumiem un sadraudzēties ar varoņu figūrām.
  • Esi daļa no piedzīvojumiem. Šis būvēšanas komplekts ietver būvēšanas instrukcijas stāstu formā, kas ir pieejamas arī digitāli - lietotnē LEGO® Builder.
  • Izmēri. Kaķa motocikla režīmā radošā rotaļlieta ar 226 detaļām ir 11 cm augsta, 22 cm gara un 6 cm plata.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DREAMZZZ. 71479 LEGO® DREAMZzz™ Zoey kaķa motocikls - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71479 LEGO® DREAMZzz™ Zoey kaķa motocikls – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71479 LEGO® DREAMZzz™ Zoey kaķa motocikls

Kods: 4040101-7340
Svītrkods: 5702017584256
1839
2299
18,39 €
22,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav