+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 9+ gadi
Zīmols: LEGO DREAMZZZ
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Aizved mežonīgā braucienā sapņu pasaulē bērnus no 9 gadu vecuma ar šo LEGO® DREAMZzz™ būvējamās rotaļlietas komplektu "Oza kunga kosmosa busiņš" (71460). Tas ir balstīts uz aizraujošo TV seriālu un ļauj bērniem uzbūvēt Oza kunga kosmosa busiņu, un piepildīt to ar svarīgu varoņu minifigūrām, tostarp Mateo un Oza kungu, kuri palīdzēs izglābt sapņu pasauli no murgu radību bandas. Viens kosmosa laineris, divi būvēšanas veidi Kad bērni būs uzbūvējuši pamata kosmosa busiņu, viņi var izvēlēties paši savu piedzīvojumu, aprīkojot busiņu ar raķetēm un šautenēm, vai uzbūvējot milzu lielgabalu, zvaigžņu cīnītāju un mini kosmosa laineri, kas to pavadīs. Tas nozīmē divkāršu jautrību un rotaļu laiku. Iekļautas tādas papildus īpašības kā atverama kabīne un aizmugurējās kravas rampas, kā arī rotējoši dzinēji un šautenes, kas funkcionē. Fantastiskas minifigūras Detalizētas Oza kunga un Mateo minifigūras palīdz iedzīvināt piedzīvojumu. Bērni var ielaist apkalpi rotaļu kosmosa kuģī un gatavoties pacelties!

  • Aizlaidies uz sapņu pasauli. Bērni var izbaudīt radošas rotaļas ar LEGO® DREAMZzz™ Oza kunga kosmosa busiņa (71460) būvējamo komplektu, kas ir balstīts uz TV seriāla motīviem.
  • Piedzīvojums kosmosā. Komplekts ļauj bērniem rotaļāties, pievienojoties Oza kungam un viņa palīgam Albertam, bēgot no Susan un viņas murgu radību bandas.
  • Divi veidi, kā uzbūvēt. Bērni var pielāgot kosmosa rotaļlietu ar raķetēm un šautenēm, vai uzbūvēt milzu lielgabalu, zvaigžņu cīnītāju un mini kosmosa kuģi, kas to pavadīs.
  • Aizraujošas īpašības. Kosmosa busiņam ir atverama kabīne, aizmugurējās kravas rampas, rotējoši dzinēji un šautenes.
  • 2 minifigūras. Komplektā ir iekļautas Mateo un Oza kunga minifigūras, kā arī Oza kunga mērkaķīša Alberta, Z-Blob un Susan figūras.
  • Stundām ilgas rotaļas. Šis komplekts ir radīts bērniem no 9 gadu vecuma, kuri var rotaļāties stundām ilgi vienatnē vai ar draugiem.
  • Izmēri. Kosmosa busiņa aptuvenie izmēri: augstums 12 cm, garums 41 cm, platums 33 cm.
  • Palīdzīga roka. Komplektā ir iekļautas stāstu vadītas būvēšanas pamācības, kas ir pieejamas arī digitāli lietotnē LEGO® Builder.
  • Izcila kvalitāte. LEGO® klucīšus vienmēr var savienot viegli un droši.
  • Garantēta kvalitāte. LEGO® klucīši ir rūpīgi pārbaudīti, lai nodrošinātu to atbilstību stingrām drošības prasībām.

71460_lifestyle-66977724133f1.jpg

Traucies sapņu pasaulē

Bērniem patiks būvēt lielisko kosmosa autobusu no DREAMZzz™ TV šova un izspēlēt savas iemīļotākās ainas.

71460_hero-6697772bb1bb2.jpg

Viens komplekts, divi būvēšanas veidi

Bērni var izvēlēties — pielāgot transportlīdzekli ar raķetēm un šautenēm vai lielgabalu, zvaigžņu kuģi un mini kosmosa kuģi.

71460_build-669777343b6e1.jpg

Būvēšanas instrukcijas kā stāsti

Bērni var iegrimt būvēšanas instrukciju stāstos, kas pieejami arī lietotnē LEGO® Builder.

71460_inthebox-6697773bebdee.jpg

Lieliska dāvana bērniem

Bērnus vecumā no 9 gadiem un DREAMZzz™ TV šova fanus aizraus šī komplekta būvēšana.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DREAMZZZ. 71460 LEGO® DREAMZzz™ Oza kunga kosmosa busiņš - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71460 LEGO® DREAMZzz™ Oza kunga kosmosa busiņš – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71460 LEGO® DREAMZzz™ Oza kunga kosmosa busiņš

Kods: 4040101-6491
Svītrkods: 5702017419404
7630
10900
76,30 €
109,00 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav