+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO SUPER MARIO
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Satiec spocīgus tēlus un meklē dārgumu lādes atslēgu King Boo spokainajā savrupmājā (71436) ar šo LEGO® Super Mario™ piedzīvojumu rotaļu komplektu bērniem. Tā ir lieliska dāvanas ideja zēniem, meitenēm un spēlētājiem no 8 gadu vecuma, un tajā ir būvējama rotaļu spoku māja, kuru var atvērt, lai viegli piekļūtu rotaļīgām detaļām, piemēram, paceļamam dīvānam un grāmatplauktam ar atslēgu parādošu funkciju. Iekļautas arī 4 LEGO Super Mario rotaļu figūras – King Boo, Dzeltenais Baby Yoshi, Dry Bones un Boo.

Interaktīvām rotaļām komplektam pievieno LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vai LEGO® Peach™ figūru (nav iekļauta). Palīdzi viņiem savākt balvas no Monētu bloka, Lādes bloka un Atslēgu bloka, sakaut Boo un Dry Bones, pagalmā no galda nogāzt King Boo un pavisam atvērt dārgumu lādi.

Būvēšanas instrukcijas meklē šajā Nintendo® kolekcionējamajā komplektā vai lietotnē LEGO Super Mario, kas arī piedāvā iedvesmu radošiem veidiem, kā būvēt un rotaļāties.

  • LEGO® Super Mario™ spokainās mājas komplekts bērniem. Izpēti King Boo spokaino savrupmāju, cīnies pret spokainiem ienaidniekiem un meklē dārgumu lādes atslēgu šajā Nintendo® kolekcionējamajā komplektā.
  • Iekļautas 4 LEGO® Super Mario™ rotaļu figūras – King Boo, Dzeltenais Baby Yoshi, Dry Bones un Boo.
  • Piedzīvojumu rotaļu komplekts. LEGO® klucīšu savrupmāja ir atvērta rotaļām, tajā ir paceļams dīvāns, grāmatplaukts ar atslēgas atklāšanas funkciju, kā arī Monētu bloks, Lādes bloks un Atslēgas bloks.
  • Interaktīvas digitālas rotaļas. Palīdzi LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ vai LEGO® Peach™ (figūras nav iekļautas) atrast dārgumu lādi, nogāzt King Boo no galda pils pagalmā un dari citas lietas.
  • Digitāls palīgs. Lejupielādē palīgu LEGO® Super Mario™,kur atradīsi būvēšanas instrukcijas, radošas idejas un citas iespējas. Saderīgo Android un iOS ierīču saraksts ir vietnē LEGO.com/devicecheck.
  • Iedvesmo bērnu radošumu. LEGO® Super Mario™ komplekti ir veidoti rotaļām vienatnē vai kopā ar citiem, un tiepiedāvā digitālu monētu vākšanas jautrību, rotaļas lomās un jautrus izaicinājumus, paplašinot un pārbūvējot līmeņus.
  • Izmēri. Šajā komplektā ar 932 detaļām ir rotaļu pils, kas ir 18 cm augsta, 23 cm plata un 19 cm dziļa, un to var pievienot citiem LEGO® Super Mario™ komplektiem, kas jāiegādājas atsevišķi.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO SUPER MARIO. 71436 LEGO® Super Mario King Boo spokainā savrupmāja - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71436 LEGO® Super Mario King Boo spokainā savrupmāja – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71436 LEGO® Super Mario King Boo spokainā savrupmāja

Kods: 4040101-7334
Svītrkods: 5702017592459
7439
9299
74,39 €
92,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav