+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 5+ gadi
Zīmols: LEGO MINIFIGURES
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Bērnus no 5 gadu vecuma sagaida aizraujoši piedzīvojumi ar 1 no 12 kolekcionējamām figūrām LEGO® Minifigures 26. sērija: Kosmoss (71046) noslēpumainajās kastītēs. Šīs detalizētās kosmosa rotaļlietas var pievienot jau esošai kolekcijai, ar lepnumu izlikt apskatei vai ar tām izspēlēt starpgalaktiskus piedzīvojumus.
Katrā kārbā ir viena pārsteiguma LEGO kosmosa minifigūra, un kopā ir 12 personāži, ko sakrāt: Blacktron mutants, Ledus planētas pētniece, Viltnieks, Robots sulainis, Retro kosmosa varone, Auklīte androīds, fans lidojošā šķīvīša tērpā, M-tron svarcēlājs, Citplanētietis tūrists, Orions un kosmosā staigājošā astronaute.
Visas 12 kolekcionējamās LEGO kosmosa minifigūras ir gatavas doties piedzīvojumu pilnos stāstos, un tās nāk noslēpumainās kārbās, katra ar vismaz vienu autentisku aksesuāru un kolekcionāra informācijas bukletu. Šī unikālā un kolekcionējamā dāvana bērniem dod neskaitāmas stundas patstāvīgu rotaļu vai jautrības kopā ar draugiem.
  • Kolekcionējamas kosmosa rotaļlietas bērniem. Zēni un meitenes no 5 gadu vecuma var aizceļot starpgalaktiskos piedzīvojumos kosmosā ar LEGO® Minifigures 26. sērija: Kosmoss personāžiem, vienu minifigūru katrā noslēpumainajā kārbā.
  • 1 no 12 krājamām figūrām. LEGO® fani var pievienot kolekcijai 1 no 12 kosmosa figūrām katrā kārbā, tostarp Robotu sulaini, kosmosā staigājošo astronauti un Auklīti androīdu.
  • Autentiski aksesuāri. Katrai kosmosa figūrai ir vismaz viens aksesuārs, piemēram, Ledus planētas pētniecei ir pingvīns, Citplanētietim tūristam ir kamera un Citplanētietim Vabolei – ogas.
  • Rotaļlietas lomu spēlēm. Maztirāžas izdevuma LEGO® kolekcionējamās minifigūras ļauj radošiem bērniem izsapņot aizraujošus piedzīvojums un izspēlēt tos vienatnē vai draugu lokā.
  • Dāvana LEGO® faniem. Šīs kolekcionējamās LEGO minifigūras ir dāvanas ideja bērniem, kuri ir pelnījuši aizraujošu dāvaniņu.
  • Stundām ilgas LEGO® rotaļas. Minifigūras var pievienot kolekcijai, izlikt apskatei, un tās iedvesmo piedzīvojumiem kosmosā.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO MINIFIGURES. 71046 LEGO® Minifigures 26. sērija: Kosmoss - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 71046 LEGO® Minifigures 26. sērija: Kosmoss – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

71046 LEGO® Minifigures 26. sērija: Kosmoss

Kods: 4040101-7182
Svītrkods: 5702017595597
399
3,99 €
3,99 €
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav