+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Palutini savu mazo pētnieku ar LEGO® City rotaļu komplektu "Džungļu pētnieka helikopters bāzes nometnē" (60437) bērniem no 8 gadu vecuma, kurā ir reālistisks rotaļu helikopters ar sinhronizētiem rotoriem, 2 kravas nodalījumiem un funkcionālu vinču. Komplekts ietver arī motociklu, kuteri un džungļu bāzes nometni, kā arī 5 piedzīvojumu meklētāju minifigūras un 3 rotaļu gorillu figūras, tostarp gorillas mazuli, iztēles bagātām spēlēm un stāstiem.

Šajā būvējamajā LEGO City džungļu rotaļlietā bērniem iekļauta pakāpeniska drukāta būvēšanas pamācība un 3D instrukcijas lietotnē LEGO Builder – digitāls būvēšanas palīgs ar intuitīviem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt modeļus no visām pusēm.

LEGO City komplekti ir lieliskas dāvanas bērniem svētkos un dzimšanas dienās. Tie piedāvā aizraujošus transportlīdzekļus, reālistiskas struktūras un jaukus personāžus, kas iedvesmo iztēles bagātām spēlēm bez robežām. Bērni var pievienot šo džungļu rotaļu komplektu citiem komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) no LEGO City klāsta, paplašinot rotaļu iespēju pasauli.

  • Rotaļu helikoptera komplekts. Šis LEGO® City būvēšanas komplekts "Džungļu pētnieka helikopters bāzes nometnē" zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma ietver detalizētu dubultrotoru helikopteru.
  • Kas ir kastē? – Šajā piedzīvojumu rotaļu komplektā ir iekļauts helikopters ar diviem rotoriem, motocikls, purva laiva un džungļu bāze, kā arī 5 piedzīvojumu meklētāju minifigūras un 3 rotaļu gorillu figūras.
  • Būvējama rotaļlieta bērniem, kuriem patīk radošas rotaļas. Bērni helikoptera kabīnē var iesēdināt līdz 4 minifigūrām, tad ar vinču piegādāt mobilo bāzes nometni un griezt divus sinhronizētos rotorus.
  • Pētnieku rotaļlietas ar aizraujošiem piederumiem. Šis rotaļlietu komplekts ietver LEGO® minifigūru piederumus izlikšanās spēlēm, tostarp rotaļu karti, aptieciņu, binokli, kameru un zirnekļa figūru.
  • Aizraujoša dāvana dzimšanas dienā vai citos svētkos bērniem. Uzdāvini šo piedzīvojumu rotaļlietu komplektu svētkos vai dzimšanas dienā zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma.
  • Vairāk komplektu kolekcionēšanai. Bērni atklāj vēl vairāk jautrības un piedzīvojumu, pievienojot šo LEGO® City džungļu komplektu citiem no LEGO City klāsta (jāiegādājas atsevišķi).
  • Iekļauts kombinējams kartes elements. Šajā komplektā iekļauto rotaļu karti savieno ar kartēm no 3 citiem rotaļu komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) un radi LEGO® City džungļu ceļvedi.
  • Izmēri. Šajā LEGO® City komplektā ir 881 detaļa, un helikopters ir 17 cm augsts, 40 cm garš un 25 cm plats.

60437_lifestyle-668bd0177f333.jpg

Džungļu helikoptera rotaļu komplekts

Palutini mazo pētnieku ar LEGO® City Džungļu pētnieka helikopteru bāzes nometnē bērniem no 8 gadu vecuma.

60437_hero-668bd024d20e1.jpg

Radoša būvēšana un iztēles bagātas rotaļas!

Bērni var nodoties jautrai būvēšanai un tad aizraujošās misijās un ekspedīcijās vadīt helikopteru ar diviem rotoriem.

60437_build-668bd038befbd.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, un sekot līdzi progresam.

60437_60424_60426_inthebox-668bd041be051.jpg

Vairāk komplektu, ko izpētīt!

Apvieno šo būvēšanas komplektu ar citiem LEGO® City komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) vēl aizraujošākiem piedzīvojumiem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60437 LEGO® City Exploration Džungļu pētnieka helikopters bāzes nometnē - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60437 LEGO® City Exploration Džungļu pētnieka helikopters bāzes nometnē – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60437 LEGO® City Exploration Džungļu pētnieka helikopters bāzes nometnē

Kods: 4040101-7261
Svītrkods: 5702017590820
9349
10999
93,49 €
109,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav