+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Iepriecini tramvaju un rotaļu vilcienu fanus ar LEGO® City Pilsētas tramvaja un stacijas (60423) komplektu bērniem no 7 gadu vecuma. Šim aizraujošajam rotaļu tramvajam ir 2 vadītāju kabīnes, košs salons ar sēdvietām un dubultas iekāpšanas durvis. Stacijā ir kafejnīca un pasažieru platforma ar elementiem iekāpšanai. Šajā komplektā ir arī 6 minifigūras lomu spēlēm un stāstu veidošanai, tostarp personāžs ar suni pavadoni un personāžs ar ratiņkrēslu.

Šis LEGO tramvaja rotaļu komplekts piedāvā pakāpenisku drukātu būvēšanas pamācību un 3D instrukcijas lietotnē LEGO Builder – tas ir digitāls būvēšanas palīgs ar tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt modeļus no visām pusēm.

LEGO City komplekti ir lieliskas dāvanas bērniem dzimšanas dienā. Tie piedāvā aizraujošus rotaļu transportlīdzekļus, reālistiskas struktūras un jaukus personāžus rotaļām bez robežām. Bērni var pievienot šo rotaļu tramvaju citiem komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) no LEGO City klāsta, paplašinot radošās rotaļu iespējas.

  • Rotaļu tramvaja komplekts. Tramvaju un rotaļu vilcienu fani būs sajūsmā par šo LEGO® City Pilsētas tramvaja un stacijas komplektu zēniem un meitenēm no 7 gadu vecuma.
  • Kas atrodas kārbā? Šajā LEGO® City rotaļlietā iekļauts viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu rotaļu tramvaju un staciju ar pasažieru platformu un kafejnīcu, kā arī 6 minifigūras un suņa pavadoņa figūra.
  • Būvējamas rotaļlietas bērniem, kam patīk spēlēties. Rotaļu tramvajā ir vietas pasažieru minifigūrām un atveramas dubultdurvis, taču stacijas platformai ir pagarināmi elementi iekāpšanai.
  • LEGO tramvaja modelis ar aizraujošiem piederumiem. Šis rotaļu komplekts ietver LEGO minifigūru piederumus izlikšanās rotaļām, tostarp ratiņkrēslu, rotaļu kafijas krūzi, avīzi, telefonu un biļeti.
  • Radoša dāvana bērniem. Uzdāvini šo LEGO® City tramvaja būvēšanas komplektu dzimšanas dienā vai citos svētkos zēniem, meitenēm un tramvaju faniem no 7 gadu vecuma.
  • Prieks būvēt digitāli. Šī radošā LEGO® rotaļlieta bērniem ietver instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kur bērni var saglabāt komplektus, sekot līdzi savam progresam un tuvināt, un būvējot grozīt modeļus trīs dimensijās.
  • Pilsēta bez robežām. LEGO® City ir vieta, kur bērni var ļaut vaļu neierobežotai iztēlei – ar ēkām, transportlīdzekļiem un iedzīvotājiem, kas rosina būvēt, radīt, pētīt un rotaļāties.
  • Izmēri. Šajā LEGO® City komplektā ar 811 detaļām ir tramvaja modelis, kas ir 10 cm augsts, 53 cm garš un 5 cm plats.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60423 LEGO® City Trains Pilsētas tramvajs un stacija - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60423 LEGO® City Trains Pilsētas tramvajs un stacija – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60423 LEGO® City Trains Pilsētas tramvajs un stacija

Kods: 4040101-7331
Svītrkods: 5702017589190
7999
9999
79,99 €
99,99 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav