+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO CITY
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Bērni, kuriem patīk videospēles un atrakciju parki, dievinās šo pilnībā funkcionālo kalniņu karuseļu komplektu. LEGO® City Robotu pasaules kalniņu karuseļu parks (60421) ir piedzīvojumu rotaļlieta, kas pilna ar dažādām detaļām, kuras iedvesmos stundām ilgām rotaļām. Bērni var virzīt vilcienu ar trim vagoniem cauri futūristiskajai trasei videospēļu noskaņās, kurā ir spēļu automāts ar konsolēm, e-sporta arēna, kokteiļu bārs un citas detaļas. Komplektā ir arī kustīgs robota tērps un 8 minifigūras rotaļām lomās un stāstu stāstīšanai.

Šajā radošajā būvēšanas komplektā bērniem iekļauta pakāpeniska drukāta būvēšanas pamācība un 3D instrukcijas lietotnē LEGO Builder – digitāls būvēšanas palīgs ar intuitīviem tālummaiņas un pagriešanas rīkiem, kas palīdzēs bērniem būvēšanas laikā vizualizēt modeļus no visām pusēm.

LEGO City rotaļlietas ietver aizraujošus transportlīdzekļus, reālistiskas celtnes un jautrus tēlus, kas nemitīgi iedvesmo. Bērni var pievienot šo LEGO City komplektu citiem no LEGOCity klāsta (jāiegādājas atsevišķi) un paplašināt rotaļu iespēju pasauli!

  • Rotaļu kalniņu karuseļu komplekts. Sūti bērnus rotaļās ar šo pilnībā funkcionālo rotaļu LEGO® City Robotu pasaules kalniņu karuseļu parku atrakciju parku entuziastiem no 8 gadu vecuma.
  • Kas atrodas kārbā? Šis radošais būvēšanas komplekts ietver visu, kas bērniem vajadzīgs, lai uzbūvētu kalniņu karuseli robotu noskaņās ar daudzām iezīmēm, piemēram, noņemamu rotaļu robotu un 8 minifigūrām.
  • Būvējama rotaļlieta ar detaļām radošām rotaļām. Iekļauts funkcionāls kalniņu karuseļu vilciens ar trīs vagoniem, kustīgs robots ar vietu minifigūrai un rotaļu spēļu automāts ar konsolēm.
  • LEGO® minifigūru piederumi. Šis kalniņu karuseļa modelis ietver aizraujošus piederumus izlikšanās spēlēm, tostarp 3 rotaļu telefonus, statīvu pašbildēm, 2 dzērienu krūzītes, 2 videospēļu konsoles un trofeju.
  • Radoša dāvana bērniem. Uzdāvini šo LEGO® atrakciju parka rotaļlietu komplektu svētkos vai dzimšanas dienā zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma.
  • Prieks būvēt digitāli. Šis LEGO® kalniņu karuseļu komplekts ietver instrukcijas lietotnē LEGO Builder, kur bērni var saglabāt komplektus, sekot līdzi savam progresam un tuvināt, un būvējot grozīt modeļus trīs dimensijās.
  • Pilsēta bez robežām. LEGO® City ir vieta, kur bērni var ļaut vaļu neierobežotai iztēlei – ar ēkām, transportlīdzekļiem un iedzīvotājiem, kas rosina būvēt, radīt, pētīt un rotaļāties.
  • Izmēri. Šis kalniņu karuseļa būvēšanas komplekts ar 986 detaļām ir 25 cm augsts, 54 cm plats un 27 cm dziļš.

60421_lifestyle-668bc666daced.jpg

Kalniņu karuseļu modelis, kas tiešām strādā!

LEGO® City Robotu pasaules kalniņu karuseļu parkā ir daudz aizraujošu funkciju datorspēļu un piedzīvojumu parku faniem.

60421_hero-668bc6ba06c04.jpg

Spēļu parks ar robotu tematiku

Bērni var vadīt vilcienu ar 3 vagoniem pa labirinta līkločiem, kas vijas cauri futūristiskam videospēļu parkam.

60421_inthebox-668bc71030e56.jpg

Radoša dāvana bērniem

Uzdāvini šo kvalitatīvo LEGO® atrakciju parka rotaļu komplektu zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CITY. 60421 LEGO® City Community Robotu pasaules kalniņu karuseļu parks - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 60421 LEGO® City Community Robotu pasaules kalniņu karuseļu parks – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

60421 LEGO® City Community Robotu pasaules kalniņu karuseļu parks

Kods: 4040101-7277
Svītrkods: 5702017587257
8924
10499
89,24 €
104,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav