+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 7+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Neierobežoti Encanto iedvesmoti piedzīvojumi gaida fanus un bērnus no 7 gadu vecuma Maģiskajā Madrigālu namā (43245). Šī LEGO® ǀ Disney dāvanas ideja un būvēšanas komplekts ietver Madrigālu ģimenes māju ar 9 nodalījumiem, ko ģimenēm būvēt kopā. Iekļautas tādas funkcijas kā kustīgi elementi, aizverami slēģi, gulta-šūpoles un neliela uzglabāšanas atvilktne.

Šis būvējamais komplekts ir aizraujoša dāvanas ideja un ietver Mirabellas, Izabellas, Doloresas, Luisas un Kamilo LEGO ǀ Disney minilellītes figūras, Antonio LEGO ǀ Disney mikrolellītes figūru un 2 LEGO ǀ Disney dzīvnieku figūras. Bērni un pieaugušie var priecāties par detaļu dažādību, turklāt māju var pievienot citiem LEGO būvēšanas komplektiem bērniem un LEGO ǀ Disney būvēšanas rotaļlietām klāstā (jāiegādājas atsevišķi) vēl lielākai jautrībai.

Bērni var arī izbaudīt vienkāršu un intuitīvu būvēšanas piedzīvojumu ar lietotni LEGO Builder. Tajā var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Būvējama Encanto rotaļlieta bērniem. Apdāvini meitenes un zēnus no 7 gadu vecuma ar Maģiskā Madrigālu nama būvēšanas komplektu, kam ir daudz iezīmju un funkciju nebeidzamām, maģiskām rotaļām.
  • 8 telpas jautrības. Šis LEGO® ǀ Disney būvējamais rotaļu komplekts ietver krāsainu Madrigālu nama modeli ar 9 nodalījumiem, ko var būvēt kopā, kā arī daudzas filmu iedvesmotas detaļas un iezīmes.
  • Disney Encanto personāži. 6 LEGO® ǀ Disney minilellītes figūras: Vecmāmiņa, Mirabella, Izabella, Doloresa, Luisa un Kamilo, Antonio LEGO ǀ Disney mikrolellītes figūra un 2 LEGO ǀ Disney dzīvnieku figūras.
  • Radošs LEGO® būvēšanas komplekts. Bērni var izveidot atsevišķas istabas un apvienot tās, lai izspēlētu Encanto filmas ainas vai radītu jaunus stāstus.
  • Disney dāvana bērniem no 7 gadu vecuma. Būvējamas rotaļlietas komplekts ar labi zināmiem personāžiem, vietām un piederumiem, kas ir aizraujoša dāvana meitenēm, zēniem un filmas faniem, un rosina nebeidzamas rotaļas.
  • Labs palīgs. Atklāj intuitīvas būvēšanas instrukcijas lietotnē LEGO® Builder, kur būvētāji var tuvināt un grozīt modeļus 3D skatā, sekot līdzi progresam un saglabāt komplektus.
  • Uzlabo dzīvē noderīgas prasmes. Ar 7 LEGO® ǀ Disney filmu personāžiem un 2 LEGO ǀ Disney dzīvnieku figūrām, 8 telpām un elementiem rotaļu aizsākšanai, šis būvēšanas komplekts palīdz bērniem attīstīt dzīvē noderīgas prasmes, izklaidējoties.
  • Izmēri. Šī Encanto būvējamā rotaļlieta ar 1 560 detaļām ietver māju, kas ir 31 cm augsta, 38 cm plata un 14 cm dziļa.

43245_lifestyle-668bb90f84535.jpg

Izspēlē piedzīvojumu ar šo būvējamo rotaļlietu

Iepriecini Disney Encanto fanus ar LEGO® ǀ Disney būvējamo Madrigāla mājas rotaļu komplektu ar aizraujošām detaļām un funkcijām.

43245_hero-668bb92b30a54.jpg

Jautri Encanto piedzīvojumi jau gaida

9 mājas daļas, ko bērni un ģimenes var būvēt kopā, un daudz iespēju radošām lomu spēlēm būvējamā rotaļlietā.

43245_build-668bb93ddcce4.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās un sekot līdzi progresam.

43245_inthebox-668bb94c14aa0.jpg

Radīts maģiskām rotaļām vai apskatei

Māja ar 8 istabām, daudzām funkcijām un 7 LEGO® | Disney Encanto tēliem ir lielisks apskates modelis pēc rotaļām.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DISNEY. 43245 LEGO® Disney™ Specials Maģiskais Madrigālu nams - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 43245 LEGO® Disney™ Specials Maģiskais Madrigālu nams – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43245 LEGO® Disney™ Specials Maģiskais Madrigālu nams

Kods: 4040101-7248
Svītrkods: 5702017601106
14320
17900
143,20 €
179,00 €
-20% bērnu precēm, pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-16
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav