+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO DISNEY
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Bērnus no 4 gadu vecuma gaida uzstāšanās un radošas rotaļas, mācoties būvēt ar šo LEGO® ǀ Disney Princess Arielas mūzikas skatuves (43235) būvējamo rotaļlietu.

Šī būvējamā Disney Princess rotaļu dāvana ir radīta, lai palīdzētu attīstīt problēmu risināšanas prasmes un iedvesmotu mazos nebeidzamām radošām rotaļām.Šī būvējamā bērnu rotaļlieta ietver LEGO ǀ Disney Arielas minilellītes figūru un LEGO ǀ Disney Sebastiana dzīvnieka figūru. Iekļauta arī skatuve, kam griežas grīda, un uzkodu zona ar krēslu un aizraujošiem stāstu sākšanas elementiem, tostarp ģitāru, marakasu un ananasu. Sākuma klucīša elements dod bērniem izturīgu pamatni, lai varētu ātri iesākt rotaļas, un intuitīvās, krāšņu attēlu veidā iekļautās instrukcijas palīdzēs bērniem, kuri vēl mācās lasīt.

Šis aizraujošais 4+ LEGO ǀ Disney būvēšanas komplekts piepilda bērnu aizraušanos ar Mazās Nāriņas būvējamajām rotaļlietām, to ir viegli paņemt līdzi, dodoties ciemos, un tā ir lieliska rotaļlieta, ar ko pieaugušajiem un bērniem dalīties būvēšanas priekā.

  • Disney Junior būvējamā rotaļlieta bērniem. Rosini radošumu meitenēm un zēniem no 4 gadu vecuma ar Arielas mūzikas skatuves būvēšanas komplektu, bērniem izspēlējot pašiem savus Disney Mazās Nāriņas stāstus.
  • Būvējams rotaļu komplekts. Šajā būvēšanas komplektā ir mūzikas skatuve, ko iedvesmojis Disney Junior TV seriāls Ariel, LEGO® ǀ Disney Arielas minilellītes figūra un LEGO ǀ Disney Sebastiana dzīvnieka figūra.
  • Deju grīda, kas griežas. Mūzikas skatuvei ir deju grīda, kas griežas, un mikrofons,kā arī zemūdens fons, bet atspirdzinājumu zonā ir lete, krēsls Sebastianam un ananass.
  • Stāstu sākšanas elementi. Šī aizraujošā būvējamā rotaļlieta bērniem ļauj Disney faniem pielietot iztēli, lai izspēlētu dziesmu dziedāšanu ģitāras un marakasa pavadījumā vai radītu pavisam jaunus stāstus un piedzīvojumus.
  • Aizraujoša, uzbūvējama dāvana bērniem no 4 gadu vecuma. LEGO® ǀ Disney būvēšanas komplekts – aizraujoša dāvana meitenēm, zēniem un TV seriāla faniem no 4 gadu vecuma, kuriem patīk neierobežotas rotaļu iespējas un stāstu veidošanas elementi.
  • LEGO® ǀ Disney rotaļas. Pievieno šo būvēšanas komplektu saderīgām LEGO 4+ būvēšanas rotaļlietām un LEGO ǀ Disney būvēšanas komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) no plašā klāsta.
  • Izkop prasmes jau laikus. Šis LEGO® 4+ būvēšanas komplekts iepazīstina bērnus ar viņu mīļāko TV seriālu un filmu pasauli un ikdienas varoņiem un varonēm aizraujošā, rotaļīgā veidā.
  • Izmēri. Šajā būvēšanas komplektā ir 60 detaļas, un uzbūvējamā mūzikas skatuve ir 12 cm augsta, 8 cm plata un 6 cm dziļa.

43235_lifestyle-668bb0d04b0f4.jpg

Radoša izklaide Disney Junior “Ariel” faniem

Rosini rotaļas ar jautru, būvēšanas apguves LEGO® komplektu bērniem no 4 gadu vecuma, kuriem patīk “Mazā nāriņa”.

43235_hero-668bb0dee4e0d.jpg

Ātrā būvēšana veicina bērnu rotaļas

Iekļauts sākuma klucīša elements, kā atsevišķi modeļi un tēls katrā paciņā, tāpēc rotaļāties var jau drīz.

43235_build-668bb0ed67dd0.jpg

Piedalies būvēšanas rotaļās

Pieaugušie var pievienoties mazo jautrībai ar šo būvējamo rotaļlietu, mudinot bērnus radīt iztēles bagātus stāstus.

43235_43254_inthebox-668bb1029522e.jpg

Paplašini radošumu un rotaļas

Skati citus LEGO® ǀ Disney būvējamos modeļus vai LEGO 4+ būvēšanas komplektus (visi jāiegādājas atsevišķi) lielākai jautrībai.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DISNEY. 43235 LEGO® Disney Princess™ Arielas mūzikas skatuve - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 43235 LEGO® Disney Princess™ Arielas mūzikas skatuve – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

43235 LEGO® Disney Princess™ Arielas mūzikas skatuve

Kods: 4040101-7281
Svītrkods: 5702017602073
1529
1799
15,29 €
17,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav