+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 6+ gadi
Zīmols: LEGO FRIENDS
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Šī ir mīļa dāvanas ideja, kas ļauj bērniem no 6 gadu vecuma radīt pašiem savus stāstus par draudzību. LEGO® Friends Hārtleikas pilsētas kafejnīca (42618) ietver konditorejas stila kafejnīcu un 3 LEGO Friends minilellītes, un suņa figūru. Būvēšanaskomplektā ir arī piederumi par kafejnīcas tematiku, kas meitenes un zēnus rosina iztēles bagātām rotaļām.

Šī sociālas attīstības rotaļlieta pastāsta stāstu par Peisliju un Oliju – viņi dodas uz savu mīļāko kafejnīcu Hārtleikas pilsētā. Beatrise virtuvē izkārto bezē cepumus un tortes, un tur ir rotaļu cepeškrāsns un kafijas automāts. Tad viņa palīdz draugiem izvēlēties našķus, ko nobaudīt ārā, un saliek cepumus kastē, gatavus piegādāt, izmantojot motorolleru.

Atklāj vairāk dzimšanas dienas dāvanu idejas LEGO Friends pasaulē bērniem. Tajā ir daudz stāstu par draudzību, ko atklāt un izzināt (komplekti jāiegādājas atsevišķi). Šajā komplektā ir arī lietotne LEGO Builder, kas palīdz intuitīvi būvēt. Te bērni var tuvināt un grozīt modeļus trīs dimensijās, saglabāt komplektus un sekot līdzi progresam.

  • Rotaļu kafejnīca bērniem. Šis Hārtleikas pilsētas kafejnīcas būvēšanas komplekts meitenēm un zēniem no 6 gadu vecuma ietver 3 minilellītes un suņa figūru, kā arī piederumus par ēdiena tematiku un motorolleru iztēles bagātām spēlēm.
  • Izpaudies radoši rotaļu kafejnīcā. Radošās rotaļas sākas uzreiz – bērni izmanto cepeškrāsni un virtuves piederumus, lai palīdzētu Beatrisei pagatavot gardus našķus, ko pārdot konditorejas stila kafejnīcā.
  • Iekļauti Peislijas un Olija varoņi, un suņa figūra. Mazie būvētāji var nodoties lielai jautrībai ar šo mācību rotaļlietu un izstāstīt stāstu par Peislijas un Olija došanos uz viņu mīļāko kafejnīcu.
  • Daudz piederumu. Šis LEGO® komplekts ietver rotaļu piederumus, tostarp bezē cepumus, kruasānu, motorolleru, ķiveri, piegādes kasti, suņa bļodiņu, trofeju un birsti, tāpēc tā ir aizraujoša rotaļlieta lomu spēlēm.
  • Dāvanas ideja bērniem, kuriem patīk iztēles bagātas spēles. Šis komplekts ir aizraujoša dāvana dzimšanas dienā vai citā īpašā gadījumā ikvienam bērnam, kam patiktu uzbūvēt pašam savu LEGO® Friends kafejnīcu.
  • Atklāj vēl stāstus par draudzību. Izpēti citus LEGO® būvēšanas komplektus (jāiegādājas atsevišķi) LEGO Friends klāstā, kur bērni var atklāt dažādus personāžus un izspēlēt reālās dzīves piedzīvojumus.
  • Izmēri. Komplektā ir 426 detaļas, un kafejnīca ir 11 cm augsta, 15 cm plata un 19 cm dziļa.

42618_lifestyle-668b991d335b0.jpg

Lomu spēle, kas iedvesmo radošas rotaļas

Ļauj jaunajiem būvētājiem radīt pašiem savus stāstus, izmantojot šo būvēšanas rotaļlietu ar 3 minilellītēm un suņa figūru.

42618_hero-668b992e6afce.jpg

Satiec draugus kafejnīcā

Veicini bērnu iztēli, kad viņi izmanto tēlus, piederumus un skrejriteni, lai izgudrotu jaunus piedzīvojumus.

42618_build-668b993c23268.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeli trīs dimensijās, kā arī izsekot progresam.

42618_42606_inthebox-668b9948370ae.jpg

Vairāk radošu rotaļu

Atklāj arī daudzus citus LEGO® Friends būvēšanas komplektus (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO FRIENDS. 42618 LEGO® Friends Hārtleikas pilsētas kafejnīca - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 42618 LEGO® Friends Hārtleikas pilsētas kafejnīca – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

42618 LEGO® Friends Hārtleikas pilsētas kafejnīca

Kods: 4040101-7235
Svītrkods: 5702017589381
2549
2999
25,49 €
29,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav