+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ART
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Mākslas un klasisko gleznojumu cienītājiem patiks šis pārsteidzošais LEGO Art būvēšanas komplekts pieaugušajiem. Vari atveidot vienu no pasaules ikoniskajiem mākslas darbiem, Hokusai gleznu “Lielais vilnis” (31208), izmantojot LEGO klucīšus. Veltot visu uzmanību būvēšanas procesam, vari pilnībā atpūsties, baudīt radošo prieku un īstu mieru.

Parādi savu māksliniecisko interesi

Atveido Hokusai gleznu “Lielais vilnis” ar LEGO klucīšiem, radot slaveno drosmīgo, dramatisko, telpisko mākslas darbu. Būvējot savu izcilo mājas dekoru, noskenē QR kodu un noklausies skaņu celiņu, kura saturs ir īpaši pielāgots būvēšanas procesa uzlabošanai. Papildini savu mākslas darbu ar dekoratīvu elementu, ko rotā Hokusai paraksts, un izliec to uz sienas apskatei.

Nomierinoši LEGO komplekti pieaugušajiem

LEGO Art komplekti dāvā pieaugušajiem iespēju ķerties pie aizraujoša būvēšanas projekta, kas var sagādāt mieru un atpūtu. Var izvēlēties kādu no ģeniālajiem, novatoriskajiem komplektiem, kas godina mākslas, mūzikas un kino pasaules leģendas. Katru gleznojuma modeli var izlikt apskatei pie sienas mājoklī vai kabinetā.

  • Godini meistardarbu. Iedzīvini (31208) Hokusai gleznu “Lielais vilnis” ar šo pārsteidzošo LEGO Art telpisko sienas gleznas būvējamo komplektu.
  • Pārsteidzošs apskates objekts. LEGO hobija projekts ar 1810 detaļām, 6 gleznas plāksnēm, 2 elementiem piekāršanai, klucīšu atdalītāju un dekoratīvu elementu ar Hokusai parakstu.
  • Dāvana mākslas cienītājiem. Godini mākslas darbu, kas pēdējo divu gadsimtu laikā ir viens no leģendārākajiem, un izliec to apskatei, kur vien vēlies.
  • Izbaudi skaņu celiņu. Noskenē QR kodu un klausies skaņu celiņu, kas īpaši pielāgots laikam, ko veltīti šim iespaidīgajam Japānas sienas mākslas darbam.
  • Dāvana māksliniekiem. Šī LEGO Art komplekta aptuvenais augstums ir 39 cm un platums 52 cm, un tā ir iecienīta dāvana visiem, kurus interesē slaveni mākslas darbu.
  • Ilustrētas instrukcijas. Šo veltījumu Hokusai darbam “Lielais vilnis” papildina izcili kvalitatīvs buklets ar faktiem par viņa mākslu un instrukcijām, kas palīdzēs būvēšanas procesā.
  • Rokdarbu hobiji pieaugušajiem. Godini mākslas, mūzikas un kino leģendas ar LEGO Art komplektiem pieaugušajiem, ļaujot vaļu savām interesēm un radošumam.
  • Augsta kvalitāte. Jau vairāk nekā sešdesmit gadus LEGO būvēšanas klucīši tiek izgatavoti tā, lai būtu vienmēr vienādi, saderīgi un darbotos pareizi.
  • Vienmēr drošās rokās. LEGO būvēšanas detaļas atbilst stingriem globāliem drošības standartiem.

31208_lifestyle-64549fa5f3c02.jpg

Atveido leģendāro Japānas mākslas darbu

Iepriecini sevi ar Japānas mākslu, būvējot šo apbrīnojamo LEGO Hokusai mākslas darba “Lielais vilnis” versiju.

31208_hero-64549fb374d61.jpg

Būvē un atpūties

Mākslas cienītāji izbaudīs relaksējošu un aizraujošu būvēšanas pieredzi, radot šo unikālo mākslas darbu no 1810 detaļām.

31208_build-64549fbf0a892.jpg

Iegremdējies mākslas pasaulē

Klausies komplekta skaņu celiņu, kura saturs papildinās laiku, ko pavadīsi, būvējot šo Japānas mākslas darbu.

31208_inthebox-64549fcb9f0c7.jpg

Brīnišķīga dāvana mākslas cienītājiem

Pārsteidzošo trīsdimensiju mākslas darbu, kas radīts pieaugušajiem, var ar lepnumu likt pie sienas pēc patīkamas būvēšanas pieredzes.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO ART. 31208 LEGO® Art Hokusai - Lielais vilnis - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 31208 LEGO® Art Hokusai - Lielais vilnis – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

31208 LEGO® Art Hokusai - Lielais vilnis

Kods: 4040101-5983
Svītrkods: 5702017412160
8049
11499
80,49 €
80,49 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav