+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO MINECRAFT
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Ķiršu ziedu dārzs (21260) ir praktiska rotaļlieta par videospēles tematiku un pirmais LEGO® komplekts, kas ietver Minecraft® Ķiršu ziedu biomas figūras un iezīmes. Tā ir lieliska dāvana videospēles Minecraft® spēlētājiem un bērniem no 8 gadu vecuma, kuriem patīk dabas un dzīvnieku rotaļu komplekti – un cīņas ar zombijiem!

Šis ir pirmais LEGO Minecraft rotaļu komplekts, kurā ir varoņa Sunny tēls. Bērni palīdz Sunny kopt rotaļu ķiršu ziedu dārzu, kas ietver divus krāšņus kokus, nelielu tiltiņu pār straumi un smilšu dārzu ar dekoratīvu podu, un melnakmens iezi. Iekļautas arī divas bites, pieaudzis Sniffer – draudzīgs monstriņš no spēles – un Sniffer mazulis, kā arī Sniffer ola. Bērni pielieto pieaugušā Sniffer ošņāšanas funkciju, ko darbināt ar pirkstiem, lai ar degunu no zemes izraktu retu sēklu. Papildu cīņas piedzīvojumiem komplektā ir naidīgs zombijs, kuru dārzā atvairīt. Lietotnē LEGO Builder būvētājiem pieejama arī digitāla jautrība.

  • LEGO® Minecraft® dārzs. Iepriecini Minecraft spēlētājus ar Ķiršu ziedu dārzu – praktisku rotaļlietu zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma ar vairākām Minecraft monstriņu figūrām, kas pirmoreiz iekļautas LEGO komplektā.
  • Ķiršu ziedu biomas rotaļlieta. Iekļauta Sunny Minecraft® figūra, divas bites, Minecraft Sniffer ar pirkstiem darbināmu ošņāšanas funkciju, Sniffer mazulis un Sniffer ola.
  • Dārza rotaļu komplekts un rotaļu zombijs. Bērni palīdz Sunny rūpēties par kokiem un dekoratīvajiem ķiršu ziedu elementiem un atvairīt nejauku zombiju, lai nosargātu dārza mieru.
  • Autentiski piederumi. Mierpilnajā dārzā ir neliels tiltiņš pāri straumei, smilšu dārzs ar dekoratīvu podu un melnakmeni, puķe un kaplis, ko turēt Sunny.
  • Dāvana videospēles entuziastiem. Daudzveidīga dāvanas ideja populārās videospēles spēlētājiem un bērniem, kuriem patīk daba, dzīvnieku rotaļu komplekti un cīņas ar zombijiem.
  • Izvērs jautrību. Izpēti pilno LEGO® Minecraft® komplektu klāstu (katrs jāiegādājas atsevišķi) vēl vairāk rotaļu iespējām.
  • Minecraft® reālajā pasaulē. LEGO® Minecraft būvējamās rotaļlietas bērniem piedāvā bērniem piedzīvot spēli atšķirīgā veidā – iedzīvinot radījumus, ainas un funkcijas ar praktiskajiem un radošajiem LEGO klucīšiem.
  • Komplekts ar 304 detaļām. Kad salikts, komplekts ir 10 cm augsts, 19 cm plats un 16 cm dziļš.

21260_lifestyle-668b892723b87.jpg

Minecraft® dārza rotaļu komplekts un zombijs

Bērni sastopas ar dabu, dzīvniekiem un zombijiem pirmajā LEGO® komplektā, kurā iekļautas Minecraft® ķiršu ziedu bioma figūras.

21260_hero-668b893037bb9.jpg

Praktiska jautrība var sākties uzreiz

Sniedz bērniem radošas jautrības pilnu dārzu ar šo Minecraft® ķiršu ziedu reālās pasaules versiju.

21260_build-668b89430f4cb.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeli trīs dimensijās, kā arī izsekot progresam.

21260_21259_21261_21262_21263_21264_inthebox-668b8951a7d03.jpg

Paplašini jautrību

Minecraft® spēlētāji var izbaudīt vairāk reālās pasaules, būvēšanas un spēles piedzīvojumus ar citiem komplektiem (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO MINECRAFT. 21260 LEGO® Minecraft™ Ķiršu ziedu dārzs - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 21260 LEGO® Minecraft™ Ķiršu ziedu dārzs – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21260 LEGO® Minecraft™ Ķiršu ziedu dārzs

Kods: 4040101-7236
Svītrkods: 5702017583365
2549
2999
25,49 €
29,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav