+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 8+ gadi
Zīmols: LEGO MINECRAFT
Izcelsmes valsts: Čehu Republika

Par preci

Pirātu kuģa ceļojums (21259) ir LEGO® Minecraft® pirātu figūras piedzīvojumu komplekts, ko ar ko var rotaļāties gan kā ar rotaļlietu, gan apvienot ar citiem komplektiem (jāiegādājas atsevišķi), radot plašāku rotaļu pieredzi. Šis bērnu pirātu kuģa rotaļu komplekts ir daudzpusīga, praktiska dāvana par datorspēles tēmu Minecraft spēlētājiem un zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma, kam patīk rotaļu kuģi un būvēšanas jautrība.

Šis LEGO Minecraft pirātu piedzīvojumu komplekts ietver uzbūvējamu rotaļutransportlīdzekli, kā arī kalmāru, kamieli, 2 pirātu figūras un piederumus. Šis īpašais LEGO komplekts ar pirātiem un kuģi ir pirmais, kurā parādās pieaudzis LEGO Minecraft kamielis, un tas patiks Minecraft faniem. Kamieļa seglos ir divas vietas, kur sēdēt abiem pirātiem, dodoties nākamajā piedzīvojumā. Piederumi, tostarp zivs, karte, dzelzs zobens un kaktuss palīdz iedvesmot radošām rotaļām. Komplektu ir viegli kombinēt ar citiem LEGO Minecraft komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) vēl plašākām rotaļu iespējām.

  • Būvējama rotaļlieta ar pirātiem. Iepriecini Minecraft® spēlētājus ar LEGO® Minecraft® Pirātu kuģa ceļojumu – daudzpusīgu rotaļlietu zēniem un meitenēm no 8 gadu vecuma.
  • Minecraft® rotaļu komplekts ar kuģi. Šis rotaļu pirātu kuģis ir uzbūvējama transportlīdzekļa rotaļu komplekts ar kalmāru, kamieli, 2 pirātu figūrām (Swashbuckler un Buccaneer), kā arī piederumiem.
  • Būvējams piedzīvojumu komplekts. Ar šo rotaļlietu var spēlēties individuāli, kā arī apvienot to ar citiem LEGO® Minecraft® komplektiem (jāiegādājas atsevišķi) plašākai jautrībai.
  • Rotaļlieta lomu spēlēm. Iekļauti tādi piederumi kā zivs, karte, dzelzs zobens un kaktuss, kurus pirāta figūra var turēt.
  • Dāvana datorspēļu spēlētājiem. Iepriecini zēnus un meitenes, kas fano par Minecraft®, pirātiem un LEGO® kuģu komplektiem, ar šo daudzveidīgo būvējamo rotaļlietu.
  • Izvērs jautrību. Šo komplektu var ērti apvienot ar citiem (jāiegādājas atsevišķi) no LEGO® Minecraft® klāsta, paverot bērniem vēl plašākas rotaļu iespējas.
  • Minecraft® reālajā pasaulē. LEGO® Minecraft būvējamās rotaļlietas bērniem piedāvā bērniem piedzīvot spēli atšķirīgā veidā – iedzīvinot radījumus, ainas un funkcijas ar praktiskajiem un radošajiem LEGO klucīšiem.
  • Izmēri. Šajā komplektā ar 166 detaļām ir kuģis, kas ir 10 cm augsts, 14 cm garš un 5 cm plats.

21259_lifestyle-668b833ac10a1.jpg

Pirātu piedzīvojumi Minecraft® spēlētājiem

Šis Minecraft® pirātu kuģis ir videospēļu rotaļu komplekts radošiem bērniem, kuriem patīk laivas un būvēšanas jautrība.

21259_hero-668b834b40bef.jpg

Ceļojums Minecraft® radošajās rotaļās

Pirms došanās uz sauszemi, kur kamielis aizved spēlētājus jaunā piedzīvojumā, rotaļājies ar pirātiem un piedalies kalmāru cīņās.

21259_build-668b835dc6ebf.jpg

Ienāc digitālā būvēšanas pasaulē

Aizraujošajā un intuitīvajā lietotnē LEGO® Builder var tuvināt un grozīt modeli trīs dimensijās, kā arī izsekot progresam.

21259_inthebox-668b836cc4b34.jpg

Dāvana Minecraft® spēlētājiem

Šī būvējamā pirātu kuģa rotaļlieta bērniem no 8 gadu vecuma ir lieliska dāvana Minecraft®, pirātu un LEGO® kuģu komplektu faniem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO MINECRAFT. 21259 LEGO® Minecraft™ Pirātu kuģa ceļojums - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 21259 LEGO® Minecraft™ Pirātu kuģa ceļojums – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21259 LEGO® Minecraft™ Pirātu kuģa ceļojums

Kods: 4040101-7254
Svītrkods: 5702017583358
1444
1699
14,44 €
16,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav