+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ARCHITECTURE
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Pieredzi katru leģendārā Parīzes arhitektūras pieminekļa attīstības posmu ar kolekcionējamo LEGO® Architecture Notre-Dame de Paris būvēšanas komplektu pieaugušajiem (21061). Šis arhitektūras modeļa komplekts aizved tevi vēsturiskā būvēšanas piedzīvojumā, kas sākas 1163. gadā, kad tiek ielikts pirmais pamatakmens, un turpinās ar arhitekta Violē le Dika pārprojektēšanas darbu 19. gadsimtā, līdz katedrāles karaliskajam veidolam, ko paņēma ugunsgrēks 2019. gadā.

Atveido tādas autentiskas detaļas kā ēkas ieliekto aizmuguri, zvanu torņus, rozetes logus un skulptūru ieskauto centrālo smaili, un kā pēdējo detaļu pievieno nosaukuma plāksnīti, kas papildina iespaidīgo Dievmātes katedrāles modeli. Noņem modeļa jumtu un apbrīno modeļa iekšējās kolonnas un arkas, un nocel torņus, lai tuvāk apskatītu iekšieni.

Šis LEGO Architecture Apskates objektu kolekcijas komplekts ir vislabākā dāvana ikvienam radošam pieaugušajam, kurš interesējas par vēsturi, arhitektūru, mākslu, ceļošanu vai Franciju, un tas ir ideāls Parīzes suvenīrs.

  • Parīzes Dievmātes katedrāles arhitektūras modeļa komplekts. Pieredzi katru soli leģendārā Parīzes apskates objekta arhitektūras attīstībā cauri gadiem ar šo LEGO® Architecture būvēšanas komplektu pieaugušajiem.
  • Dāvana vēstures, ceļošanas un mākslas entuziastiem, un aizraujošs Parīzes suvenīrs. Tavs būvēšanas ceļojums rit gluži kā īstās Dievmātes katedrāles celtniecības gaita – sākot ar ieliekto aizmuguri, līdz pat spirālei.
  • Autentiski detalizēts Dievmātes katedrāles modelis. Apbrīno rozetes logus, noņem jumtu un apskati iekšējās kolonnas un arkas, kā arī nocel torņus un ciešāk ieskaties iekšpusē.
  • Parīzes rotājums mājām. Vienā no katedrāles pusēm noliec uzbūvējamus kokus un pie pamatnes piestiprini nosaukuma plāksnīti – vai nu celtnes priekšpusē, vai aizmugurē.
  • LEGO® dāvana pieaugušajiem. Šis kolekcionējamais, no klucīšiem būvētais mājas dekors ir aizraujoša dāvana mammai, tētim, brālim, māsai vai radošam draugam, kurš interesējas par vēsturi, arhitektūru, ceļošanu vai Franciju.
  • Detalizētas pamācības. Būvēšanas pamācības meklē lietotnē LEGO® Builder un iekļautajā bukletā, kas ietver arī stāstu par Parīzes Dievmātes katedrāli un interviju ar šī modeļa dizaineru.
  • LEGO® komplekti pieaugušajiem. Šis LEGO Architecture Apskates objektu kolekcijas modelis ir daļa no augstākās kvalitātes sortimenta būvēšanas komplektiem tādiem pieaugušajiem kā tev, kuriem patīk praktiskas, radošas nodarbes.
  • No klucīšiem būvēts Dievmātes katedrāles suvenīrs. Šis apskates modelis ir 33 cm augsts, 22 cm plats un 41 cm dziļš.

21061_lifestyle-668b81a4a3d3b.jpg

Pilnīgs Notre-Dame LEGO® komplekts

Iepazīsti leģendārās Parīzes katedrāles evolūcijas katru soli cauri gadsimtiem, izmantojot šo arhitektūras modeļa komplektu.

21061_hero-668b81b3e9c84.jpg

Vairāk nekā 850 būvēšanas gadu

Ceļo laikā uz 1163. gadu, kad tika iemūrēts katedrāles pamatakmens, līdz 2019. gadam, iemūžinot Notre-Dame pirms ugunsgrēka.

21061_build-668b81d13b858.jpg

Patiesi vēsturiska būvēšanas pieredze

Tava veiktā būvēšana un restaurācija notiks tādā pašā secībā kā īstajā Notre-Dame katedrālē.

21061_inthebox-668b81e06aefb.jpg

Kolekcionējama Notre-Dame katedrāle

Šis būvēšanas komplekts pieaugušajiem ir lieliska dāvana vēstures, arhitektūras, mākslas, ceļojumu vai Parīzes mīļotājiem.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO ARCHITECTURE. 21061 LEGO® Architecture Notre-Dame de Paris - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 21061 LEGO® Architecture Notre-Dame de Paris – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21061 LEGO® Architecture Notre-Dame de Paris

Kods: 4040101-7274
Svītrkods: 5702017582412
22015
25900
220,15 €
259,00 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav