+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 18+ gadi
Zīmols: LEGO ARCHITECTURE
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Iedomājieties atgriešanos 26. gadsimtā pirms mūsu ēras un izbaudiet, ko nozīmē uzbūvēt vienu no septiņiem vecās pasaules brīnumiem, izmantojot šo LEGO Lielās Gīzas arhitektūras piramīdas (21058) rotaļu komplektu. Izveidojiet ārkārtīgi detalizētu Lielās piramīdas šķērsgriezuma modeli, atklājot tās galvenos tuneļus un zāles, kā arī sistēmu, kas būvniecības laikā būtu varējusi pacelt milzu akmeņus. Iedomājieties, kā šis rajons pie Nīlas varēja izskatīties senos laikos ar 2 mazām piramīdām, 2 mirušo tempļiem, Sfinksas statujām, obelisku un daudz ko citu.

Produkta īpašības:

  • Projekts pieaugušajiem, kas sniedz iespēju atgriezties laikā. 
  • Šķērsgriezuma modelis. Noņemiet ārējo apvalku, lai atklātu visas akmens pacelšanas sistēmas, kuras iespējams izmantojāt būvniecības laikā. Karaļa un karalienes zāles un galvenie tuneļi ir redzami no aizmugures.
  • Detalizēta ainava: 2 mazas piramīdas, 2 mirušo tempļi, Sfinksas statujas, strādnieku ciemats, obelisks, daļa no Nīlas upes faraona līķu transportēšanai un kravas barža.
  • Dāvanas ideja tiem, kas ir apmeklējuši vai sapņo apmeklēt Lielo piramīdu, vai vienkārši interesējas par arhitektūru, vēsturi un ceļojumiem.
  • Konstruējiet, izstādiet un izveidojiet savienojumu. Piramīdas šķērsgriezumu 20 cm augstumā, 35 cm platumā un 32 cm dziļumā var savienot ar otru pusi (nopērkams atsevišķi) un var uzbūvēt visu piramīdu.
  • Radošs būvniecības ceļojums. Šis 1476 daļu būvniecības komplekts nodrošina aizraujošu un sarežģītu būvniecības izaicinājumu, kas palīdzēs jums atpūsties un sniegs patīkamu uzvaras sajūtu.
  • Konsekventa rokasgrāmata. Ar ilustrētu instrukciju bukletu un informāciju par Gīzas Lielo piramīdu un to, kā LEGO dizaineri radīja šo modeli.
  • LEGO kolekcionējams komplekts pieaugušajiem. Šis LEGO Architecture suvenīru komplekts ir viens no augstākās kvalitātes būvēšanas komplektiem pieaugušajiem, kam brīvajā laikā patīk praktiskas rokdarbu aktivitātes.
  • Augstākā kvalitāte. LEGO komponenti atbilst stingriem nozares standartiem, lai nodrošinātu vieglu un uzticamu montāžu.
  • Drošības garantija. LEGO paliktņi un detaļas tiek mētātas, karsētas, drupinātas, savītas un analizētas, lai nodrošinātu to atbilstību augstākajiem globālajiem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO ARCHITECTURE. 21058 LEGO® Architecture Gīzas Lielā piramīda - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 21058 LEGO® Architecture Gīzas Lielā piramīda – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

21058 LEGO® Architecture Gīzas Lielā piramīda

Kods: 4040101-5621
Svītrkods: 5702017152349
11830
16900
118,30 €
118,30 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav