+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO CLASSIC
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Padari bērnu LEGO® modeļus kustīgus ar šo iespaidīgo LEGO Classic rotaļu komplektu "Klucīši un riteņi". Te ir 9 aizraujošas modeļu idejas uz riteņiem: no pērtiķa uz banāna skrituļdēļa līdz zaķim ratiņkrēslā. Izvēlei pieejami daudzveidīgi LEGO riteņi un detaļas, lai bērni varētu uzbūvēt jebko, ko radījusi viņu iztēle, un, būvējot un rotaļājoties, pilnveidotu noderīgas prasmes.

LEGO® Classic būvēšanas komplekts "Klucīši un riteņi" (11014) būs lieliska dāvana bērniem, kam patīk praktiskas rotaļas. Komplektā ir 9 iedvesmojošas modeļu idejas uz riteņiem, kā arī daudz klucīšu un detaļu, lai zēni, meitenes, draugi un ģimenes locekļi gūtu radošu prieku daudzu stundu garumā.

Kas atrodas kārbā? Viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu auto, vilcienu, skolas autobusu, robotu, zebru uz riteņu pamatnes, sacīkšu auto, zaķi ratiņkrēslā, velkamu pīli un pērtiķi uz banāna skrituļdēļa.

Lieliski piemērots bērniem no 4 gadu vecuma. Bērniem patiks spēlēties ar šīm jaukajām LEGO rotaļlietām. Katram modelim ir pievienota vienkārša būvēšanas pamācība un digitālas instrukcijas, lai lepnumu un prieku par uzbūvētajām LEGO rotaļlietām justu arī tie, kas būvē pirmo reizi.

Palīdzi bērniem veidot noderīgas prasmes. LEGO Classic būvēšanas komplekti sniedz bērniem idejas un iedvesmu ar būvējamām rotaļlietām, kas rosina brīvas rotaļas un attīsta radošumu un sīkās motorikas iemaņas.

  • Bērni kopā ar draugiem un ģimeni var radoši darboties ar 9 būvējamām rotaļlietām un krāsainu riteņi, klucīšu un detaļu izlasi, ar kuru ceļu rāda iztēle!
  •  Kas atrodas kārbā? Viss, kas bērniem nepieciešams, lai uzbūvētu auto, vilcienu, autobusu, robotu, zebru uz riteņu pamatnes, sacīkšu auto, zaķi ratiņkrēslā, velkamu pīli un pērtiķi uz banāna skrituļdēļa, kā arī papildu LEGO® klucīši.
  •  Šis kvalitatīvais būvēšanas komplekts piedāvā daudz radošu ideju aizraujošai būvēšanai un rotaļām. Bērni to var arī savienot ar esošajiem LEGO® komplektiem, lai gūtu vēl vairāk radoša prieka.
  •  LEGO® Classic komplekts "Klucīši un riteņi" (11014) būs lieliska dāvana ikvienā situācijā. Piemērots zēniem un meitenēm no 4 gadu vecuma.
  •  No 653 LEGO® detaļām bērni var uzbūvēt jebko, ko radījusi viņu iztēle!
  •  Kārbā atradīsi atsevišķus klucīšu maisiņus, un katrā no tiem ir visas vienam vai diviem modeļiem nepieciešamās LEGO® detaļas. Vienkārši izvēlies modeli, atver klucīšu maisiņu un ķeries klāt!
  •  Iekļautas vienkāršas būvēšanas instrukcijas bērniem no 4 gadu vecuma. Arī tie, kuri būvē pirmo reizi, jutīs prieku un lepnumu par patstāvīgi uzbūvētajām LEGO® rotaļlietām.
  •  LEGO® Classic būvēšanas komplekti ieliek bērnu rokās idejas un iedvesmu ar rotaļu komplektiem, kuri rosina brīvas, neierobežotas rotaļas, kā arī palīdz pilnveidot bērnu radošo domāšanu un sīkās motorikas iemaņas.
  •  Visas LEGO® detaļas un klucīši tiek ražoti atbilstoši stingriem kvalitātes standartiem, lai tie vienmēr būtu savienojami, saderīgi un darbotos nevainojami.
  •  LEGO® būvēšanas rotaļlietas tiek rūpīgi pārbaudītas, lai ikviens rotaļu komplekts atbilstu stingriem drošības standartiem.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO CLASSIC. 11014 LEGO® Classic Klucīši un riteņi - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 11014 LEGO® Classic Klucīši un riteņi – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

11014 LEGO® Classic Klucīši un riteņi

Kods: 4040101-4878
Svītrkods: 5702016889192
4199
5999
41,99 €
59,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav