+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: HU

Par preci

Vai meklē vislabāko vannošanās rotaļlietu mazuļiem no 2 gadu vecuma? LEGO® DUPLO® Pilsēta komplekts "Ūdens atrakciju parks" (10989) vannošanos pārvērš aizraujošā mācību laikā – bērni izzina šo krāšņo ūdens atrakciju parku. Šis komplekts gan iepazīstina bērnus ar cipariem un attīsta viņu ūdens liešanas prasmes, gan arī ir viegli tīrāms un viegli uzglabājams.

Interaktīva rotaļlieta iztēli rosinošām spēlēm

Šī izglītojošā rotaļlieta ietver lokanu palmu, ko bērni var audzēt, izmantojot klucīšus ar cipariem 1, 2 un 3. Bērni piepildīs palmas spaini ar ūdeni un šļakstīs to bērna figūrai. Viņi var noslidināt mazo figūru pa slidkalniņu un ielikt to mīlīgajā bruņurupuča peldriņķī. Piepildot mākoni, bērni liks tam līt uz visiem aizraujošajiem elementiem.

Praktisks dizains, kas patiks vecākiem

LEGO DUPLO izglītojošās rotaļlietas vannai ir radītas, lai ļautu pieaugušajiem pieredzēt bērnu aizraujošo izzināšanas piedzīvojumu. Kad vannošana beigusies, šo peldriņķi var atvērt, lai pieaugušie to izžāvētu un nodrošinātu vannas rotaļlietas higiēniskumu.

  • Izglītojoša vannošanās rotaļlieta bērniem. Radi šļakatas vannā ar Ūdens atrakciju parka rotaļlietu (10989) – radošu rotaļu komplektu mazuļiem no 2 gadu vecuma, kas palīdz attīstīt ciparu atpazīšanu un sīkās motorikas iemaņas.
  • Aizraujoša rotaļlieta, ko būvēt vannā. Šī vannošanās rotaļlieta ietver peldošu salu un bruņurupuča peldriņķi, lokanu palmu ar ūdens spaini, slidkalniņu astoņkāja stilā, 2 bērnu figūras, jūraszvaigzni un lietus mākoņa liešanas piederumus.
  • Rotaļlieta, kas attīsta iztēli. Bērni izkopj būvēšanas prasmes un apgūst ciparus vannā, liekot klucīti virs klucīša un liekot augt palmai, kā arī ar rotaļu figūru izzina ūdens atrakciju parka funkcijas.
  • Dāvana pirmsskolas vecuma bērniem. Praktiska dāvana mazuļiem no 2 gadu vecuma dzimšanas dienās, īpašos notikumos vai vienkārši tāpat.
  • Būvēšanas prieks vannojoties. Šis rotaļlietu komplekts ir 22 cm augsts, 25 cm plats un 19 cm dziļš, un tas ir daļa no LEGO® DUPLO® vannas rotaļlietu klāsta (nopērkamas atsevišķi).
  • Digitālas būvēšanas instrukcijas. Lietotnē LEGO® Builder ir pieejama šajā komplektā iekļauto būvēšanas instrukciju digitāla versija.
  • Mazuļu rotaļlietas, kas mācīšanos padara jautru. LEGO® DUPLO® rotaļu komplekti ir īpaši izstrādāti, lai palīdzētu mazuļiem apgūt jaunas iemaņas un paplašinātu viņu iztēles, iesaistoties radošās rotaļās.
  • Nemainīga kvalitāte. LEGO® DUPLO® rotaļu komplekti atbilst stingriem nozares standartiem. Mazajām rociņām ir viegli satvert, savienot un atvienot detaļas – un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
  • Pārbaudīta drošība. LEGO® DUPLO® detaļas un klucīši tiek maksimāli pārbaudīti, lai tie atbilstu stingriem globāliem drošības standartiem.

10989_lifestyle-64e86ecccd691.jpg

Būvējama vannas rotaļlieta jautrām rotaļām ūdenī

Ienes rotaļīgu izglītošanos mazuļu vannošanās laikā, ļaujot viņiem iztēloties izpriecas ūdens atrakciju parkā.

10989_hero-64e86ed9af9c5.jpg

Saviļņojošas atrakcijas ūdens parkā

Pirmsskolas vecuma bērni mācās atpazīt ciparus, atveidojot ūdens parka jautrību un krietni izmirkstot!

10989_inthebox-64e86ee98879a.jpg

Ļaujies ūdens priekiem vannojoties

Krāsainais komplekts no LEGO® DUPLO® vannas rotaļlietu klāsta (komplekti jāiegādājas atsevišķi) ir lieliska dāvana bērniem no 2 gadu vecuma.

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DUPLO. 10989 LEGO® DUPLO Town Ūdens atrakciju parks - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10989 LEGO® DUPLO Town Ūdens atrakciju parks – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10989 LEGO® DUPLO Town Ūdens atrakciju parks

Kods: 4040101-6462
Svītrkods: 5702017416250
3289
4699
32,89 €
46,99 €
* www.babycity.lv pirms akcijas bijusī standarta cena. Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav