+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Iepazīstini pirmsskolas vecuma bērnus ar cipariem, radošu būvēšanu un Disney burvību! Dzimšanas dienas vilcienā kopā ar Mikipeli, Minniju un Pluto var ļauties dažādām attīstošām nodarbēm. Mazuļi var pielietot sīkās motorikas iemaņas, lai saliktu ciparu klucīšus vienu uz otra, radoši izrotāt vagonus un pilnveidot sociālās iemaņas Disney iedvesmotās lomu spēlēs. Nenokavē Disney rotaļu vilcienu!

Padari mazuļa dzimšanas dienu aizraujošu ar jauko LEGO® DUPLO® ǀ Disney komplektu "Mikipeles un Minnijas dzimšanas dienas vilciens" (10941). Šis lieliskais būvēšanas rotaļu komplekts piedāvā attīstošas aktivitātes un iemīļotos Disney tēlus, un tas būs lielisks veids, kā pirmsskolas vecuma bērnus iepazīstināt ar cipariem, radošu būvēšanu un Disney burvību!

Rotaļīga mācīšanās mazajiem prātiem. Mazuļi var kopā ar Disney Mikipeli, Minniju un Pluto braukt dzimšanas dienas vilcienā, apstāties, lai parotaļātos, un apgūt daudz ko jaunu. Ar šo krāsaino būvēšanas komplektu mazuļi var pilnveidot sīkās motorikas iemaņas, saliekot vilcienu un liekot ciparu klucīšus vienu uz otra; tas rosinās radošumu, rotājot vagonus, un palīdzēs pilnveidot sociālās iemaņas, spēlējot lomu spēles ar iemīļotajiem Disney tēliem.

Pilnveido prasmes kopā ar labi pazīstamajiem Disney tēliem! Visi LEGO DUPLO │ Disney būvēšanas komplekti ir meistarīgi veidoti, iekļaujot radošas funkcijas un leģendārus tēlus, lai vecāki un mazuļi varētu kopā rotaļāties, vienlaikus veicinot mazuļu attīstību.

  •  LEGO® DUPLO® ǀ Disney Mikipeles un Minnijas dzimšanas dienas vilciens (10941) ir izcils būvēšanas rotaļu komplekts pirmsskolas vecuma bērniem, un tas piedāvā attīstošas aktivitātes, radošu rotaļu iespējas un Disney burvību!
  •  Iekļauti leģendārie Disney tēli Mikipele, Minnija un Pluto, būvējams trīsdaļīgs vilciens, būvējama dzimšanas dienas torte ar svecīti, 5 klucīši ar cipariem un piederumi.
  •  Bērni pilnveido sīkās motorikas iemaņas, būvējot vilcienu un rotaļājoties ar to; viņi apgūst ciparus, liekot klucīšus vienu uz otra, kā arī pilnveido sociālās un emocionālās prasmes, spēlējot lomu spēles ar Disney tēliem.
  •  No 2 gadu vecuma. Šī lieliskā dāvana padarīs mazuļa dzimšanas dienu neaizmirstamu.
  •  Vilciena aptuvenie izmēri: augstums 15,5 cm, garums 35,5 cm, platums 13,5 cm. Ar šo daudzpusīgo, mazuļiem paredzēto būvēšanas rotaļlietu var rotaļāties dažādos aizraujošos veidos.
  •  Meistarīgi veidoti elementi, kurus mazajām rociņām ir viegli satvert un salikt, kā arī jautri piederumi, kuri rosinās lomu spēles: ģitāra, elastīgi baloni, dāvanas un Minnijas auduma svārki.
  •  Vienkāršas drukātas instrukcijas palīdzēs vecākiem kopā ar bērnu izbaudīt būvēšanas procesu.
  •  Visi LEGO® DUPLO® ǀ Disney būvēšanas rotaļu komplekti ir meistarīgi veidoti, iekļaujot radošas funkcijas un pazīstamus tēlus, lai vecāki un mazuļi varētu kopā rotaļāties, vienlaikus veicinot mazuļu attīstību.
  •  LEGO® DUPLO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem. Mazajām rociņām ir viegli satvert, savienot un atvienot detaļas — un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
  •  LEGO® DUPLO® detaļas un klucīši tiek mesti, karsēti, spiesti, savīti un pārbaudīti, lai nodrošinātu atbilstību stingriem bērnu drošības standartiem.

10941_lat_lifestyle_690x300px-6160b1291485f.jpg

10941_lat_hero_690x300px-6160b13db3238.jpg

10941_lat_feature690x360-6160b1a2ab59e.jpg

10941_lat_build_690x300-6160b1bfe0481.jpg

10941_lat_inthebox_690x300-6160b1dd7cf9e.jpg

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DUPLO. 10941 LEGO® DUPLO® Disney™ Mikipeles un Minnijas dzimšanas dienas vilciens - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10941 LEGO® DUPLO® Disney™ Mikipeles un Minnijas dzimšanas dienas vilciens – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10941 LEGO® DUPLO® Disney™ Mikipeles un Minnijas dzimšanas dienas vilciens

Kods: 4040101-4867
Svītrkods: 5702016911404
2799
3999
27,99 €
27,99 €
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2030-12-31
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav