+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO GABBY’S DOLLHOUSE
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Gabby kaķīšu aprūpes centrs (10796) ir attīstoša rotaļlieta izlikšanās spēlēm, DreamWorks Animation seriāla Gabby’s Dollhouse faniem no 4 gadu vecuma. Šī pirmsskolas vecuma bērnu rotaļlieta ir lielisks veids, kā celt pārliecību par sevi, uzlabot koncentrēšanās un problēmu risināšanas spējas, vienlaikus jautri pavadot laiku!

Ja meklē dāvanu pirmsskolas vecuma bērnam, kam rūp dzīvnieki, šis leļļu mājas rotaļu kompelkts ir īstā rotaļlieta. Tas ietver Gabby minilellīti un Pandy Paws, Baby Kittycorn, Baby Me-Owl un 4 Baby Cupcake figūras. Rotaļu komplektā ir šūpoles, slīdkalniņš, rotaļu vilciens un četrvietīgi ratiņi. Ir arī vanna un vannošanās piederumi, tostarp šampūns un matu suka. Iekļauta arī pudelīte, krūze, pasaku grāmata un ērtas gultas (tostarp Baby Me-Owl ligzdiņa), kas nodrošina atpūtas pilnas snaudas. Komplektā ir iekļauts arī sākuma klucītis, kas palīdz bērniem uzsākt būvēšanu. Komplektā ir intuitīvas instrukcijas krāšņu attēlu veidā.

  • Leļļu māja lomu spēlēm bērniem. Šis dzīvnieku rotaļu komplekts meitenēm un zēniem no 4 gadu vecuma, kas fano par DreamWorks Animation seriālu Gabby’s Dollhouse un izlikšanās spēļu rotaļlietām, sniedz daudzus veidus, kā rotaļāties un mācīties.
  • LEGO® dzīvnieku figūras. Iekļauta Gabby minilellīte un Pandy Paws, Baby Me-Owl un 4 Baby Cupcake figūras, kā arī lielāks sākuma klucītis, kas palīdz ātri iesākt būvēšanas jautrību.
  • Leļļu mājas rotaļu komplekts. Šī izklaidējošā rotaļlieta bērniem ietver šūpoles, slīdkalniņu, rotaļu vilcienu, četrvietīgus ratiņus, ietilpīgu vannu un ērtas gultiņas, tostarp ligzdu Baby Me-Owl.
  • Rotaļlietas lomu spēlēm. Iekļauti piederumi, kas iedvesmo iztēles bagātām spēlēm, piemēram, šampūns, matu suka, pudele, pasaku grāmata, lampa-kaķis, krūze un 2 cepumi.
  • Dāvana meitenēm un zēniem no 4 gadu vecuma. Šī radošā rotaļlieta ir radīta, lai piesaistītu un izklaidētu DreamWorks Animation seriāla Gabby’s Dollhouse fanus, izlikšanās spēļu un būvēšanas komplektu cienītājus.
  • Vairāk Gabby’s Dollhouse rotaļu komplektu. Izpēti plašo LEGO® 4+ Gabby’s Dollhouse būvēšanas komplektu klāstu (katrs jāiegādājas atsevišķi) un atklāj vēl vairāk rotaļu iespēju.
  • Būvējama rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem. LEGO® komplekti bērniem no 4 gadu vecuma iepazīstina mazos ar mīļāko filmu, TV personāžu un ikdienas varoņu pasauli.
  • Rotaļu leļļu māja ar 165 detaļām. Lielā telpa ir 11 cm augsta, 16 cm plata un 6 cm dziļa.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO GABBY’S DOLLHOUSE. 10796 LEGO® Gabby’s Dollhouse Gabby kaķīšu aprūpes centrs - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10796 LEGO® Gabby’s Dollhouse Gabby kaķīšu aprūpes centrs – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10796 LEGO® Gabby’s Dollhouse Gabby kaķīšu aprūpes centrs

Kods: 4040101-7290
Svītrkods: 5702017582498
3674
4899
36,74 €
48,99 €
-25% konstruktoriem pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-07-01
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav