+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 4+ gadi
Zīmols: LEGO GABBY’S DOLLHOUSE
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

LEGO® 4+ Gabby’s Dollhouse Rokdarbi ar Baby Box (10795) ir lomu spēļu rotaļlieta bērniem no 4 gadu vecuma, kas radīta, lai attīstītu radošās prasmes un iedvesmotu iztēles bagātām spēlēm. Šis leļļu mājas rotaļu komplekts bērniem ir pilns košu krāsu, pazīstamu personāžu un aizraujošu iezīmju, ko atpazīs un dievinās DreamWorks Animation šova Gabby’s Dollhouse fani.

Šī LEGO rotaļlieta meitenēm un zēniem ir radošu rokdarbu rotaļu komplekts. Šis lomu spēļu būvēšanas komplekts ietver otu, krāsu, šķēres un pūšamo baloniņu, kā arī Gabby minilellītes figūru un Baby Box figūru. Gabby un Baby Box kopā uzglezno glezniņu un uzbūvē Gabby leļļu mājas modeli. Ir pat trepes, kas personāžiem palīdz sasniegt modeļa augšējo daļu. Rotaļu komplektā ir siena, kas noklāta ar mākslas darbiem un kam augšpusē ir kaķa austiņas. Šis komplekts ir pilns ar saistošām detaļām, kas rosina radošas spēles, un tajā ir sākuma klucītis, kas bērniem palīdz uzsākt būvēšanu. Ir iekļautas intuitīvas instrukcijas krāšņu attēlu formā.

  • Leļļu mājas rokdarbu rotaļlieta bērniem. DreamWorks Animation šova "Gabby’s Dollhouse" fani var radoši izpausties komplektā "Rokdarbi ar Baby Box", kas ir īpaši radīts, lai rosinātu iztēli meitenēm un zēniem no 4 gadu vecuma.
  • Radošs rotaļu komplekts bērniem. Iekļauta Gabby minilellītes figūra, Baby Box figūra un virkne piederumu rokdarbiem, tostarp krāsa, ota, šķēres un krāsas pūšanas flakoniņš.
  • Rotaļlieta lomu spēlēm. Bērni palīdz Gabby un Baby Box uzgleznot attēlu un uzbūvēt Gabby leļļu mājas modeli, talkā ņemot trepes, ar kurām varoņi var aizsniegt augstās vietas.
  • Rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem. Iekļauts sākuma klucītis un ātri uzbūvējami modeļi, lai mazi bērni var ātri uzsākt jautro būvēšanu.
  • Dāvana meitenēm un zēniem no 4 gadu vecuma. Šī radošā rotaļlieta bērniem ir radīta, lai aizrautu un izklaidētu rokdarbu rotaļlietu, būvēšanas komplektu un šova "Gabby’s Dollhouse" fanus.
  • Vairāk "Gabby’s Dollhouse" rotaļu komplektu. Izpēti plašo LEGO® 4+ Gabby’s Dollhouse būvēšanas komplektu klāstu (katrs jāiegādājas atsevišķi) un atklāj vēl vairāk rotaļu iespēju.
  • Būvējama rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem. Plašais saistošo un attīstošo LEGO® komplektu klāsts bērniem no 4 gadu vecuma iepazīstina viņus ar iecienītiem filmu un TV seriālu personāžiem un ikdienas varoņiem.
  • Gleznošanas rotaļu komplekts ar 60 detaļām. Galvenā rokdarbu istaba ir 8 cm augsta, 13 cm plata un 6 cm dziļa.

10795_lifestyle-668b73e69060f.jpg

Gabby leļļu māja — būvēšanas komplekts bērniem no 4 gadiem

Šis komplekts, kas palīdz apgūt būvēšanu, vairo pašpārliecību, koncentrēšanos un problēmu risināšanas prasmes bērniem no 4 gadiem.

10795_hero-668b73f89acf2.jpg

Radošas rotaļas ar Gabby un Baby Box

Liels sākuma klucītis un atsevišķi būvējams modelis katrā paciņā mudina pirmsskolas vecuma bērnus iepazīt radošās būvēšanas prieku.

10795_build-668b741b018df.jpg

Dalies nozīmīgajos mirkļos

Šis 4+ LEGO® komplekts ir pilns ar saistošām detaļām, lai sniegtu bērniem attīstošu būvēšanas un rotaļāšanās pieredzi.

10795_10788_10796_10797_inthebox-668b7408eec0e.jpg

Izbaudi vairāk jautrības Gabby leļļu mājā

Iepazīstini savu pirmsskolnieku ar iztēles bagātu rotaļu pasauli ar LEGO® 4+ Gabby leļļu mājas komplektiem (jāiegādājas atsevišķi).

CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO GABBY’S DOLLHOUSE. 10795 LEGO® Gabby’s Dollhouse Rokdarbi ar Baby Box - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10795 LEGO® Gabby’s Dollhouse Rokdarbi ar Baby Box – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10795 LEGO® Gabby’s Dollhouse Rokdarbi ar Baby Box

Kods: 4040101-7286
Svītrkods: 5702017582481
1444
1699
14,44 €
16,99 €
-15% bērnu precēm, pērkot vismaz 2! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-09-30
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav