+371 220 10 754
I-V: 9:00-16:00
Salīdzināt preces ()
Vecums: 2+ gadi
Zīmols: LEGO DUPLO
Izcelsmes valsts: Ķīna

Par preci

Iepriecini Cūciņas Pepas fanus ar ielūgumu uz ballīti! Cūciņas Pepas Dzimšanas dienas mājas (10433) rotaļu komplekts ļauj pirmsskolas vecuma bērniem no 2 gadu vecuma pievienoties Pepai un viņas draugiem svinībās.

Šī Cūciņas Pepas rotaļlieta ir pilna ar iezīmēm, ko bērni atpazīs no TV seriāla. Tajā ir Pepas, ponija Pedro un aitiņas Sūzijas figūras, kā arī Pepas rotaļlieta Tedijs. Leģendārajā mājā ir guļamistaba, kurā var iekļūt pa trepēm, un virtuve, kur mazuļi lomās izspēlē dzimšanas dienas tortes cepšanu. Ir arī vannasistaba ar izlietni, kur pieaugušie var izskaidrot roku mazgāšanas nozīmi, īpaši pirms tortes ēšanas!

LEGO® DUPLO® būvējamās un pārbūvējamās Cūciņas Pepas rotaļlietas ir radītas, lai pirmsskolas vecuma bērnos attīstītu virkni mācīšanās prasmju. Mazuļi attīsta loģisko domāšanu, atdarinot reālo dzīvi un izspēlējot ballīšu gaitu, piemēram, draugu sagaidīšanu, apmainīšanos ar dāvanām un tortes sagriešanu. Viņi arī attīsta pašizpausmi, iztēlojoties, kā būtu piedalīties tik priekpilnās svinībās.

  • Cūciņas Pepas rotaļu māja meitenēm un zēniem no 2 gadu vecuma. Pirmsskolas vecuma bērni un mazie TV seriāla fani ir ielūgti uz ballīti LEGO® DUPLO® Cūciņas Pepas Dzimšanas dienas mājas rotaļu komplektā.
  • Iezīmēm pilnā Cūciņas Pepas mājas rotaļlieta ar daudzām lietām, ko izpētīt. Leģendārā māja no TV seriāla ietver guļamistabu, virtuvi un vannasistabu ar rotaļu tualeti un izlietni.
  • 3 varoņi un daudz piederumu. Iekļautas Cūciņas Pepas, ponija Pedro un aitiņas Sūzijas figūras, kā arī kamera, dzimšanas dienas torte, tortes panna, dāvana un rotaļlieta Tedijs, kas rosina radošas lomu spēles.
  • Dzīvē noderīgas prasmes. Izpētot komplektu, mazuļi attīsta sīkās motorikas iemaņas, izspēlējot ballītes gaitu attīsta pašizpausmi, un trenē sociālās prasmes, iztēlojoties sarunas ar draugiem.
  • Dāvanas ideja pirmsskolas vecuma bērniem. Šis komplekts ir aizraujoša dāvanas ideja mazuļiem no 2 gadu vecuma, kuriem patīk Cūciņas Pepas rotaļlietas un rotaļas ar leļļu mājām.
  • Kvalitatīvi komplekti. LEGO® DUPLO® Cūciņas Pepas būvējamās un pārbūvējamās rotaļlietas ietver klucīšus un detaļas, kas ir maksimāli pārbaudītas, lai atbilstu stingriem bērnu drošības standartiem.
  • Mācību rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem. LEGO® DUPLO® rotaļlietas ir meistarīgi radītas, lai atbalstītu pirmsskolas vecuma bērnu attīstību, tostarp loģisko domāšanu un pašizpausmi.
  • Izmēri. Šis komplekts sastāv no 59 detaļām, ir 26 cm augsts, 20 cm plats un 6 cm dziļš.
CE marķējums – preci ir novērtējis ražotājs un tā tiek uzskatīta par atbilstošu ES drošības, veselības un vides prasībām.
Mēs esam, lai palīdzētu izaudzināt laimīgus bērnus! Mums ir prieks palīdzēt izvēlēties piemērotākās bērnu preces par vislabāko kvalitāti un cenu. BabyCity/ToyCity preču katalogā atradīsiet plašu sortimentu ar vecāku un bērnu precēm – ērti un vienkārši atrodiet visu nepieciešamo! Mūsu sortimentā pieejams populārs un kvalitatīvs zīmols LEGO DUPLO. 10433 LEGO® DUPLO® Cūciņas Pepas Dzimšanas dienas māja - ir produkts, kas jau ir iekarojis vecāku sirdis un atvieglo bērnu ikdienas audzināšanu. Ja Jums ir aktuāla šī prece 10433 LEGO® DUPLO® Cūciņas Pepas Dzimšanas dienas māja – šeit to atradīsiet par labu cenu. Tie ir ražoti izmantojot augstas kvalitātes materiālus un drošības pasākumus. Krēsliņš noteikti atvieglos ikdienu, audzinot bērnus. Jebkuru preci iespējams apskatīt un iegādāties mūsu veikalos vai tiešsaistē. Šeit varat salīdzināt dažādus modeļus, krāsas un izvēlēties tādu, kas iepriecinās Jūs un mazo!
Fotogrāfijā attēlotās preces krāsas var nedaudz atšķirties. Preces aprakstā sniegtai informācijai ir vispārīgs raksturs, tāpēc var nebūt norādīti visi preces parametri. Jautājumu gadījumā sazinieties ar mums pa e-pastu.

10433 LEGO® DUPLO® Cūciņas Pepas Dzimšanas dienas māja

Kods: 4040101-7233
Svītrkods: 5702017583884
3749
4999
37,49 €
49,99 €
-25% konstruktoriem pērkot papildu preci! Tikai tiešsaistē ar One Family karti
Cena ir derīga tikai pērkot tiešsaistē.
Preču daudzums ir ierobežots. Atlaides nesummējas.
Derīga līdz 2024-07-01
  • 3 x maksā 3 daļās bez papildu izmaksām, izvēlies ESTO 3
  • No € / mēn. maksā pa daļām ar ESTO nomaksu
    Līzinga kalkulators >
Piegāde
Bezmaksas Piegāde
Ātra piegāde 1-3 darba dienu laikā. Bezmaksas piegāde uz pasta automātiem, ja preču summa sasniedz 60 EUR un vairāk.
Saņemšana
Saņemšana nākamajā darba dienā.
Pasūtot līdz plkst. 12.00, saņemiet tajā pašā dienā bez maksas veikalā
Atvainojamies Pagaidām nav